Şimdi Ara

Bu Yazıcı Kablosunu Nerden Bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde iki giriş var. Biri bilgisayara bağlamaya yarayan usb kablo ve elimde mevcut. Diğeri elektrik almasını sağlayan kablo ama bizim burdaki elektrikçilere gittim hayatlarında böyle girişli kablo görmemişler.Bu kabloyu nerden bulabilirim ? Yazıcının çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Kabloyu alıp deneyeceğim. İşte resim:

• Güncel
  • Dostum resim görünmüyor.

Edit:
    demin göremiyordum şimdi görünüyor :)
    Markasını yazmamissin ama o girişe sahip adaptörler var. Bak mesela bu linktekiwww.bestteknikservis.com/yazici-adaptorleri/hp-0957-2105-printer-yazici-adaptoru sitedeki ürünlere bak bir girişleri uyar ama volt değerleri falan uygun olanı kendi cihazına bakıp bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moloss -- 19 Temmuz 2012; 15:18:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit88

Dostum resim görünmüyor.

Hocam pcden denedim görünüyor. Mobildende denedim yine gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacqaL

quote:

Dostum resim görünmüyor.

Mesajimi değiştirdim bir bak hocam :)

• quote:

quote:

quote:

Dostum resim görünmüyor.

Baktım hocam. Yazıcı modeli HP Deskjet 1360. Zaten fotokopisi falan yok. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Açıkçası adaptöre bu kadar para vereceğime yenisini alırım. Zaten yazıcım var bunu bir yerden bedavaya buldum sadece çalışıp çalışmadığına bakacaktım.

• Eğer yeşil uçlu ise 2.el çalışır durumda ve hali hazırda kullandığımız, makineleri test ettiğimiz adaptörü 20 TL'ye yollayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MoCA adaptör nereden bulabilirim?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunkmylife

Eğer yeşil uçlu ise 2.el çalışır durumda ve hali hazırda kullandığımız, makineleri test ettiğimiz adaptörü 20 TL'ye yollayabilirim

Teşekkür ederim hocam. Daha çalışıp çalışmadığını bile bilmiyorum. Eğer çalışmazsa param boşuna gider.
  • aynı yazıcıya bende sahiptim.bozulunca çöpe atmıştım.bence hiç uğraşma kablo parası zaten yazıcı kadardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: andy51

aynı yazıcıya bende sahiptim.bozulunca çöpe atmıştım.bence hiç uğraşma kablo parası zaten yazıcı kadardır.

Uğraşmıcam zaten hocam. Kendi yazıcım var zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum resim görünmüyor.

Baktım hocam. Yazıcı modeli HP Deskjet 1360. Zaten fotokopisi falan yok. Çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Açıkçası adaptöre bu kadar para vereceğime yenisini alırım. Zaten yazıcım var bunu bir yerden bedavaya buldum sadece çalışıp çalışmadığına bakacaktım.

hocam bende de hp f2180 yazıcı var aynı sizin ki gibi adaptör istiyor adaptörü bende de yok ben laptop adap törleri ile çok rahat çalıştıra biliyorum 18.5 volt ve 24 volt uyguladım çalışışıyor 16v minumum 32v maximum istiyor aradaki değerler ile çok rahat çalıştıra bilirsiniz tek yapmanız gereken kablo uzatmak ben dişi hedır kullandım fiş gibi söküp çıkarta biliyorum ortası şase - oluyor soluna +16v bağlıyorsun eğer adaptörün 16v ile 32v arasında ise +yı sağ tarafa bağlıyorsun laptopun fişinin iç kısmı +dır dış kısmı - dir

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum resim görünmüyor.

hocam bende de hp f2180 yazıcı var aynı sizin ki gibi adaptör istiyor adaptörü bende de yok ben laptop adap törleri ile çok rahat çalıştıra biliyorum 18.5 volt ve 24 volt uyguladım çalışışıyor 16v minumum 32v maximum istiyor aradaki değerler ile çok rahat çalıştıra bilirsiniz tek yapmanız gereken kablo uzatmak ben dişi hedır kullandım fiş gibi söküp çıkarta biliyorum ortası şase - oluyor soluna +16v bağlıyorsun eğer adaptörün 16v ile 32v arasında ise +yı sağ tarafa bağlıyorsun laptopun fişinin iç kısmı +dır dış kısmı - dir

Neyse ustam vazgeçtim bu işten. Teşekkür ederim.

• Kargo ücreti size ait olarak yollayabilirim ücretsiz hediye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizFotokopi

Kargo ücreti size ait olarak yollayabilirim ücretsiz hediye :)

Teşekkür ederim ama zahmet etme hocam. Kendi yazıcımda bir sorun vardı onu hallettim. İhtiyacım kalmadı artık. Düşündüğün için teşekkür ederim.
  • Rica ederim ben yazıcıya dair her şeyi temin edebilirim yada elimdekini paylaşabilirim. Bilgi olsun başka bişi olsun size yardımcı olurum :) İyi geceler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizFotokopi

Rica ederim ben yazıcıya dair her şeyi temin edebilirim yada elimdekini paylaşabilirim. Bilgi olsun başka bişi olsun size yardımcı olurum :) İyi geceler dilerim.

İyi günler hocam. İhtiyacım olursa danışırım sana.
  • quote:

Arkadaşlar resimde iki giriş var. Biri bilgisayara bağlamaya yarayan usb kablo ve elimde mevcut. Diğeri elektrik almasını sağlayan kablo ama bizim burdaki elektrikçilere gittim hayatlarında böyle girişli kablo görmemişler.Bu kabloyu nerden bulabilirim ? Yazıcının çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Kabloyu alıp deneyeceğim. İşte resim:

BİLGİSAYARCILARA YADA YAZICI SATAN VE TEKNİK İŞİ YAPAN YERLERE HP +32V 940Ma / +16V 625Ma DOĞRU AKIMLI POWER ADAPTÖRÜ LAZIM DEMEN LAZIM :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunahan20

quote:

Arkadaşlar resimde iki giriş var. Biri bilgisayara bağlamaya yarayan usb kablo ve elimde mevcut. Diğeri elektrik almasını sağlayan kablo ama bizim burdaki elektrikçilere gittim hayatlarında böyle girişli kablo görmemişler.Bu kabloyu nerden bulabilirim ? Yazıcının çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Kabloyu alıp deneyeceğim. İşte resim:

BİLGİSAYARCILARA YADA YAZICI SATAN VE TEKNİK İŞİ YAPAN YERLERE HP +32V 940Ma / +16V 625Ma DOĞRU AKIMLI POWER ADAPTÖRÜ LAZIM DEMEN LAZIM :)

Hocam vazgeçtim almayacağım. Yinede teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.