Şimdi Ara

Bu yazıyı türkçeye çevirene bütün FOS takımından hayır duası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu Gaymax nie bütün millete eziyet cektiriyo anlamadim
    ne güzel normal image code ile girsekte server crowded bile olmuyoduki

neden böle bişi yapma ihtiyaci duydular anlamyorum

koskoca fos'ta istanbulda char ac mob keserken bi allahin kuluna denk gelemezssin

tmm kore icin yapilmiş bişi ama adamlar Kssn'nin linkleri bile ölü

account alabilien bir elin parmaklarini gecmez!... anamadim falla

BU ARADA CEVİRİYE WARDİMCİ OLAN TÜM ARKADAŞLARİN ELLERİNE SAGLİK !.....

• Dikkatli şekilde tüm şeyi oku! Eğer o, çalışmazsa, sen, bir şey yanlışını yaptın!

Koreli metnin göstermesini sağlamak:

** ilk lütfen, başlamak> kontrol paneli> bölgesel gider, ve lisan seçenekleri.
    ** senin, Koreli metnin göstermesini el ** sağlamakta XP'in bir kopyan olduğuna emin ol, senin olduğu herkes, yapması için ihtiyacın olduğudur, senin koymalarının, takip edeni yansıttığını garanti eder:

Lisan kayışında sen, seçeneklerin daha aşağı bir yapısının, tamamlayıcı lisan desteğini çağırdığını göreceksin. Bu seçeneklerden, senin, 'Doğuda Asyalı lisanlar için dosyaları yerleştir' tıkırdadığına emin ol. Cdi sok, eğer yapmak için sevk edilense. Tekrar başla, eğer yapmak için sevk edilense.
    İleri kayışa geçmek, lisanı koyar, Unicode olmayan, Koreli'ye programladığı için. Cdi sok, eğer yapmak için sevk edilense. Tekrar başla, eğer yapmak için sevk edilense.
    Ben asla, bu kayışta başka herhangi bir şeyi değiştirmedim. Tıkırtı, uygular.

Sen şimdi, doğru şekilde çoğunda Koreli metni görebilmeliydin, eğer Koreli metnin girişini sağlarken bütün uygulamalar değilse:

** senin, senin bölgesel ve langauge seçenekleri lisan kayışında olduğunu garanti et.
    ** senin, Koreli metnin girişini el ** sağlamakta XP'in bir kopyan olduğuna emin ol, senin olduğu herkes, yapması için ihtiyacın olduğudur, senin koymalarının, takip edeni yansıttığını garanti eder:

Lisan kayışında sen, üst bir yapıyı unvanlı metin hizmetleri ve giriş lisanlarına göreceksin. Ayrıntı düğmesini tıkla.
    Senin, giriş sistemlerinin, senin makinende ne kullanılacak olduğunu nerede idare ettiğin buradadır.
    İlk olarak, hazır gelen giriş lisanının (İlk dropdown kutusu), senin, yerlice kullandığın langaugeye koyulduğuna emin olursun.
    (Benim için, bu, (Avustralya) İngilizce'dir — biz. Avustralyalı giriş sistemini ifade etmek, Amerika klavye düzenlemesiyle) yerleştirilen hizmetlere indirirken, yerleştirilen tek hizmete emin olur, senin hazır gelen lisanındır. Bu, herhangi bir hizmeti senin hazır gelen lisanından başka silmeyi ifade eder.
    (Budur, bundan dolayı senin, bunun için hiçbir kullanım olmadığı gibi iki benzer girişin yok. Sen, iki veya üç normal lisan boyunca bisiklet sürmek olmayı istemezsin, sen, Koreli'ye olmadan önce), sen, sadece yerleştirilen hizmetin, senin hazır gelen lisanın olduğuna emin olduğun andan itibaren, tıklar, … düğmesini ekler.
    Hem giriş lisanı ve anahtar için seçkin Koreli

(Ben bunu http://www.hemencevir.com dan buldum. )

• yaw oldu klavye oyunda çalışıyorda lakin arkadaşlar kore sitesine girince karakterler gözüküyor oyun clientine yada oyuna girince sapuk subuk harfler ve soru işaretleri çıkıyor.Dil paketinide yükledim ama olmadı neden olabilir ki?

acaba dil paketini yüklerken andlso.tt_ adında bir dosyayı i386 birşeyinden bul dedi arkadaşlar deli oldum burda ne yapıcam ben?büyük ihtimalle onu es geçtim ondan yarım yamalak çalışıyor.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flardryn Saeros -- 4 Mayıs 2007; 11:39:34 >
  • nomad sen daha iyi bilirsin yok mu bir çözümü nedir bu andlso.tt_ ?
  • arkadaşlar bunu yapsak bile oyunda gözükmüyor.Yani bu yöntem İŞEYARAMAZ!!!bu nuyapmak için harf kod larını öğrenmemiz lazım.Anca o çıkıyor..
  • FOS oynamis yuklemis degilim ama mantik olarak her uygulamada kullanilabilen sanal klavyeler mevcut ...
    googledan korean virtual keyboard iye aratip uygun bir program bulup bu isi daha kolay cozebilirsiniz diye dusunuyorum ...
  • kore ce bizde yapıyoruz klavyeyi ama sorun şu korece yazmayuı bilmiyoruz
    adamlar 2 harf yazıyo harfler üstüste çııyo altalta giriyo değişik şekiller oluşturuyo normalde image code 6 adet harf ve rakamdan oluşuyo biz girmeye çalışınca sadece 2 veya en fazla 3 karakter görebiliyoruz hangi harfle hangi harf o codları tam oluşturuyo bilmiyoruz bizim tek çaremiz korece öğrenmek

konu kapatılabilir thank you my form members
  • bak yabancı adam korece klavyede bizim klavyeye göre karşılık gelen tuşları vermiş, ona göre yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • arkadaslar inndir nokta comda sanal klavye programlari var iki adet birini indirp orjinal siteden de korece yamayi indirdiginizde sanal klavyede hen latince hemde korece karakterleri gorebiliyorsunuz oyuna girer kende calistirdigizda sembolleri sira ile tiklarsaniz hic bir problem cikmiyor ben yaptim ve oyuna girdim bazen cozemiyorum sembolleri ama olsun acemilik zamanla super olur

bir de imaj kod yazarken korece yazamayan arkadaslar silkroand icinde hex editorle ingilizce yaptigimiz yeri tekrardan korece yaparlarsa sorun kalmaz haddim olmayarak bisler yazmaya calistim ihsallah yaparsiniz ben eci de __STARMOON__ olarak eleman olusturdum ve 8lv oldum bile kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: manbehindyou

Diğer bir yanıltıcı bölüm kullandığınız giriş dili programa göre ayarlanır. Yani Not Defterine Korece yazarken MSN'e geçiş yaparsanız tekrar İngilizce Giriş Sistemine dönersiniz.
    Not Defterine döndüğünüzde İngilizce Giriş Sistemine dönmüş olabilirsiniz.
    Tüm bunlar en başta biraz zor gelebilir. Fakat pes etmeyin. Bir defa anladığınızda çok çok basit hale gelecektir o yüzden inatçı davranın.

Herneyse hepsi bu kadar. İyi eğlenceler."""

Bana da aynen böyle oluyo.Gıcık oldum.Korece yapıyorum.Oyuna giriyorum Türkçe olmuş.Böyle olmuyor.Ne yapmam lazım?Türkçe'yi de mi sileyim? :D Bi yardım edin plssss
  • Oyuna girebilen arkadaşlar,
    Buraya bi ss koysanız,yani siz oraya yazınca kore harfleri ile mi yazıyorsunuz?Yani o image kod yerine 므슈킄 falan mı yazıyorsunuz?Bi yardım etseniz.Ben Click-N-Type programı ile yazıyorum ????? çıkıyor ya da ç½£$ böle garip işaretler çıkıyor.Bunları image kod yerine yazınca yanlış diyor.Bi yardım edin lütfeeeen
    Normalde buruya kore harflerini yazabiliyorum ama image kod yerine yazamıyorum,Türkçe harfler çıkıyo ne yapmam lazım

• Ya birisi Ksro account u alabilicem bi link werebilir mi ? lutfen cvp
  • Öncelikle silkroad forumuna uzun zamandır yazmıyordum özel sebeplerden dolayı bu mesaj için kendimden ve sizden özür dilerim fakat forumu gezerken güzel paylaşımın yapıldığı bir konu gördüm ve çorbada tuzum olsun istedim.
    Sanırım çevirideki yazılanları herkes yapacaktır ; ama kore dilinde image cod u girmek zor oluyor umarım bu tablolar size yardımcı olur ;

Bu yazıyı türkçeye çevirene bütün FOS takımından hayır duası

ikiside aynı hangisi gözünüze kolay gelirse.

Düzeltme:Nomad abi dikkat etmemişim mod. oldun diye tebrik etmiştim lakin yönetime girmişsin ; özür dilerim tekrardan tebrik ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Düzeltme:Nomad abi dikkat etmemişim mod. oldun diye tebrik etmiştim lakin yönetime girmişsin ; özür dilerim tekrardan tebrik ederim.

Teşekkür ederim.
    Seni buralarda görmek ne güzel.
    Özletme kendini sık sık gel.
  • Klavye Ya "F" Klavye ise
  • bende C7 hatasi veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seashadow -- 8 Mayıs 2007; 11:31:51 >
  • bak o serverların altında bi seçenek var ona tıkla üstekine getir c7 sorunu kalkar o kadar
  • Dikkatli şekilde tüm şeyi oku! Eğer o, çalışmazsa, sen, bir şey yanlışını yaptın!

Koreli metnin göstermesini sağlamak:

** ilk lütfen, başlamak> kontrol paneli> bölgesel gider, ve lisan seçenekleri.
    ** senin, Koreli metnin göstermesini el ** sağlamakta XP'in bir kopyan olduğuna emin ol, senin olduğu herkes, yapması için ihtiyacın olduğudur, senin koymalarının, takip edeni yansıttığını garanti eder:

Lisan kayışında sen, seçeneklerin daha aşağı bir yapısının, tamamlayıcı lisan desteğini çağırdığını göreceksin. Bu seçeneklerden, senin, tıkırdadığına emin ol & 65533; Doğuda Asyalı lisanlar& 65533 için dosyaları yerleştir;. Cdi sok, eğer yapmak için sevk edilense. Tekrar başla, eğer yapmak için sevk edilense.
    İleri kayışa geçmek, lisanı koyar, Unicode olmayan, Koreli'ye programladığı için. Cdi sok, eğer yapmak için sevk edilense. Tekrar başla, eğer yapmak için sevk edilense.
    Ben asla, bu kayışta başka herhangi bir şeyi değiştirmedim. Tıkırtı, uygular.

Sen şimdi, doğru şekilde çoğunda Koreli metni görebilmeliydin, eğer Koreli metnin girişini sağlarken bütün uygulamalar değilse:

** senin, senin bölgesel ve langauge seçenekleri lisan kayışında olduğunu garanti et.
    ** senin, Koreli metnin girişini el ** sağlamakta XP'in bir kopyan olduğuna emin ol, senin olduğu herkes, yapması için ihtiyacın olduğudur, senin koymalarının, takip edeni yansıttığını garanti eder:

Lisan kayışında sen, üst bir yapıyı unvanlı metin hizmetleri ve giriş lisanlarına göreceksin. Ayrıntı düğmesini tıkla.
    Senin, giriş sistemlerinin, senin makinende ne kullanılacak olduğunu nerede idare ettiğin buradadır.
    İlk olarak, hazır gelen giriş lisanının (İlk dropdown kutusu), senin, yerlice kullandığın langaugeye koyulduğuna emin olursun.
    (Benim için, bu, (Avustralya) İngilizce'dir — biz. Avustralyalı giriş sistemini ifade etmek, Amerika klavye düzenlemesiyle) yerleştirilen hizmetlere indirirken, yerleştirilen tek hizmete emin olur, senin hazır gelen lisanındır. Bu, herhangi bir hizmeti senin hazır gelen lisanından başka silmeyi ifade eder.
    (Budur, bundan dolayı sen, giyersin & 65533; T'in, bunun için hiçbir kullanım olmadığı gibi iki benzer girişi var. Sen, giyersin & 65533; T, iki veya üç normal lisan boyunca bisiklet sürmek olmayı ister, sen, Koreli'ye olmadan önce), sen, sadece yerleştirilen hizmetin, senin hazır gelen lisanın olduğuna emin olduğun andan itibaren, tıklar, ekler & 65533; Düğme.
    Her ikisi için seçkin Koreli
    :D:D

• beyler sağolun sorunu çözdük.
  • yanlız bilgisayar programının çevirdigi küfür gibi olmuş. sok mok falan dio
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.