Şimdi Ara

Bu yazıyı türkçeye çevirene bütün FOS takımından hayır duası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oley en sonunda girebildim fos'a Hala oyuna giremeyen arkadaşlar varsa söylesin yardımcı olmaya çalışırım

• Arkadaşlar benim XP CD im yok bana doğu asya dillerinin linkini tekrar verirmisiniz lütfen
  • Ben hepsini uyguladim ama yazilar hala ???? diye çıkıyo bunu nası düzelticem
  • bendede ya bi ara çıkıodu japonca yazılar sora sildim sora yeniden yükledim artık ??? die çıkıo yazılar napcam ya :S
    not:Türkçe ve Korece yüklü türkçe yazınca türkçe oluo korece olunca ???
    not2: workpadde fln japonca yazıo oyunda yazmıo
  • up

lütfen beyler çok ihtiyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Orjinalden alıntı: anndzone

quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

İşteyim vakit bulamıyorum.
    İnşaallah akşama hallederim çeviri olayını.

benim ingilizce ödevlerime de bir el atsan ingilizcem 5 ama sıkılıyorum yaparken

Benim de yarın server ve lokal yedekleri almam, cumartesi de haftalık bölüm bazında ciroları hesaplamam lazım. Sen de bana yardım edersin di mi?

• Way way wayy

FOS oynayanlara Allah kolaylık versin..
  • hepsi tamamda sanal klavye ile girionuz dimi siz nerden indirdiniz yav
  • bu image code yazarken turkçe oluorrrr
  • Beyler hala biçok kişi sorun yaşıyo bu image code ile ilgili, oyunda image code yerine yazarken koreceye geçiş yapmıyor.Tam ve kesin olarak çözmüş birisi varsa yardım etsin.Hepimiz açlıkla bekliyoruz
  • hemencevir.com :D
  • Beyler Elinize Sağlık Yaptım Çalışıyo Ama bi sorunum Var Korece harler birleşimi var galiba bunların kısayolunu bilen veya bulan bi arkadas var mı hangi harf neyi olusturuyoo bilmiyom Şimdiden tesekkurler

• beyler ben daha önce yükledmiştim doğu asya pakletini ama bölgesel atarlaardan kalvyeyi yaptım hayla türkçe yazıo
  • korece dili sectim ingilziceyide sildim alt shift de yaptim hala turkce normal yazio :S
  • Cook Cook Cook Tesekkur edrim Nomad kardesim Sitende yeniyim ve cok azda olsa topic lere konulara baktıım ve gosterilen ilgiden gercekten cok etkilendim(siteye uzun zamandan beri üye olan Can kardeşlerimde Dahil ), umarım arkası ve başarısı hiç kesilmez .....Bu arada arkadasların cogunlugu eçi denen serverde galiba bende basladım adım RanwaX pm atan olur inşlallah lvl20 yim ve roque (okcuyum)......Tekrardan Tesekkur ederim.....İyi Çalışmalar !!!!!(manbehindyou Sanada bol Tesekkurler)

• Fosun ben...............................................

Ya bu denetim masasını nasıl en eski hiç ayar yapılmamış haline getircem delirdi bilgisayar bi çıkıyo dil çubuğu bi çıkmıyo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pro.Dr.Oyun -- 5 Haziran 2007; 11:54:19 >
  • yaaaaaaaa yeter lann olmuyo bende bütün programlara genişlet diye bir seçenek yok nerde bu yaa biri yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: seashadow

bu Gaymax nie bütün millete eziyet cektiriyo anlamadim
    ne güzel normal image code ile girsekte server crowded bile olmuyoduki

neden böle bişi yapma ihtiyaci duydular anlamyorum

koskoca fos'ta istanbulda char ac mob keserken bi allahin kuluna denk gelemezssin

tmm kore icin yapilmiş bişi ama adamlar Kssn'nin linkleri bile ölü

account alabilien bir elin parmaklarini gecmez!... anamadim falla

BU ARADA CEVİRİYE WARDİMCİ OLAN TÜM ARKADAŞLARİN ELLERİNE SAGLİK !.....

image kod server yogunlugundan dolayi koyulmuyo fostada bot var ve otomatik oyuna girme vb hileler vardir kod bunlari engelliyo

• Off butun Yolları Tek Tek denedim Olmadı yha .Arkadaslar Bunları yaptıktan Sonra İmageCod girilen yere ing. karakter olarak mı giriliyor Kod Yoksa Korecemi Giriliyor
  • ben not defterine falan yazabiliyorum korece ama fos online da olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.