link çalışmazsa HurriyetEgitim.com yazın google çıkar :)
Benim durumum bu :))
Sözel öğrencisiyim YGS3 354 YGS4 Puanım 339. İstanbul veya İstanbul'da Tarih bölümü okumak istiyorum. İlk aşama için iyi bir puan mıdır? Sıralamam 114bin Cevaplayan Uzman: Oktay Aydın / Okan Üniversitesi Eğitim Danışmanı Devamı LYS puanlarında YGS testlerinin katkısı en az %'de 40'tır. Reel olarak bu bazen 402-45'e kadar çıkmaktadır. Ancak, henüz puanın % 55-60'ı oluşmamıştır. YGS puanların da fena değil. LYS'de iyi bir performansla İstanbul ya da Marmara'da Tarih'e yerleşme şansın var. Çalışmaya devam:)) Paylaş:
bende bizde sorduk şimdi ... ne olacak bizlerin hali yav :)
2saat oldu benim soruma cevap yok :D
eminmisin ? gitmemiş olabilir mi . ben sordum anında geldi cevap :))
cevaplanmaz demeyin şansınızı deneyin :)))
Baktımda şimdi deli gibi soru yağmış sayfaya :))
ygs5 te 361 puan yaptım ve 83 bin sıralamam, ygs 6 335 puan ile 120bindeyim. sizce ankara da okul öncesi olur mu ? Ve Lys'lerde ortalama kaç net yaparsam Ankara'da uluslararası ilişkiler yada kamu yönetimi olur ? Ne dersiniz ?
o değilde bu YGS iptal olur mu arkadaşlar ??
quote:
Orijinalden alıntı: emreisking
o değilde bu YGS iptal olur mu arkadaşlar ??
hayır,iptal olmaz artık , ortada kopya çekildiğine dair delil bulunamadı. dün başbakanda açıklama yaptı. ösym 2 gün içinde mahkemeye savunma vericek. son söz idari mahkemenin. ortada kopya çekildiğine dair kanıt yok. sınavı hakim kafasına göre iptal kararı çıkartamayacağına göre iptal olmaz.
arkadaslar ben iibf den işletme bölümü yazacagım 2.sınav ıcın hangilerine gircem bankaya hangilerine para yatırmam gerekiyor
Evet bu YGS artık iptal olmaz mecburen önümüzdeki maçlara bakıcaz :=)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme