Şimdi Ara

BU YGS PUANIYLA NE OLUR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YGS puanımla ne olur Hürriyetin eğitim sitesinde uzmanlara sordum hemen cevap döndüler merak ettitleriniz varsa sizde sorun.

Linkini veriyorum :http://www.hurriyetegitim.com/sinav/ygs-uzmana-sor.aspx

link çalışmazsa HurriyetEgitim.com yazın google çıkar :)

Benim durumum bu :))

Sözel öğrencisiyim YGS3 354 YGS4 Puanım 339. İstanbul veya İstanbul'da Tarih bölümü okumak istiyorum. İlk aşama için iyi bir puan mıdır? Sıralamam 114bin
    Cevaplayan Uzman: Oktay Aydın / Okan Üniversitesi Eğitim Danışmanı
    Devamı
    LYS puanlarında YGS testlerinin katkısı en az %'de 40'tır. Reel olarak bu bazen 402-45'e kadar çıkmaktadır. Ancak, henüz puanın % 55-60'ı oluşmamıştır. YGS puanların da fena değil. LYS'de iyi bir performansla İstanbul ya da Marmara'da Tarih'e yerleşme şansın var. Çalışmaya devam:))
    Paylaş:

• bende bizde sorduk şimdi ... ne olacak bizlerin hali yav :)
  • 2saat oldu benim soruma cevap yok :D
  • eminmisin ? gitmemiş olabilir mi . ben sordum anında geldi cevap :))

cevaplanmaz demeyin şansınızı deneyin :)))
  • Baktımda şimdi deli gibi soru yağmış sayfaya :))
  • ygs5 te 361 puan yaptım ve 83 bin sıralamam, ygs 6 335 puan ile 120bindeyim. sizce ankara da okul öncesi olur mu ? Ve Lys'lerde ortalama kaç net yaparsam Ankara'da uluslararası ilişkiler yada kamu yönetimi olur ? Ne dersiniz ?
  • o değilde bu YGS iptal olur mu arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreisking

o değilde bu YGS iptal olur mu arkadaşlar ??

hayır,iptal olmaz artık , ortada kopya çekildiğine dair delil bulunamadı. dün başbakanda açıklama yaptı. ösym 2 gün içinde mahkemeye savunma vericek. son söz idari mahkemenin. ortada kopya çekildiğine dair kanıt yok. sınavı hakim kafasına göre iptal kararı çıkartamayacağına göre iptal olmaz.
  • arkadaslar ben iibf den işletme bölümü yazacagım 2.sınav ıcın hangilerine gircem bankaya hangilerine para yatırmam gerekiyor
  • Evet bu YGS artık iptal olmaz mecburen önümüzdeki maçlara bakıcaz :=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.