Şimdi Ara

BU YIL 4. YILIMDI VE SONUNDA KAZANACAGIM. GİR İÇERİ ÖNEMLİ ŞEYLER VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
30
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazık lan valla 2 kere obp yüzünden dişin sıralamasını kıl payı kaçırmana üzüldüm.
  • Wes7 kullanıcısına yanıt
    kırık obp yi önermem hocam. birde seneye işler dahada sarpa saracak. tm ciler için sıkıntı genelde mat olur. dershaneyle halletmeye çalışırlar. kişisel görüşüm cografya edb turkce vs için drshaneye gerek yok. Mat içinde özel ders alman iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemtutar -- 18 Temmuz 2017; 21:18:58 >
  • Tebrikler hocam ama aslinda senin obpyi savunmaman lazim bence

2 sene calismadin diye her sinava en az 4k gerileyecegim kafasiyla girmeyi mi hak ediyorsun simdi sen . Ustune birde 4 sene sinava girmissin cogu liseliden fazla calismissin sinav icin ...

Gene de memnunsan sikinti yok hocam sonucta dis kazanmissin . Kafama tek takilan , sen aslinda 2015 te baya saglam yapmissin 2 yilda ustune neden cok bir sey koyamadin nelerde hata yaptin merak ettim

• İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    keşke tamamen okusaydın, neyse sıkıntı yok

• hocam netlerim çok daha yüksekti 130 140 civarı yapıyordum ama sınavda 115 yaptım bu yıl. sosyal ve turkce cok az yaptım malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemtutar

kırık obp yi önermem hocam. birde seneye işler dahada sarpa saracak. tm ciler için sıkıntı genelde mat olur. dershaneyle halletmeye çalışırlar. kişisel görüşüm cografya edb turkce vs için drshaneye gerek yok. Mat içinde özel ders alman iyi olacaktır.

Behsat alirim iste butun hukuklara.raziyim da bakalim

• Wes7 kullanıcısına yanıt
    behsat alcaksan kaflarını ve denemelerini yakından takip et ve yarım yamalak alma. hepsini al. acıma paraya egitime giden paraya kesinlikle acıma :) selametle

• Bu adam 2 sene ust uste obp yuzunden uniye girememis obp kalksin!!!

• Cok emek vermissin hocam,Insaallah bundan sonraki hayatin guzel olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha çok içinin dökmüşün.
  • eyv hocam senide çok gördüm bu forumda. Ne yapmayı düşünüyorsun ve kaç bindesin yardımcı olmak isterim

• yyvzz Y kullanıcısına yanıt
    amacım yeni nesle yol göstermekti nasıl çalışılır ne yapılır verimli ders nasıl çalışırılır. ama çok doluyum bu konuda içimi dökmüş olabilirim evet

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    ben alıştım hocam. lise 1 ve 2 de yatışımın cezası olarak görüyorum. ama benden beter olup 4 yıl yatıp obp si 85 üstü olanlarında var oldugunu bildigim için ortada bir haksızlık oldugunu savunuyorum.

• kalemtutar kullanıcısına yanıt
    OBP KALKSIN HATTA SEN BUNUN SAVUNUCULARININ BASKANI OLMAN LAZIMKEN NIYE BOYLE DIYORSUN

33k hocam,gecen yil 41 k idi,3.yila kalmayi dusunuyorum,ailem ikna oldu ama es-dost kapasiten bu zorlama,git artik bir uniye filan diyorlar.Hedefim tipti.

Benim ilk yil psikolojik sorunlarim vardi 2.yil da ilac kullandim,iyilestim ama ilac ders yonunden olumsuz etkiledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 18 Temmuz 2017; 21:41:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    olsun varsın cidden demedim zaten psikolojik olarak da bir bakış açısı getirmişsin konuya
  • bu yıl düzenli ve programlı çalıştıysan eger ve normal denemelerin 2017 ygs ye göre daha iyiyse kesinlikle seviyen bu degil bir kere. 3. yılı pek dert etme cunku istemedigin bir bölüme gidersen acı çekersin eziyet çekersin. ayakların götürmez seni. ha sevebilecegini düşündügün bir bölüm varsa ( sevdigin meslekte başarılıda olursun kazanırsanda) tercih yap çekme bi stresli yıl daha. Ama illada diş tıp diyorsan bekle ama kazanacagının bankosunu kendine ver. bu yazı güzel degerlendir.. Hakkında hayırlısı olur inş kardeşim

• Hocam hepsini okudum ve gercekten azminizden caliskanliginizdan oturu tebrik ettim. Allah yolunuzu acik etsin.

• Awersomeboythislikemii kullanıcısına yanıt
    işte obp kalkarsa insanların lisedeki emeklerinin karşılıgını alamaz. birde ösym zeki cocuk aramıyor birazda programlı cocuk arıyor. yani cocuk lisede çalışmıssa gel diyor senin aklında başında. Yani ben obp sistemini gerekli buluyorum ama bozuk bir sistem olarak buluyorum. bu bozukluk giderirse daha verimli bir hal alır diye düşünüyorum. kimsenin benim yaşadıgım bu rezilligi yaşamasını istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.