Şimdi Ara

BU YIL 4. YILIMDI VE SONUNDA KAZANACAGIM. GİR İÇERİ ÖNEMLİ ŞEYLER VAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
30
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Evlat.Oku şunu

birşey demicem sana
    hayat senin istediğini yap
  • tebrikler valla ben 2.seneye kalmaya bile korkuyorum sen iyi başarmışsın
  • Obp yerinden sonra zebani çikacak sandim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemtutar

HAYIRLI OLSUN. ÖYLE DÜŞÜNME. SONUÇTA ECZACILIKTA MALESEFKİ KİŞİ KENDİNDEN BİRŞEYLER KATMAZSA GELECEK GÖREMİYORUM BEN. BÖLÜMÜNÜ AŞIRI SEVMEN VE CALISMAN FIRSAT KOLLAMAN GEREKİYORDU ECZACILIKTA BAŞARILI OLMAK İÇİN. MANTIKLI DAVRANMISSIN BENCE. HAKKINDA HAYIRLISI

Eczacılık hakkında birşey bilmiyorsun. 2 sene boşa kalmışsın 23k da eczacılık yazacaktın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Orijinalden alıntı: babacan0903

Ben de OBP mağduruyum maalesef. Ama ben de senin gibi düşünüyorum. Ben de lise hayatım boyunca çalışmamanın bedelini böyle ödüyorum. Ben OBP'yi lise 4'de öğrendim üstelik :D Ben bu OBP olayını şöyle yapmak isterdim.

1-Performans ödevleri, proje ödevleri, performans notları vs. kalkacak.
    2-Bütün liselerdeki öğrenciler aynı anda, aynı gün, aynı saat, aynı sınava girecekler. Aynı YGS-LYS gibi. (Aynı YGS-LYS gibiden kastım bir de şu: Kopya çekenin sınavı 0) Yine bu sınava öğrenciler kendi okullarında girebilir ve sınavları okulun öğretmenleri okuyabilir.
    3-Öğretmenler de soruları taraflı okuyabileceği için bu soruları da klasik değil de şıklı bir şekilde hazırlayacak eğitimciler.
    4-Yılda iki tane sınav olacak. Bir tanesi 1.dönem sonu, 1 tanesi de 2.dönem sonu. (Bu konuda belki farklı düşünebilirim)

İlk 3 madde uygulansa eğer bence, bu OBP sıkıntısı kalmazdı. OBP'si düşük olan "ben çalışmadım o yüzden düşük" yüksek olan "eşşek gibi çalıştım, yüksek tuttum" diyecekti. Çünkü bir bahane olamayacaktı. Bu şekilde orta seviye çalışan birisinin de OBP fazla oynamazdı. Diğerleri gibi olurdu. Mesela İlk 2 sene normal tutup, son 2 sene daha yüksek tutanı, OBP ileri atardı.

Keşke Milli Eğitim Bakanı ben olsaydım demi :D

Dostum kusura bakma da berbat bi sistem. Senin dediğine oluyor biliyor musun biz bu çocuklara 4 sene boyunca 9 tane ygs yapalım demek oluyor. 4 senelik lise hayatlarını burnundan getirmek oluyor. Çocukları harap etmek oluyor. 4 sene boyunca her sene iki kez ygs ye girilir mi manyak mısın ? Derece hedefleyen çocuklar kanserden ölür. Delirdiniz mi öyle sistem olmaz

Bu dediğim 8 YGS değil ki. Okul sınavları yok mu?? Hani şu herkesin sinavdan bir gün önce çalıştiğı ve hiçbir şey ogrenemedigi okul sınavları. O her sene girilen 50 tane okul sınavi yerine 2 tane sınav koyuyorum. O sınavlar OBP etkileyecek. Demek istediğim bu. Yoksa hocam 8 tane YGS olmaz hakikaten. Sen öyle diyince ben korktum burada :) Yani okul şu eğitim sistemindeki sınavların yerine bunu koyuyorum o sadece. Ha yine saçma buluyorsan tamam ama 8 YGS diye saçma bulma bari. :D

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    keşke girseyn sınava bir tecrüben olurdu. Bir temelin varsa benim gibi zorlanmasın. Dedigin gibi bir düzene oturtup bir defter tutup o defteri tekrar edersen üstüne bunu planlı ve programlı bir şekilde süsleyip günde enaz 6 saat ders çalışırsan 5k yı bırak derece bile yaparsın. tek amacın verimli ders çalışmak olsun. ve ders çalışmaktan keyf al.

• SuperPunch kullanıcısına yanıt
    eleştirin için sağol :) iyiki yazmamışım..

• quote:

keşke girseyn sınava bir tecrüben olurdu. Bir temelin varsa benim gibi zorlanmasın. Dedigin gibi bir düzene oturtup bir defter tutup o defteri tekrar edersen üstüne bunu planlı ve programlı bir şekilde süsleyip günde enaz 6 saat ders çalışırsan 5k yı bırak derece bile yaparsın. tek amacın verimli ders çalışmak olsun. ve ders çalışmaktan keyf al.

işte o keyif ve verim alma olayını yapamıyorum hocam. ders çalışırken inşaatta çimento taşıyormuş gibi hissediyorum.

bu keyif ve verimli hale getirme işini nasıl çözerim ?
  • quote:

eleştirin için sağol :) iyiki yazmamışım..

ne demek :) yasın daha kücük ilerde anlarsın neden böyle dediğimi
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    muhtemelen sen beni anlayacaksın ama hadi bakalım :)

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    işte severek çalışmadıgın için öyle oluyor. gelecegi düşün ogrendigi hisset, bir insan donanımıyla yaşar. sende kendini bilgilerle donat. nasılki bir insan aç olur ve karşısında yemekler olunca seve seve gömer ya herşeyi. sende bilgiye aç ol. aç kitabı ve göm hepsini :)

• kardesim su an gercekten kalpten istiyorum dis hekimliği kazanmanı, sen bu azminle ileride mesleğinde de çok başarılı olacaksın merak etme, çünkü 4 yıl cabaladın. senin için bu bölüm diğerlerinden 4 kat daha değerli. mesleki hayatında başarılar
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    yani obp konusunda ortak fikirlerimiz var hocam, haklısınız

• arkadaşlar bana teşekkür eden ve beni kutlayan tüm kardeşlerime teşekkürü borç bilirim :) eyvallah beyler. umarım yazdıgım yazı işinize yarar

• Ben de 3. seneye kalacağım bu yazınız benim için umut oldu çok sağolun hocam. Allah gönlünüze göre verir inşallah. 😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip hırs yaptım

• hocam bende mezun kaldım ve nedense acayip utanıyorum yaşıtlarım benden üst sınıfta ben ise amele gibi altayım bu fena koyuyor insana kendimi değersiz hissediyorum
  • Valla helal olsun büyük başarı 🏆🥇

• tek diyeceğim dicle falan yaz geliyorsa 3 senelik bir kaybın olmuş dahada fazla olmasın Eskişehir Osmangazi den uzak durun ayrıca kolay Üniversite Yaz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.