Şimdi Ara

BU YIL 4. YILIMDI VE SONUNDA KAZANACAGIM. GİR İÇERİ ÖNEMLİ ŞEYLER VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
30
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byusuf1907 -- 19 Temmuz 2017; 0:29:15 >
  • Hocam helal olsun.Müthiş bir gayret sonuna kadar hak ettin sen o fakülteyi.Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun %90'ı hoppala %5'i beyler obp beni geriye attı %5'i de hoppala beyler

• Tam da yazıya göz gezdirip zebaniyi arayacaktım YGS/LYS bölümünde olduğumu farkettim :D Tabletten okuyacağım birazdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal be keko...

Ben şahidim gençler emegiyle bileginin gücüyle kaleminin gücüyle haksiz obp ye ragmen hakkiyla kazanan gördüğüm ender insanlardan biri..

Keko seninle ayni yerde okuruz belki

Allah utandirmasin keko umarim her şey gönlünce olur:)
    Edit:ula duygulandım valla ayni lisede ayni sirada çiktigin kardeşimle aynı bölümü okuyacaz..liese 4 te ikimizde tıp hayali kurmustuk ya da diş..ne güzel ya ulaştik ikimizde..
    Cidden gencler kalemtutarin yazisini okuyun.hedefiniz varsa pes etmeyin..belki inanmayacaksiniz ama düz lise de bir bok öğrenemedik. .yani emin olun kalemtutar emegiyle kendi azmiyle kazandi..insanlar biraz garipsiyorlar 3. Ve 4.seneyi ama sonunda kazandin mi emin olun sizi garipsiyenlere karşi cevabınız kazandim aminiyum şimdi konuş demek olur..
    Hayata bir adım önde olan insanlar anladimki ZENGİN OLAN DEĞIL gerçekten emek verenlerdir..
    Obp lanet bir sistem tamam beni etkilemedi ama kalemtutar ile beraber 4.seneye kalan bir dostumu hep geriye atarak hayallerine engel oldu..lanet sistemin hiçbir şeyini savunmaycam..
    Bana özel okulari savunmayin hepsi leş net..ögencini suçu yok bu özel okularda obp nin yüksek olmasinda..suç okulun amq sırf başarisi için obp yüksek tutarak bir adım önde olmasini saglar..öğrenciye bak obp yüksek veriyoruz diyerek okula ögrenci kazandirir..
    NEYSE BRO ALLAHTAN BU SENE HAYALLERINE ENGEL OLMADI YOKSA TKL'yi ateşe verirdik 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 19 Temmuz 2017; 1:38:2 >

• hocam 2 sene buga girmişssin allah kimseye yaşatmasın 3 sene aynı sıralamayı yapmakta çok garip yolunuz acık olsun
  • Okumayın 4 senede kazanamayan biri oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Leopold -- 19 Temmuz 2017; 5:43:53 >
  • Hocam umarım üniversite hayatınızda , iş hayatınızda bu başarınız daim olur. Hayata karşı kazanılan bu alışkanlık , azim sizi çok çok iyi yerlere götürecektir şüphem yok
  • haklısınız. bende 2015 ve 2016 da cok düşündüm müh leri. yani fizik sorularını çözerdim ama ilgim yoktu. severek çalışmadım fiziği geometriyi. Bunun içinde mühteki okul hayatımın pekte başarılı geçecegini düşünmedim. Hadi okul bir şekil biter kendimi mesleğe sevdireyim dedim. oda olmadı. cunku 23binlerden 2 kere mezuna kalmak garip birşey. sevdiremedim kendime mühleri. sevmedigim içinde başarılı olamazdım oralarda. Umarım hakkımda ve hakkınızda hayırlısı olur

• :)) aynen kardeş 2 yıl buga girdim bu yılda güncelledim hayat denen bu oyunu :)) O bugu kaldırdık ortadan Allah'a şükür :)

• brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    baştacısın kirve :) sağolasın güzel düşüncelerin için :))

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    amacımda zaten kafasında soru işareti olan insanlara yardımcı olabilmekti. Yapamayacak birşey yok. dedigim sistemi uygula kendindende birşeyler kat. İçerdesin :)

• Ben de OBP mağduruyum maalesef. Ama ben de senin gibi düşünüyorum. Ben de lise hayatım boyunca çalışmamanın bedelini böyle ödüyorum. Ben OBP'yi lise 4'de öğrendim üstelik :D Ben bu OBP olayını şöyle yapmak isterdim.

1-Performans ödevleri, proje ödevleri, performans notları vs. kalkacak.
    2-Bütün liselerdeki öğrenciler aynı anda, aynı gün, aynı saat, aynı sınava girecekler. Aynı YGS-LYS gibi. (Aynı YGS-LYS gibiden kastım bir de şu: Kopya çekenin sınavı 0) Yine bu sınava öğrenciler kendi okullarında girebilir ve sınavları okulun öğretmenleri okuyabilir.
    3-Öğretmenler de soruları taraflı okuyabileceği için bu soruları da klasik değil de şıklı bir şekilde hazırlayacak eğitimciler.
    4-Yılda iki tane sınav olacak. Bir tanesi 1.dönem sonu, 1 tanesi de 2.dönem sonu. (Bu konuda belki farklı düşünebilirim)

İlk 3 madde uygulansa eğer bence, bu OBP sıkıntısı kalmazdı. OBP'si düşük olan "ben çalışmadım o yüzden düşük" yüksek olan "eşşek gibi çalıştım, yüksek tuttum" diyecekti. Çünkü bir bahane olamayacaktı. Bu şekilde orta seviye çalışan birisinin de OBP fazla oynamazdı. Diğerleri gibi olurdu. Mesela İlk 2 sene normal tutup, son 2 sene daha yüksek tutanı, OBP ileri atardı.

Keşke Milli Eğitim Bakanı ben olsaydım demi :D

• 4 yılda bir bölümü kazanamayan adam millete taktik vermiş ahahahahaha ulan seviye iyice düşmüş.

Sen 4 yılda kazandığın bölümü kaç yılda bitireceğini biliyor musun ? 40 yaşında falan mezun olursun artık

• Gönülden başarılarını diliyorum. helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa dh de bu kadar uzun bi yazı okudum helal olsun sana kardeşim sen boş bir adam değilsin. Allah yolunu açık etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: babacan0903

Ben de OBP mağduruyum maalesef. Ama ben de senin gibi düşünüyorum. Ben de lise hayatım boyunca çalışmamanın bedelini böyle ödüyorum. Ben OBP'yi lise 4'de öğrendim üstelik :D Ben bu OBP olayını şöyle yapmak isterdim.

1-Performans ödevleri, proje ödevleri, performans notları vs. kalkacak.
    2-Bütün liselerdeki öğrenciler aynı anda, aynı gün, aynı saat, aynı sınava girecekler. Aynı YGS-LYS gibi. (Aynı YGS-LYS gibiden kastım bir de şu: Kopya çekenin sınavı 0) Yine bu sınava öğrenciler kendi okullarında girebilir ve sınavları okulun öğretmenleri okuyabilir.
    3-Öğretmenler de soruları taraflı okuyabileceği için bu soruları da klasik değil de şıklı bir şekilde hazırlayacak eğitimciler.
    4-Yılda iki tane sınav olacak. Bir tanesi 1.dönem sonu, 1 tanesi de 2.dönem sonu. (Bu konuda belki farklı düşünebilirim)

İlk 3 madde uygulansa eğer bence, bu OBP sıkıntısı kalmazdı. OBP'si düşük olan "ben çalışmadım o yüzden düşük" yüksek olan "eşşek gibi çalıştım, yüksek tuttum" diyecekti. Çünkü bir bahane olamayacaktı. Bu şekilde orta seviye çalışan birisinin de OBP fazla oynamazdı. Diğerleri gibi olurdu. Mesela İlk 2 sene normal tutup, son 2 sene daha yüksek tutanı, OBP ileri atardı.

Keşke Milli Eğitim Bakanı ben olsaydım demi :D

Dostum kusura bakma da berbat bi sistem. Senin dediğine oluyor biliyor musun biz bu çocuklara 4 sene boyunca 9 tane ygs yapalım demek oluyor. 4 senelik lise hayatlarını burnundan getirmek oluyor. Çocukları harap etmek oluyor. 4 sene boyunca her sene iki kez ygs ye girilir mi manyak mısın ? Derece hedefleyen çocuklar kanserden ölür. Delirdiniz mi öyle sistem olmaz

• Tebrik ederim,senin adına sevindim.

Edit:anlatım bozukluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mu1940sa -- 19 Temmuz 2017; 14:56:31 >
  • tebrikler hocam azimli sıçan duvarı delermiş

benim obp 74 ve 5k istiyorum bu yıl mezuna kalıyorum iyi bir okuldan mezun oldum ama hiç ders çalışmadım temelim çok kötü değil fakat konu eksiğim çok fazla çalışmaya başladım program yapıp düzene oturtmayı düşünüyorum. sizce 1 yılda mf-4 te 5k yapabilecek düzeye gelirmiyim ? bu arada bu yıl lys de fen sınavına girmedim yani zaten birşey yapamam diye
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    :) aynanın karşısına geç ve zavallılığına gül aslanım burda boş yapma

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.