Şimdi Ara

BU YIL 4. YILIMDI VE SONUNDA KAZANACAGIM. GİR İÇERİ ÖNEMLİ ŞEYLER VAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
30
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav tamam hacı obp etkilesinde neden bu kadar etkiliyor 5 6k geriye atıyor milleti yeter artık biyolojide 5 net yapsan yine kapatamıyorsun obp açığını Allah kahretsin böyle düzeni
  • bu sene geçen dönemlerden de kalanlar vardı onlar da yerleşecek daha. umarım girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamyonlaDriftÇekenAdam

Yav tamam hacı obp etkilesinde neden bu kadar etkiliyor 5 6k geriye atıyor milleti yeter artık biyolojide 5 net yapsan yine kapatamıyorsun obp açığını Allah kahretsin böyle düzeni

lisede yatmasınlar adam gibi çalışsınlar sınava da normal çalışıp hak ettiklerini alsınlar diye. arkadaş 4 sene de çalışmış olsa o OBP'yi hak ediyor kimse kusura bakmasın. lisede de çalışan adam enayi değil sonuçta. ama uygulanacaksa ilk 2 sınavda uygulanması daha uygun bence.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Birader sen hakikaten ciddi misin ? Temel liselerden ve puan şişiren okullardan haberin yok mu senin ? Benim 9. sınıftayken derecelik kız vardı fen lisesinde okul birincisiydi. O kız bile 90 aldı lan zar zor. Neyden bahsediyorsunuz siz ? Hangi adaletten ? Puan şişirmeseler sesimiz çıkarmıydı bu kadar ? Yemin ederim şaka gibisiniz ösym den prim filan alıyorsunuz herhalde gerçi o her yıl 400 milyon boşuna değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamyonlaDriftÇekenAdam

Birader sen hakikaten ciddi misin ? Temel liselerden ve puan şişiren okullardan haberin yok mu senin ? Benim 9. sınıftayken derecelik kız vardı fen lisesinde okul birincisiydi. O kız bile 90 aldı lan zar zor. Neyden bahsediyorsunuz siz ? Hangi adaletten ? Puan şişirmeseler sesimiz çıkarmıydı bu kadar ? Yemin ederim şaka gibisiniz ösym den prim filan alıyorsunuz herhalde gerçi o her yıl 400 milyon boşuna değil zaten.

arkadaşım hepsinden önce düzgün bir tavır takın. "birader" falan diye girme.
    ikincisi puan şişirmelerde ösym uygulamasının değil meb uygulamasının suçu vardır. herkese ortak yazılı sınav yapıp ona göre üniversiteye yerleştirmek en doğrusudur. bütün derslerin bütün yazılıları merkezi sistem üserinde ortak yapılmalı. yapmam derse denetim ve kuralları sıkı uygulayacak.

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    ÖSYM o zaman neden bunları görmüyor ? Halla halla bak işe sen yav. Yav kardeş bu saatten sonra dediğini uygulayamaz ki ülkede olan torpillerin haddi hesabı kalmadı artık
  • Abi 4 yıl be 4 yıl... dile kolay

Neyse azim var tebrik etmek düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim. Ozeti nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YediGüzelAdam kullanıcısına yanıt
    tavsiyelerin için sağol hocam

• Okudum, eline sağlık. Bu yöntemin küçük çaplısını sınavlar için uyguluyorum, işe yarıyor. Ama daha fazla çalışmak lazım :/

Okumadım, özet geç diyen salakları boşver. Küçük beyinleriyle yaşamaya devam etsinler.
  • Helal olsun normalde temeli zayıf olan insanlar ( e azından benim tanıdıklarım) iş işten geçti artık. Temelimiz yok anlamıyoruz derlerdi. Sana helal olsun gerçekten. Peşinden koşmuşsun bırakmamışsın.

• Shanks0 S kullanıcısına yanıt
    hakkıyla çalışan başarıyır hocam :) temel falan dinlemiyor yani :) eyv teşekkür ettim

• Okurken duygulandım ve kendimi gördüm. Yalnız obp konusunda yanıldığın bir nokta var, lise boyunca çalışan ve hakkediyor dediğin liselilerin çalışması zaten kendi yararlarına olacaktır. Mesela sen de onlar gibi çalışsaydın daha erken kazanırdın ve zaten senin yararına olurdu. Bence obp kalkmalı, o müfettiş olayı falan çözmez kaç milyon insan var. Obp kadar saçma bir olay yok.
  • Hocam iyi güzel de 4 sene hazırlanıp hep aynı/benzer sonucu almışsın. Bu sonuç tatmin etti mi seni?

• ben 3. ve 4. yıl gerekli atağı yapamadım. arkadaş ortamına daldım. 2. yılımda dedigim sistemle çalıştım en saglam sıçrayışı yaptım.

• Hocam bu forumda gordugum en baba en cesaretli adam ciktin be. Vallahi inanilmaz taktir ettim. Helal olsun. Meslektas olacagiz insallah benimde 20 k.

• 4 yılda üniversite bitirip tekrar okurdun. Neyse okumadım zaten
  • Okumayın BOŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: kalemtutar

BEYLER KONUYU ÜSTTE TUTUN TERCİH DÖNEMİ İNSANLAR OKUSUN 4. YILDADA OLUYOR YANİ HİÇBİRŞEY İMKANSIZ DEGİL. KONUDA NASIL DERS ÇALIŞMANIZ GEREKTİGİNDEN TUT OBP İLE İLGİLİ ELEŞTİRİM VAR. OKUMANIZ İYİ OLACAKTIR

Aynen öyle, ben üniversiteyi ilk kazandığım bölümü yani ilke senemde kazanmıştım, hem de ilk 3bindeyim, üstelin OBP'm düşük olmasına rağmen. Ama üniversitede okulun 5. senesinde ancak 3. sınıfa geçebildim, aslında daha üniversitenin ilk senesinde yapmam gerekeni 4 sene geç de olsa yaptım ve ayrılıp iyi bir mühendisliği kazandım, üstelik sistem değişmişti. ben ilk girdiğimde lise 3-4 konuları yoktu, zaten lise 4 diye bir şey de yoktu, sadece lise 1-2 konuları vardı ve tek aşamalı idi sınav, mühendisliği kazandığım sene çift aşamalı olmuştu artık ve biz o konuları lisede hiç görmemiştik, gece-gündüz çalıştım ve başardım, illallah ettiğim bölümden kurtulup sevdiğim bir okulu okudum. Şimdi bilgisayar başında evden çalışarak diğer terk ettiğim meslek kadar(hatta çok daha fazla) para kazanıyorum, üstelik bulaşıcı hastalık riski de yok, dayak yeme riski de, bel-boyun fıtığı olma riski de yok, gecenin 3'ünde sabah'ın 5'inde telefonumun çalıyor olma riski de yok ve kimse benim onlardan çok daha kolay kazandığım halde kazandığım parayı sorgulamıyor(bu arada onlar emin olun çok daha fazla kazanmayı hak ediyorlar, yaptıkları iş hem çok zor hem de çok önemli bir iş, hem de iyi bir sermaye ve ciddi sabır gerektiren bir iş bence ama insanlar sağlıklarına pek değer vermiyor.)

• perSNN kullanıcısına yanıt
    dogru hareketler güzel sonuçlar çıkarır hocam. tebrikler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.