Şimdi Ara

Bu Yönetim Gidene Kadar Fenerbahçe'yi Desteklemiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Zihniyet değişmesi lazım acil.Kongre yapılacaktı hani ne oldu???

Neyse en kötü Cas'tan ceza yerken yöneticiler de gidecek.

Umarım Cas bizi 1 sene Avrupa'dan men eder bu sene gidemeyiz.Yöneticiler gider para sevdalısı yabancılar gider de Beşiktaş gibi sıfırdan takım kurarız.Eldeki oyuncularla olacak iş değil bu takımın yetenekli tek kanat oyuncusu Stoch'u gönderdiler adam Avrupa'da ilk maçında gol attı.Vizyon yok misyon yok amaç yok ruh yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Umarım Cas bizi 1 sene Avrupa'dan men eder bu sene gidemeyiz.Yöneticiler gider para sevdalısı yabancılar gider de Beşiktaş gibi sıfırdan takım kurarız.Eldeki oyuncularla olacak iş değil bu takımın yetenekli tek kanat oyuncusu Stoch'u gönderdiler adam Avrupa'da ilk maçında gol attı.Vizyon yok misyon yok amaç yok ruh yok

Beşiktaş'tan ziyade Galatasaray gibi bir takım kurulabilir.Galatasaray Avrupa'ya katılmadığı dönemde gitti Eboue,Muslera filan getirdi,gitti FT'yi getirdi.Bize de aynı model lazım.Vizyon sahibi başkan ve yönetim,lider takıma ruh katacak bir teknik ekip.Oyuncu elbet bulunur ki şu an eldeki malzemede aşırı kötü değil.

• Benimde umidim yok. Hic heyecan vermiyor takim. Kuyt tam savasci oyuncu bu arada. Yasl kemale ermis oyunculara garanti 2,850 m+ mac basi 15k€ verirsek arsenalden 3 az bile yeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Arsenal gibi bi takıma yenilmekte sıkıntı yok,siz de yenilirsiniz biz de. Dünyanın en iyi takımları da yenilebilir. Ama bu kadar çaresiz,rezalet futbol oynanamaz.

Eyvallah hocam yorumun için. Eşşek gözlükleri çıkarsın yönetim zevki mi alıyor bu oyundan ah bilsek
  • Yazıklar olsun böyle takıma.Uyuyamiyorum suan :(

• Bu da can , bende yönetim değişmeden , Aziz krallığı düşmeden feneri desteklemicem . Cas dan büyük ihtimal ceza gelir 2-3 sene sürünürüz sonra toparlarız yeni yönetimle . Bakalım yeni günler nelere gebe
  • quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

2 gün önce söylemiştim. Büyük takım gibi yönetilmiyoruz. Aziz Yıldırım gitmeli !http://forum.donanimhaber.com/m_79818059/tm.htm

2 gün önce söylemişsin.Ben 4 senedir söylüyorum.Düşün artık nasıl bir sinir hastasına dönüştüğümü.
  • yeter ki yönetim değişsin bu takım adam gibi top oynasın 1. lige düşmeye de razıyım 2 sene avrupaya da gitmeyelim bu taraftara hakettikleri saygıyı gösterirseniz avrupadan kazandığınız parayı gerekirse 5 forma alıp yine kazandırırlar klübe yeter ki biraz fenerbahçeyi düşünün biraz taraftarı düşünün yeter...
  • Beyler bu saatten sonra KAKA bile gelse yumuşamamak lazım... O bu değilde Kaka gelse fena olurdu... Ama bende izlemeyeceğim ve bişey almayacağım
  • 2 sene önce nerdeydiniz diyen fenerlilere kapak gibi konu olmuş eline sağlk.

• quote:

Orijinalden alıntı: equando

quote:

Orijinalden alıntı: VarroBetta

2 gün önce söylemiştim. Büyük takım gibi yönetilmiyoruz. Aziz Yıldırım gitmeli !http://forum.donanimhaber.com/m_79818059/tm.htm

2 gün önce söylemişsin.Ben 4 senedir söylüyorum.Düşün artık nasıl bir sinir hastasına dönüştüğümü.

Allah sabır versin hocam ne diyeyim. Önemsememeye çalışın. Sağlığınızdan önemli değil.

• +1907 artık pasif bir taraftarım. Maçlara giden arkadaşlarda lütfen yönetim istifa diye bağırsınlar her fırsatta sesimizi duyuralım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Beşiktaş'tan ziyade Galatasaray gibi bir takım kurulabilir.Galatasaray Avrupa'ya katılmadığı dönemde gitti Eboue,Muslera filan getirdi,gitti FT'yi getirdi.Bize de aynı model lazım.Vizyon sahibi başkan ve yönetim,lider takıma ruh katacak bir teknik ekip.Oyuncu elbet bulunur ki şu an eldeki malzemede aşırı kötü değil.

Kadro kalitesi mükemmel ona lafım yok.Alves,Meireles,Kuyt,Sow dünya yıldızları.Ama Meireles'e bakıyorsun adam bugün hiçbir şey yapmadı.Ramsey'in attığı golün tekrarına baktım herkes topa koşuyor Meireles beyefendi arkadan topu izliyor.Benim için önemli olan kadro kalitesi değil artık ben savaşan mücadele eden oyuncular istiyorum.Tuncay gibi Gökhan Gönül gibi Appiah gibi.Ben hayatımda bu kadar çaresiz ruhsuz amaçsız bir Fenerbahçe izlemedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.