Şimdi Ara

Bu Yönetim Gidene Kadar Fenerbahçe'yi Desteklemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kulübü bu hale getiren herkesin Allah belasını versin.İstediğinizi söyleyin bana "Sen zaten Fenerbahçeli değilmişsin"Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı yok" falan demeyin.Fenerbahçe taraftarı olmadan bir hiçtir.O stat dolmazsa o taraftar ekmeğinden kısıp forma almazsa yeni doğmuş bebeğine bile kombine almazsa Fenerbahçe bir hiç.Bir kere olsun taraftarı dinlemediler.Cardozo dedik 2 ay boyunca tek bir adamı istedik getiremediler.Takımda 1 tane sağbek var o da sakat yerine birini alamadılar.Gittiler Kadlec gibi işe yaramaz bir adama 5m verdiler.Ali Adnan'a verseydin o parayı en azından işe yarardı.Bir tane oyun kurucu alamadılar bir takımın oyunkurucusu Baroni ruhsuzu olabilir mi?Aykut Kocaman karakterli adammış Aziz'in baskısına daha fazla dayanamadı bastı istifası.Defans futbolu oynatıyordu ama en azından maçı kazanıyorduk.Fenerbahçe'yi yönetim gidene kadar desteklemeyeceğim diyorum da büyük ihtimal yine maçları seyredeceğim.Her maç öncesi dua edeceğim Fenerbahçe kazansın diye.Elimde Fenerbahçelilik benim kanıma işlemiş her ne kadar desteklemeyeceğim desem de kendimi durduramayacağımı biliyorum.Ama bu sene forma almıyorum bu sene formalar kötü diye Fenerium'dan bir şeyler alırım diye düşünüyordum ama bu sene hiçbir şey almıyorum.İçimi döktüm rahatladım."Sen zaten Fenerbahçeli değilmişsin"Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı yok" yorumlarınızı yazabilirsiniz.

• +1, ben maç filanda izlemiycem. Ciddiyim sinirden gülmeye başladım arkadaşlarım korktu hatta. Ben niye sağlığımı çöpe atıyım kardeşim bu berbat takım icin. Bana kötü günde olmayan iyi günde de olmasın diyenlere cevabımı şimdi veriyim. 10 senedir kötü gün kardeşim, yeter artık bi gün iyi gün göremedik.
  • Boyle Sacmalik Olmaz.Biz Her Destegi Verelim Bu Takim Bizi Üzsün Bende Bu Yonetim Degisine Kadar Desteklemiyorum Yeter Be Yonetimin Egosu Yuzune.Ersun Yanal Kimki Sen Fenerbahcenin Basina Getiriyosun.Adam 80.Dkda Alperi Aliyo Saka Gibi Emenikeyide 60 Dkda Aliyo Valla Insanin Ayakta Alkislayasi Geliyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada belirmeyi unutmuşum.Takımı desteklemeyi bırakmak iyi gün taraftarlığı değildir.Galatasaray taraftarı zamanında tepkisini ortaya koydu ve geldikleri nokta ortada.
  • 2 gün önce söylemiştim. Büyük takım gibi yönetilmiyoruz. Aziz Yıldırım gitmeli !http://forum.donanimhaber.com/m_79818059/tm.htm
  • +1907 giderim basket maçı izlerim bu nedir ya
  • Coritiba maçlarını izliyicem bundan sonra, orda bunların hepsinden daha haysiyetli ve onurlu bir adam var çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Bu arada belirmeyi unutmuşum.Takımı desteklemeyi bırakmak iyi gün taraftarlığı değildir.Galatasaray taraftarı zamanında tepkisini ortaya koydu ve geldikleri nokta ortada.

Hocam Imzandaki Honda Gibi oyuncuya 15 m vermediler gittiler emenikeye verdiler 13m.Zaten Takimin Forvet Hatti Iyi Sen Napiyosunda Emenikeyi Aliyosun.HA Tamam Emenike Iyi Oyuncu Fakat Forvet Hattina Pas Atan Oyun Kuran Frikikci Bi Oyuncu Lazimdi.Simdi Ise Aziz Yildirim Her Seneki Gibi Elenince Transfere Girecek Taraftar Ayaklanmasin Diye Bu Sene Bakalim Bi Honda Gibi Oyuncu Alacaklarni

• quote:

Bu arada belirmeyi unutmuşum.Takımı desteklemeyi bırakmak iyi gün taraftarlığı değildir.Galatasaray taraftarı zamanında tepkisini ortaya koydu ve geldikleri nokta ortada.

Hangi tepkiyi koymus ?
    Gs taraftari önce senelerce Canaydina sonrada özellikle Rijkard ve Polata tapiyordu Galatasarayin Rijkard ile Barsa olucagini sanicak durumdaydi.
    Gs camiasi icinde bir kac duayen isim dügmeye basti ve Polati bitirdiler yoksa taraftari Polat adam aldikca yabanci isim gördükce tatmin olup cosuyordu hatta Polat devridildiginde hala bunu kabul edemeyen 100 % 50 gibi bir kesim vardi.
  • quote:

Bu kulübü bu hale getiren herkesin Allah belasını versin.İstediğinizi söyleyin bana "Sen zaten Fenerbahçeli değilmişsin"Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı yok" falan demeyin.Fenerbahçe taraftarı olmadan bir hiçtir.O stat dolmazsa o taraftar ekmeğinden kısıp forma almazsa yeni doğmuş bebeğine bile kombine almazsa Fenerbahçe bir hiç.Bir kere olsun taraftarı dinlemediler.Cardozo dedik 2 ay boyunca tek bir adamı istedik getiremediler.Takımda 1 tane sağbek var o da sakat yerine birini alamadılar.Gittiler Kadlec gibi işe yaramaz bir adama 5m verdiler.Ali Adnan'a verseydin o parayı en azından işe yarardı.Bir tane oyun kurucu alamadılar bir takımın oyunkurucusu Baroni ruhsuzu olabilir mi?Aykut Kocaman karakterli adammış Aziz'in baskısına daha fazla dayanamadı bastı istifası.Defans futbolu oynatıyordu ama en azından maçı kazanıyorduk.Fenerbahçe'yi yönetim gidene kadar desteklemeyeceğim diyorum da büyük ihtimal yine maçları seyredeceğim.Her maç öncesi dua edeceğim Fenerbahçe kazansın diye.Elimde Fenerbahçelilik benim kanıma işlemiş her ne kadar desteklemeyeceğim desem de kendimi durduramayacağımı biliyorum.Ama bu sene forma almıyorum bu sene formalar kötü diye Fenerium'dan bir şeyler alırım diye düşünüyordum ama bu sene hiçbir şey almıyorum.İçimi döktüm rahatladım."Sen zaten Fenerbahçeli değilmişsin"Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı yok" yorumlarınızı yazabilirsiniz.

+1907

• Ben 3 senedir GS maçları harinç desteklemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

Hangi tepkiyi koymus ?
    Gs taraftari önce senelerce Canaydina sonrada özellikle Rijkard ve Polata tapiyordu Galatasarayin Rijkard ile Barsa olucagini sanicak durumdaydi.
    Gs camiasi icinde bir kac duayen isim dügmeye basti ve Polati bitirdiler yoksa taraftari Polat adam aldikca yabanci isim gördükce tatmin olup cosuyordu hatta Polat devridildiginde hala bunu kabul edemeyen 100 % 50 gibi bir kesim vardi.

Galatasaray-Fenerbahçe maçını hatırlıyor musun Ali Samiyen'de.Maçı Fenerbahçe kazanmıştı maç sonunda doğru düzgün koltuk kalmadı stadyumda hatırlarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

Hangi tepkiyi koymus ?

http://www.youtube.com/watch?v=KOjW5zsebQA

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• +1907.benden bu kadar
  • Her maçtan sonra böyle diyorum bir daha ki maç yine dayanamıyorum.
  • Sonuna kadar haklısın hocam da, bu işler Cardozo'yla falan bitmezdi. İstersen Messi'yi getir, zihniyet değişmedikçe hiç birşey değişmez. Hücumda değil, takımın genelinde sorun var.
  • Benden de bu kadar
  • Arsenal gibi bi takıma yenilmekte sıkıntı yok,siz de yenilirsiniz biz de. Dünyanın en iyi takımları da yenilebilir. Ama bu kadar çaresiz,rezalet futbol oynanamaz.
  • Bende izlemicem diyorum her maç sonunda ama dayanamıyorum sırf arma aşkına izliyorum yoksa hepsinin allah gece gece zorla bela okutacaklar çok bozuk sinirlerim ya böyle takım böyle yönetim böyle hoca olmaz ayıptır be ayıp

• Zihniyet değişmesi lazım acil.Kongre yapılacaktı hani ne oldu???

Neyse en kötü Cas'tan ceza yerken yöneticiler de gidecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.