Şimdi Ara

Bu yönetim neden istifa etmez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'da en küçük bir sorun olunca hemen başkanı yolluyorlar. Bizde takım resmen çöktü, sıradan bir Anadolu takımına döndü, Avrupa liglerinin yolunu unuttu, ruhsuz futbolla taraftarı kanser etti, ama Aziz hala istifa hakkında düşünmüyor. Ulan adam hapse girdi çıktı ama düşmedi yakamızdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah ıslah etsin, Allah'ından bulsunlar. Gençliğimin içine ettiniz içine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten doğru düzgün transfer yapmayarak ve RvP sakatlık muhabbetlerinden sonra fiilen başkanlığı bıraktılar. Şifahen sürelerini doldurmayı bekliyorlar.

• bu senede şampiyon olamazsa. fb tarihinde 21 senede 6 şampiyonluk almış olacak. son 11 senede sadece 2 şampiyonluk. ayrıca ilk 10 sene de 4 şampiyonluk gayet iyi. ancak son 11 senede 2 şampiyonluk fb gibi bir takımın artık batacak son noktaya gelmiş olması demek. ki bu süre zarfında Galatasaray ilk 10 senede 5 son 11 senede ise yine 5 şampiyonluk almış olacak tabi gs bu sene şampiyon olursa. Galatasaray da düşüş %10 civarı ki mevcut başarısı 2 senede 1 şampiyonluk olarak gayet iyi. ancak fb 5.5 senede 1 şampiyonluğa kadar düşmüş olacak. bu gidişle önümüzde ki senede şampiyon olamayacak gibi duruyor fenerbahçe. bu durumda son 12 senede 2 şampiyonluk ile 6 senede bir şampiyonluk
  • Kendileri haric herkesi suclu kabul ettikleri icin.

•  Bu yönetim neden istifa etmez?

O da şimdi oturmuş herkes gibi aykut kocamana kızıyodur...

lan sanki konyadan alıp takımın başına ben getirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 9 Eylül 2017; 22:39:23 >
  • Başkanı mı yolluyoruz ? 2 senedir o kadar küfür ve protestoya rağmen Dursun hala gitmedi. Artık kendi bile alıştı küfür yemeye, divan toplantısından bana kızabilirsiniz hatta küfür bile edebilirsiniz demişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FB yönetimi gururla itiraz eder!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedeni çok basit . Senelerce o kadar pohpohladınız ki, sokaklara döküldünüz defalarca gitme diye.
    Şimdi de yapıştıldı çünkü kendinden başka herkes suçlu, bi tek kendisi fb nin iyiliğini düşünüyor, herşeyi kendi yapıyor , bütün doğrular kendinde... adamı kimse sorgulamıyor, sen yanlış yapıyorsun diyenin kafasını koparıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç diyosunuz da niye cikmiyo bu adamin karsisina her secimde tek aday giriyo korkak ali koc

• Daha herkes nefret etmedi..Sahaya seyirci gelmezse , düşme potasında oynarsak ya da ligden düşerse göbek ata ata istifa edeceklerdir..Taraftarla alay ederek..
  • 2009 dan beri peres var yönetimde 2011 2014 arası nasal Real MAdrid yoktu arkadaş ne diyorsun?
  • Çıkıp hesap verebilecek olgunlukları yok.Umurlarında değil..Onlar için FB kulübü bir araç..
  • Gözünüz aydın bu sene bırakıyorlar.

• Aziz Yıldırım trafikte karıştığı olayda bile "Koskoca Fenerbahçe başkanıyım" diyerek savunma yapan biri. Adamın başka bi meziyeti, bi rütbesi yok ki neden gitsin? Senelerdir arkasına sığınıyor kulübün. Fenerbahçe'siz bi nane değil çünkü. Başkanlıktan indiği an kimse bi daha adını anmayacak, bunu biliyor. Mayıs için ümidim var. Ama bırakma gibi bir şey söz konusu olmaz. Yine aday olacaktır. Hatta yine başkan seçilirse şaşırmam. Yönetim kurulunda kendine karşı çıkacak, muhalefet yapan adam kalmadı.

Bence Ali Koç lobi faaliyetlerine ve çalışmaya başlamalı. Hala sesini çıkarmıyor anlamadığım bir biçimde. Ya kazanacağından emin. Ya da başka bir şey var ama biz bilmiyoruz.
  • Gitmeleri için bir sebep mi var ki?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.