Şimdi Ara

Türk Futbolunun Utanç Gecesi | Hakeme Yumruklu-Tekmeli Saldırı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vay arkadaş herkes ne çabuk unuttu geçmişi şurada daha 15 sene öncesinde ne olaylar yaşanıyordu futbol da en melek hareketlerden biri idi yumruk atmak  tabi ki de yapılanı doğru bulmuyorum şiddetin hiç bir türlüsü tasvip edilemez. Fakat olay sizce de biraz abartılmadı mı? Malum şahsın siyasi parti bağlantıları yüzünden olsa gerek diye düşünüyorum..

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt

Ama zannetmiyorum inşaata devam ederler :D

• Yumruk ve tekme atanlar para cezasıyla yırtar, takıma da 3-5 maç seyircisiz verirler konuyu kapatırlar.Adım gibi eminim şimdi hakeme yalvarıyorlardır şikayetçi olmasın diye. Başka bir takımda soyunma odasına hakem kilitledi ve bunun daha beteri şekilde de dövdüler, o takımda adam akıllı ceza almadı. Yahu bu ülkede otobüsü kurşunlanan takım failler bulunana kadar maça çıkmama kararı aldı, ertesi gün tehdit ettiler sonuçlarına katlanırlar diye, siz ne milatından vs. bahsediyorsunuz? Bu sert(!) açıklamaların hepsi uefa ve fifa için yapılıyor euro 2032 alınması diye, başka birşey için değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir Ankara’lı olarak üzüldüm keşke yaşanmasaydı.
    Kapten bir Ankaragüçlü olarak, umarım takım ceza almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokta bir yerlerindeydi zaten şiddetli şekilde kınamanız :D o sözlerin etkisini icraate dökecek erkek yok aralarında bak bende kınayabiliyorum hemde en şiddetli sarsıcı şöyleci böyleci şekilde ama bir şey olduğu yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Somali maymunu geldi İstanbul'un ortasında Türk vatandaşını öldürdü, serbest bırakıldı, yurtdışına kaçtı, AKP'den kimse birşey demedi. Konu gündeme gelince AKP bakanı '' gündem Filistin '' dedi.

Bir tane hakem yumruk yedi diye AKP'liler demeç üstüne demeç veriyorlar. AKP'nin kabile reisi bile açıklama yapmış..lan elin afrikalısı geldi İstanbul'un göbeğinde Türk vatandaşını öldürdü ağzınızı açmadınız

• Yumruk olayı rezalet. Umarım yargılandıktan sonra en üst seviyeden cezayı alır.

Ama o yerdeyken tekme atanlar var ya. Yere düşene vuranlar... Bunlar da en az o başkan kadar hatta daha fazla ceza almalı. Rezil herifler. Bu nasıl bir nefret adam yumruk yemiş yerde ve tekmeliyorsun. Ne yaptı ? Irzınıza mı göz dikti, ailenizden birisini mi katletti !

Ruh hastası bunlar.

• Şu an toplumun önemli bir kısmı hakemlerinin bunu hak ettiğini düşünüyordur. Doktora şiddet olaylarında olduğu gibi. Trafik magandası çıkıyor şiddet gösteriyor, yine toplumda benzer tepkiler. Pek çok kişi saldırıya uğrayanın hak etmiş olabileceğini düşünüyor. Bir bakana hacı Bektaş veli törenlerinde yumruk atıldı birşey olmadı. Kılıçdaroğluna saldırıldı, saldıran kahraman gibi karşılandı. Filistin için boykot isteyen ve insanlara ve işyerlerine saldıran kişi için milyonlar Allah razi olsun,
    ellerin dert görmesin diyor.
    Gezi olaylarında yolu açın, hastam var diyen sürücüye linç girişimini de hatırlarım
    Toplum bu. Nasıl bu hale geldik bilmiyorum ama şaşırmıyorum. Hemen her kesimde şiddete meyil var. Şiddete tepki de kimin kime yaptığına göre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 12 Aralık 2023; 13:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatik taraftarların gazını almak için her yerden hedef gösterilen tek kurum hakemler. Bunun düzeleceğini asla sanmıyorum. Daha maçı yönetmemiş hakem, maça verildiğini duyulunca kızına, eşine, çocuklarına instagramdan bulup küfürler, tehditler ediyorlar. Bu primatları ikna etmenin bir yolu yok. Yabancı hakem de gelse, onlara da aynı küfürleri ve tehditleri edecekler. Özellikle var sistemi geldikten sonra hala hakemlerin taraf tuttuğuna inanmaları bile zeka seviyelerini gösteriyor zaten. Hakem hata yapabilir bunu bir kabullenin önce sonra hakem suçlayın.

• İlk önce dilan polat, sonra fatih terim fonu, şimdide 3 hafta bunun haberini yaparlar. Arkadan filistin meselesinide sokarlar. 4 aylık gündem hazır.

• Az önce maçın özetini izledim ankaragücü futbolcusu orta sahada arkadan itiliyor düşürken eli topa çarpıyor pozisyon devam ediyor ankara gol atıyor sonrasında el olduğu gerekçesiyle gol iptal ediliyor.

Yine bir başka pozisyonda Ali Sow müdahale etmediği halde 2. sarıdan kırmızı ile oyundan atılıyor. Bütün bunlar bir araya gelince anladığım kadarıyla başkan önceki yaşananlarda birikince kaldıramadı ve öfkesine hakim olamayıp bu çirkin ve yakışıksız eylemi gerçekleştirdi.

Olaya tek taraflı bakmamak lazım bundan bir kaç hafta önce Adana maçında Halil Umut Meler hakemdi ve Fenerbahçeli Oosterwalde 3 kişi tarafından hırpalandı o şiddete hem hakem hem federasyon kayıtsız kaldı şiddet saha içinde ört pas edildi.

Umarım bundan sonra daha kötüleri olmaz ve çifte standart uygulamadan suçlu kim olursa olsun en ağır şekilde cezalandırılır ve futbol üstündeki leke temizlenip kaldığı yerden devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 12 Aralık 2023; 13:45:47 >

• Keşke futbol komple ülkeden şutlansa...

• Hakem seviciliği nereden türedi anlamadım. Hakkı yenen her takımın yapmak istediğini yaptılar. Hakem kararlarıyla takımı doğrarken sövenler şimdi hakem yanlısı olmuşlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.