Şimdi Ara

Bu zam haberini duyunca şok olacaksınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
23.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
205 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ağlamak dışında yapılabilecek bir şey de yok zaten, bu ülke böyle bir muz cumhuriyeti işte.

Siz de gidin aşikar, balkan sofrası falan oralarda yemeye bakın.
  • Bir şey diyeyim mi, bedava olsa şu esprilerin hiç biri olmayacaktı kimse de dikkat etmeyecekti. Muhtemelen yemek masrafı yediklerinin yanında %0,0000001 falandır. Bedava yapmayı akıl edemiyorlar sanırsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen protesto düzenleyelim. vekilleri 2 liradan çorba ile kazıklayan zihniyet olmaz olsun
  • senin paranla yaşıyor ha bu adam, dikkat tekrar yazıyorum evet okuyan, sen ödüyorsun parasını sen sustuğun için katlandığın sadece eleştirdiğin için yimeye devam edecek hiçbirşey yapmamaya devam etmen yeterli sadece durduk yere konuşman yeterli
  • İtibardan çorba olmaz. İtibar soğuk içilen bir çorbadır

• Millete zerrre kadar kadir kıymet verilmeyen, hatta aşağılan bir ülkede, milletvekilleri gül gibi geçinip üstüne de bedava gibi fiyatlarla işkembelerini doldururken, onun maaşını veren fakir milletin evlatları da ancak onları ti ye alıp ve bol beğeni ve artı sağlayacak ve sesli güldürme hedefli yorumlar yazma telaşına girerler.. Siz böyle yaptıkça onlar daha çooook işkembelerini doldururlar
  • Yapmayın adamlar yemek yiyemeyecek yoksa. Onlar milletvekili adı üstünde onlar bu millet yerine de yiyorlar milletin hakkını da yiyorlar milletin yerine de yiyorlar.

• Bülent arınç havadan aldığı 18 bin tl yi ihtiyaç sahiplerine dağıcakmış ya. Burdan seslenelim kendisine. Yemek alamayan vekillere yardım etsin. Vekil dururken halka ne yardımı kardeşim.

• evde yemek yapmayı bırakalım. her gün meclis lokantasında yersek daha ucuza gelir ve enflasyon düşer böylece.
  • yazık günah bu vekillere acıdım lan şimdi nasıl çorba içecekler zam geldi diye bunlar çorbada içmicekler galiba evden ekmek peynir getirirler artok yarın öbürgün protestoda yaparlar ağlarlar zam geldi diye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 7 Temmuz 2019; 1:51:55 >
  • Çok yazık koca ülkenin milletvekili 2liraya çorbamı içiyor 20kuruş olmalı kolada 30kuruş tek kurunkuru çorba olurmu salatada ikram olmalı..

• Misafirlerini ağırlama bahanesini benzer bir şekilde youtuberların vergilerimiz çok diye ağlamalarına benzetebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuya girmeden kesin şaşırmam dedim ama harbiden de şaşırdım şaka gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haketseler bedava olsun. Tek adam devleti olduğumuz için iş yapmıyorlar zaten

• Güzel dalga geçiyoruz ama bu devletin sosyal tesisleri ezelden beri hep böyle değilmiydi.

Ben bildim bileli böyledir. Askeriyenin lojmanlarında biel fiyatlar buna yakın.
  • Vişneli tayfir fiyatı ne oldu bilen varmı ? 😉😋

• Akp insanlar sevinsin millet açlıktan ölecek

• karamanbeyy kullanıcısına yanıt
    Böyle yapan arkadaşım var eşi mecliste çalışıyor. İşten çıkınca meclise gidiyor eşiyle birlikte yemeklerini yeyip evlerine geçiyorlar.

• Bence burada gizli mesaj var. Yapılan zam çorbaya değil, çorba parasına. Zam milletvekillerine değil başkalarına yapılmış olabilir.

• Boyle demokrasiye kaymak lazim asil.
    Guya vekil seçiyoruz sisteme göre.
    Yoo hicde oyle degil. Parti baskaninin atadigi en yalaka en zeengin adamlar geneldee aday gosteriliyor Sonra aha boyle vekile dusman oluyoruz. Hatta bazen senin seectigin vekili "yokyav bu adam belediye baskanida olur istifa etsin" denip istifa eettiriyorlar.
    Bazeende iline ilcene belediye baskani seeciyorsun.
    Adam onuda istifa ettirip gel sen vekil ol deeyip seenin secmeddigin adami belediye baskani atiyor. Sen bunada demokrasi diyorsun.

Acilen parti demokrasisinden cikmamiz lazim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.