Bildirim
Buda Benim Charım ;)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
@ idare eder -
-
Arkadaş koymuş resimleri gerek kalmadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 13 Haziran 2007; 13:07:48 > -
Kardeş Resimler Açılmıyor Bi Kontrol Et Bence. -
Cerkez kardes saolasın :D tesekür ederim -
14 yaşında diğilsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 13 Haziran 2007; 13:12:17 > -
Warrirsoul gercekten senin mi? CharDevredilmisBuArkadasdaBuradaHavaAtiyor.gif kokusu aliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: cellocan
Warrirsoul gercekten senin mi? CharDevredilmisBuArkadasdaBuradaHavaAtiyor.gif kokusu aliyorum
aynen öle bu char başkasına aitti ve char hybrit eldorado reborn guild inin masteri idi -
LöL -
quote:
Orjinalden alıntı: Solutions
quote:
Orjinalden alıntı: cellocan
Warrirsoul gercekten senin mi? CharDevredilmisBuArkadasdaBuradaHavaAtiyor.gif kokusu aliyorum
aynen öle bu char başkasına aitti ve char hybrit eldorado reborn guild inin masteri idi
bilmeden konuşma.Bu char başından beri Reborn_TheBest adlı arkadaşındır.. yaşı 14sdasdas kopardın abi beni ya
-
quote:
Orjinalden alıntı: hamidoo86
LöL
aha bak demiş hamido LöL -
Char Güzel Kimindir orasını bilemem Char Süper -
Hehe char lv0dan beri ben oynuyorum Reborn'nun masterydık vs. kapattık guildi..
belki ilerde şartlara göre tekrar efsane guild geri döner...
Setim için güzel düşüncelere sahip olanalra tskr ederim :) :) :) -
bısı deıl ama gercekten super ole bole deıll
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X