Bildirim
Buda Benim Charım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güzel char senin yolunda yetişeen bi charım var -
charın güzel ama sp eksiği var sana tavsiyem farmı şimdiden bitir ilerde zorluk çekersin şurada 14 lv kalmış zaten.
yola devam iyi kasmalar.. -
Char da bir sp eksik... -
güzel char allah sahibine bağışlasın :) darısı bizim başımıza, ezik ezik dolaşıyoruz hala :( -
Beyler 1 Yıl Sora King Olcam Mercuryninin Hepinizi 1Yıl Sonra Pwpye Beklerimmm[DHTUBE=] -
char guzel keske C ekran goruntusude koysaydın dostum -
çok güzel olmuş biraz sp kas ama onun dışında gerçekten güzel inş 100 olursun :) -
Charının SP eksiği var.Şimdiden SP Farmı yap bence ileride daha zor olur.SP farmı yaptıktan sonra çok güzel char olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: SsheytanN
Beyler 1 Yıl Sora King Olcam Mercuryninin Hepinizi 1Yıl Sonra Pwpye Beklerimmm[DHTUBE=]
Senin char satılık değil miydi? -
yorumlar için saolun beyler. charda farma başlıyacam zaten. C ekranınıda oyuna girince eklerim -
quote:
Orijinalden alıntı: JiiLeT
quote:
Orijinalden alıntı: SsheytanN
Beyler 1 Yıl Sora King Olcam Mercuryninin Hepinizi 1Yıl Sonra Pwpye Beklerimmm[DHTUBE=]
Senin char satılık değil miydi?
o onun çarı değil bizim çarımız sadece nickini beğenip kendi forum adı yapmış ... -
Camplardan çıkmadan tamamla derim farmını. b3e girersen hem yol çok uzuyor, hem çok insan oluyor, hemde moblar çok seyrek oluyor. -
bnde öle düşünüorm zaten hemn başlamalıyım farma. eet beyler yorumları esirgemeyin -
bu kadar lwl kasmışsa devam etmeli lwl kasmaya farm sonrada yapılır -
Hiç sevmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: King_Slayer
bu kadar lwl kasmışsa devam etmeli lwl kasmaya farm sonrada yapılır
Farm elbette sonra da yapılır ama ne kadar erken başlarsa o kadar kolay olur.Eğer lvl kasmaya devam ederse ilerde farm yaparken zorlanır.Ama arkadaşın kendi tercihi tabii. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz
Hiç sevmedim.
sevmediysen canın saolsun kardeş -
güzel char
bowman yapmak istiyorum bendegaza geldim şimdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X