Şimdi Ara

Buda benim köy arkadaşlar;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• full build th9 110 seviye oluyor savunmanız geri kalmış gibi. ayrıca th7 yim duvarlarım sizin duvarlardan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

full build th9 110 seviye oluyor savunmanız geri kalmış gibi. ayrıca th7 yim duvarlarım sizin duvarlardan daha iyi

Duvar yapmak marifet değilki kardeşim zahmetli birşey değil anında oluyor teslalarınız kaç seviye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevesk

quote:

full build th9 110 seviye oluyor savunmanız geri kalmış gibi. ayrıca th7 yim duvarlarım sizin duvarlardan daha iyi

Duvar yapmak marifet değilki kardeşim zahmetli birşey değil anında oluyor teslalarınız kaç seviye?

son seviye şuan th7 ye göre.
    kardeş köyün elbet köyümden daha iyi ama th 10'a göre çok geri kalmış bunu belirtmek istedim
  • quote:

quote:

quote:

son seviye şuan th7 ye göre.
    kardeş köyün elbet köyümden daha iyi ama th 10'a göre çok geri kalmış bunu belirtmek istedim

Yok dostum yanlış anladın 1 aydır savaşmıyorum sadece kaynakları topluyorum ondan geri kaldım haklısınız.

• quote:

http://i.hizliresim.com/eQoXkv.jpg
    http://i.hizliresim.com/eXrWn0.jpg
    http://i.hizliresim.com/KdAj67.jpg
    http://i.hizliresim.com/wbd8OG.jpg

sağlam koymus basarılarının devamını dilerim

• quote:

TH9 ya da 10 gelirseniz, duvarların aslında pek de önemli olmadığını anlayacaksınız. Önemli duvar değil savunmanın kalitesi. Duvarla en fazla 10 duvar kırıcı ile açıp, dev atarak ilerleyebildiğiniz kadar gidersiniz, isterse 6 seviye olsun, isterse 8 seviye olsun, TH9 a gelmiş adam, dev ile zaten seviye 6 duvarı o kadar duvarsayısı artmış bir köyde bir şey yapamaz ve genel olarak duvarlar isterse 10 level olsun benim gibi oyuncular 5 seviye 25 domuzu salıp, köyü dümdüz eder.

Bunu sizi mat etmekiçin yazmadım, duvarlara pek önem vermeyin ilerde dediklerimi daha iyi anlayacaksınız. 6-7 seviye arası yeterli. Tabi tahta duvar bırakmakta saçma. Ama ha 6 seviye ha 9 seviye pek bir farkı yok benim oyunumu etkilemez.

Not: köyümde öyle çok çok iyi bir köy değil, 80 lvl orta ve iyi bir savunmam var duvarlarımda 6-7 arası kırma, o kadar. Ancak ordu modellemesi değişince stratejilerde değişiyor, ben de th 8 e kadar devleri atıp arkadan sırtlarına şifacı atıp, köyü dağıtıyordum o vakit, duvarlar önemli oluyor ancak th9 ve 10 da duvar sayısı artıyor ve bu devlerin aynı özelliklikteki köyü bile dağıtmasını zorlaştırıyor hepsini geçtim th9 dan sonra dev ve şifacı yalan oluyor, yani duvarlar ile işi olmuyor kullanıcının, domuzları basıp, zıplaya zıplaya köyleri tokatlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 11 Mart 2014; 22:56:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    o aman th binasına basıyorum hocam gaza getirdiniz th7 şuan tüm savunma full ama duvarları geliştiriyordum ordu kampları kışlalar son değil onları da th8 olurken yaparım artık
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Kışlalar saçma zaten bir tanesini 10 yap diğerini ikincisini 8 yap diğerlerini en fazla 7 yap. Hepsini 10 yapmak,sadece zaman kaybı.

Ordu kampları önemli, onları da yapmanı öneririm. Ben orduya her zaman daha fazla önem veririm, savunmadan sana hem kendi köyümü atacam hem de bir köy gönderecem, bu benim klandan arkadaşımdı eski klanımda köyüne dalıp da, alabilen neredeyse çok az kişi vardı, yani, duvarların ne denli önemsiz olduğunu göstereceğim bir örnek.
  • quote:

o aman th binasına basıyorum hocam gaza getirdiniz th7 şuan tüm savunma full ama duvarları geliştiriyordum ordu kampları kışlalar son değil onları da th8 olurken yaparım artık

Resimler cikti mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 12 Mart 2014; 0:12:22 >

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz lig itibari ile duvarlar sizin için pek önem arz etmeyebilir ama duvarlar önemsizdir demek pek doğru değil. 3200+ için en az 9 olması tavsiye ediliyor. Düşük liglerde pek ihtiyaç duyulmuyor dediğiniz gibi ama şampiyonlar ligi için sizdeki duvarlar çok yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rageaholic

Bulunduğunuz lig itibari ile duvarlar sizin için pek önem arz etmeyebilir ama duvarlar önemsizdir demek pek doğru değil. 3200+ için en az 9 olması tavsiye ediliyor. Düşük liglerde pek ihtiyaç duyulmuyor dediğiniz gibi ama şampiyonlar ligi için sizdeki duvarlar çok yetersiz.

Oyun şampiyonlar ligine gelebilmek herkesin harcı değil ve çok uzun zaman önceden başlanması gerek. Zaten o kadar yatırım, maddi ve zaman anlamında yapmayı düşünmüyorum, keyif ve strateji anlamında oynuyorum. Ben 2600 lü kupalara kadar çıktım beni hiç etkilemedi duvarlarım. Kaldı ki, 3200+ kupadan sonrası zaten artık ilk 1000 in içindesin demek dünyada kaç tane o sınıfta oyuncu var ki öyle olabilmek için artık aşmak gerekiyor, en dandik bomban bile 4 seviye olması lazım. Ancak klanımdaki üyelerden bu yukarıdaki üye 3000 kupayı rahat görebilenlerden biriydi, duvarlarının ne halde olduğunu resimde gösterdim zaten. zaman zaman farming yapınca kupayı haliyle indiriyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 12 Mart 2014; 2:08:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

TH9 ya da 10 gelirseniz, duvarların aslında pek de önemli olmadığını anlayacaksınız. Önemli duvar değil savunmanın kalitesi. Duvarla en fazla 10 duvar kırıcı ile açıp, dev atarak ilerleyebildiğiniz kadar gidersiniz, isterse 6 seviye olsun, isterse 8 seviye olsun, TH9 a gelmiş adam, dev ile zaten seviye 6 duvarı o kadar duvarsayısı artmış bir köyde bir şey yapamaz ve genel olarak duvarlar isterse 10 level olsun benim gibi oyuncular 5 seviye 25 domuzu salıp, köyü dümdüz eder.

Bunu sizi mat etmekiçin yazmadım, duvarlara pek önem vermeyin ilerde dediklerimi daha iyi anlayacaksınız. 6-7 seviye arası yeterli. Tabi tahta duvar bırakmakta saçma. Ama ha 6 seviye ha 9 seviye pek bir farkı yok benim oyunumu etkilemez.

Not: köyümde öyle çok çok iyi bir köy değil, 80 lvl orta ve iyi bir savunmam var duvarlarımda 6-7 arası kırma, o kadar. Ancak ordu modellemesi değişince stratejilerde değişiyor, ben de th 8 e kadar devleri atıp arkadan sırtlarına şifacı atıp, köyü dağıtıyordum o vakit, duvarlar önemli oluyor ancak th9 ve 10 da duvar sayısı artıyor ve bu devlerin aynı özelliklikteki köyü bile dağıtmasını zorlaştırıyor hepsini geçtim th9 dan sonra dev ve şifacı yalan oluyor, yani duvarlar ile işi olmuyor kullanıcının, domuzları basıp, zıplaya zıplaya köyleri tokatlıyor.

Demek istediğimi arkadaş çok güzel açıklamış

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBacteria

quote:

http://i.hizliresim.com/eQoXkv.jpg
    http://i.hizliresim.com/eXrWn0.jpg
    http://i.hizliresim.com/KdAj67.jpg
    http://i.hizliresim.com/wbd8OG.jpg

sağlam koymus basarılarının devamını dilerim

Çok teşekkür ederim dostum

• quote:

ben de th 8 e kadar devleri atıp arkadan sırtlarına şifacı atıp, köyü dağıtıyordum o vakit, duvarlar önemli oluyor ancak th9 ve 10 da duvar sayısı artıyor ve bu devlerin aynı özelliklikteki köyü bile dağıtmasını zorlaştırıyor hepsini geçtim th9 dan sonra dev ve şifacı yalan oluyor, yani duvarlar ile işi olmuyor kullanıcının, domuzları basıp, zıplaya zıplaya köyleri tokatlıyor.

İşin zevkli kısmı oralardı ya gelistikce oyun sıkmaya basladı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

ben de th 8 e kadar devleri atıp arkadan sırtlarına şifacı atıp, köyü dağıtıyordum o vakit, duvarlar önemli oluyor ancak th9 ve 10 da duvar sayısı artıyor ve bu devlerin aynı özelliklikteki köyü bile dağıtmasını zorlaştırıyor hepsini geçtim th9 dan sonra dev ve şifacı yalan oluyor, yani duvarlar ile işi olmuyor kullanıcının, domuzları basıp, zıplaya zıplaya köyleri tokatlıyor.

İşin zevkli kısmı oralardı ya gelistikce oyun sıkmaya basladı beni.

Aynen öyle savaşmak bile sıkıyor ganimette yok adam akıllı

• Köy seviyesi arttıkça maliyet dahada artmasına rağmen ganimetin neden düştüğünü anlayamıyorum. Oyunun tek eksik yanı bu olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

Köy seviyesi arttıkça maliyet dahada artmasına rağmen ganimetin neden düştüğünü anlayamıyorum. Oyunun tek eksik yanı bu olsa gerek

Taş almaya teşvik etmek için

• quote:

quote:

Köy seviyesi arttıkça maliyet dahada artmasına rağmen ganimetin neden düştüğünü anlayamıyorum. Oyunun tek eksik yanı bu olsa gerek

Galiba haklısınız belli bir yerlere gelmek adına para harcanması gerekiyor.

Bu arada köyünüz gayet sağlam. Başarılar.
  • quote:

quote:

quote:

Galiba haklısınız belli bir yerlere gelmek adına para harcanması gerekiyor.

Bu arada köyünüz gayet sağlam. Başarılar.

Çok teşekkür ederim dostum açıkcası taş almayı hiç tavsiye etmem 100 tl lik taş aldım inşaatçı için inşaatçılar boş duruyor oyun fena sıktı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.