Şimdi Ara

Buda benim sistemim&mod'um Iyı kötü eleştirilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Islemcı: Intel Pentıum 4 3.2OGhz HT Teknoloji
    Ram: 1x1 2 Gb kıngston 4OO Mhz
    Ekran kartı: Nvıdıa Ge Force FX 55OO 256 mb 128 bit
    Anakart: Msi 7OO5 478 Soket
    Kasa: BOOST 250W GÜMÜŞ/SIYAH ATX KASA VK-221
    Ses sıstemı: 1x Logıtech S22O 2.1 17 RMS & 1x Welfı D-918 2.1 9 RMS
    Modem: Tp-Link TD-W8951ND 15O MbPs
    Ses kartı: C-Media CMI 8738 & Creative Sound Blaster PCI
    HardDisk: 1x 4O Gb Samsung IDE & 1x 8O Gb WesternDigital IDE
    Soğutma sistemi: 2 Adet uzunluğunu bilmediğim yan kapağa bağlı kasa fanı 1 Adet arka kasa fan

Ufak Mod Çalışma Resımlerım :

1-http://i1107.hizliresim.com/2011/7/8/5035.jpg
    2-http://i1107.hizliresim.com/2011/7/8/5041.jpg
    3-http://i1107.hizliresim.com/2011/7/8/5042.jpg

Arkadaşlar düşünce,öneri ve yorumlarınızı bekliyorum iyi kötü farketmez

• quote:

Bakmak isteyenler için kolaylık olsun

Ledlerin dışarda olması görüntüyü bozmuş bence ama fan güzel gözüküyor

• Kasa kapağını sök şerit ledleri içine bağla ucunuda molex üzerinden ver.Mavi ledli fanı içine tak. Kapaksız kullan ilerde kestirir pleksiglass takarsın. Kasa içini boya istersen power ı da boya. Bi kaç öneri :)
  • ledler molexe bağlı zaten :) kasa içi kablo kaynadığı için kablolar fanlara değiyor ara sıra ancak elimden bu geldi :D ledler sadece kasa için değil odamı aydınlatmak içinde dışarı taktım boyama hakkında hiçbir bilgim yok (kasa içi) kasa dışı hakkında boyama gibi bir isteğim yok arkadaşlar :) çünkü bu kasayı gerek tipi gerek rengi .... olduğu için aldım :)

KASA ORJINAL RESIM :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pffyaws -- 8 Temmuz 2011; 16:31:01 >

• Ozmn kabloları topla biraz içerde daha güzel durur. Kasa içi boyama ise konuları biraz araştır istersen ama gerçekten çok güzel duruyor.Dışınıda bırak orjinal kalsın dışını zaten boyama. Kablolar için birde kablo sleeve araştır istersen. :) Gerisinide daha proflar yardımcı olsn. :) Ben de modda yeni sayılırım.
  • pardon çok güzel duran nedir? bende yeniyim bu işlerde kasaya mod yapmaya kalksam glass kapak gerekiyor buda biraz maliyetli gibi gözüküyor en iyisi farklı modlara yöneliyim yinede öneriler için burdayım teşekkürler arkadaşlar
  • Çok güzel duran derken ? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrealphonse

Kasa içi boyama ise konuları biraz araştır istersen ama gerçekten çok güzel duruyor.

:)
  • Hee ... İçindeki boya güzel duruyor demek istemiştim ben boyadım full siyah powerıda kırmızı güzel oldu yani :)
  • Dalgamı Geçiyon Millet İçe Yapar Sen Dışa Yapmışsın
  • Şimdi tabi güzellik bakanın gözündedir de modifikasyon standartları -ya da modası diyeyim- itibariyle ben pek bir şey göremedim. Açıkça söylemek gerekirse fanı kasanın dışına monte edip iki de şerit led bağlamış mod yaptım demişsin. Başlangıç aşamasındaki bir modcudan bile genelde daha fazlası beklenir. Arkadaşların söylemeye çalışıp da söyleyemedikleri de sanırım -yanlışım varsa düzeltsinler- bu. Bana soracak olursan (ki konu açmış olduğuna göre sordun sayıyorum) "çok güzel" falan olmamış. 50x50cm bir pleksi 20TL. Bir fandan daha pahalı değil. Maliyetli falan değil yani. Biraz emek vermeden olmaz. Pleksi kasa yaparsan ledler odanı aydınlatmaya devam edecektir. Yan paneli tamamen pleksiden yapabilirsin. Yeni aldığın kasanın orijinalliğini bozmana da gerek kalmaz böylece. Tavsiye benden, karar senden...
  • pleksi sart.yaptıramam diyosan kapagı sök gitsin ledlerle fanı iceriden montajlarsan daa hos olabilir.pleksiyi sadece kaapga degil kasanın ustunede yaparsan bnce hos olur
  • pleksi nedir arkadaslar :D
  • Pleksiglas ya da kısaca pleksi, akrilik bir levha olup çeşitli renklerde ya da şeffaf, düz, aynalı ya da buğulu olabilen bir malzemedir. Cam gibi görünüp de dokunduğunda cam olmadığını farkettiğin, cam görüntüsü ve dokusunda olup da kırılma mukaveneti yüksek, plastiğimsi yapıya sahip olan malzemelerin tamamı pleksi malzemelerdir. Nasıl bişey olduğuna ilişkin resimler için bkz.http://www.google.com.tr/search?q=pleksiglas&hl=tr&client=firefox-a&hs=uQv&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=50IXTsHOMYiphAei19DMBQ&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CDsQ_AUoAQ&biw=1366&bih=639

• sağol kalsın o zaman :)
  • Bu Konu Tutar Benden Demesi.Vesselam
  • ne yönden
  • he yonden :D aslında konu dısına acsan ıyı makara olur
  • tamam
  • Evine yakın demir doğramacıya girsen iki dakikasını almaz yan kapağı kesmesi... Pleksiye de bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmaya gerek yok, çevrende bulamazsan @ AMFİBİ'den siparişte verebilirsin. Ledleri ve fanıda kasa içerisine aldamadan önce iç-dış boyasını da attın mı şahane bir kasan olur.

Şuan ki haliyle gerçekten kötü duruyor. (@Pesidelphia: Gece gece sayende iyi güldüm, Allah'ta seni güldürsün).
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.