Şimdi Ara

Monitor Patladı Ama ginede Çalışıyor Görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dün sabah monitorden çat çut sesleri geldi ve ona uyandım.tedaş ın bi salaklığından gerilim yukselip alçaldı sanırım.sonra bikaç çatırtıdan sonra ustundeki hava deliklerinden duman çıktı fişlerini falan çektim hemen. elektrikler gitti sonra zaten. bu monitör kesin gitti dedim tüpü falan patladı heralde dedim.akşam eve geldim açtım monitör eskisi gibi çalışıyor hiç problem görünmüyor ama o duman çıktığındaki koku duruyor. kondansöter falanmı patladı acaba içinde. kondansator patladığında ole olur çünkü ustunden duman çıkar.Böle bi deneyimi veya bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. servise götürsemmi götürmesemmi karar veremedim şimdilik kullanmaya devam ediyorum.:) monitor normal philips tüplü monitor.

• gecmis olsun,,, ayni olay benim basima da gelmisti monitor o zaman guc kaynagina bagli degildi
    direk elektrik prizindeydi. gerilim yukseldi dustu monitor catir cutur senin soyledigin gibi dumanlar cikardi..
    bir kac gun idare etti ama sonra cöktü.servise goturdum trafo yanmis dediler ve garantiden degisti.

servise goturmeni ve sonrasinda guc kaynagi kullanmani tavsiye ederim
  • Devrelerdeki birkaç tane fazla olan parça yanmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Devrelerdeki birkaç tane fazla olan parça yanmış olabilir.

Evet yanan fazldan parçalar kısa bir süre sonra etkisini gösterir. Nasıl mı 17" crtyi ekranı 22" lcd yaparak. Kısacasu mefta olur. Garantisi varsa servise götür ve kaliteli bir ups al.
  • geçmiş olsun kardeşim
    herhalde bu olay amerikada olsaydı
    adamlar şu anda sana tazminat ödüyor olacaklardı
    monitörün üstündeki dumanı değil kafaların üstünden çıkan dumanı görecektin
    tekrardan geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstradamus

geçmiş olsun kardeşim
    tekrardan geçmiş olsun

neden tazminat ödensin ki?
  • Evet abi dilekçeyle başvuru yapıyomuşsun 5-6 AY sonra eğer komisyon onay verirse zararını karşılıyor elektrik idaresi. Böyle ilginç şeyler işte bununda yanında daha telsiz telefonun adaptoru bozuldu.allahtan sony tv miz bozulmadı.karşı apartmanda 3 monitor daha uçtu.Bu amatörlükler kolay kolay duzelmez turkiyede alıştık artık. bunların başlarında nası muhendisler şefler var bilmiyorum. monitorde daha 5 gun oldu bi sakatlık yok daha ama fırsat bulunca goturcem servise.yorumlar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

quote:

Orjinalden alıntı: rapstradamus

geçmiş olsun kardeşim
    tekrardan geçmiş olsun

neden tazminat ödensin ki?

Neden mi tazminat ödeyecekler belli bir gerilim aralığında gerilim üretemeyip gerilimin artmasından dolayı senin monitörüne zarar verdikleri için Tr'de açılmış ve kazanılmış dava örnekleri var ama bunlar çok az

• Yeni bir lcd monitör almanın zamanı gelmiş anlaşılan
  • öle abi yaza beklliyom yeni sistemimi alcam monitörler birlikte.
  • yaklaşık bir sene önce gördüğümü anlatayım bende

bizim salak sekreter....sen al temizleme köpüğünü mönitör temizlemeye kalk üstelik mönitör açık...ve nerden başladı sıkmaya köpüğü tahmin edin...

crt mönitörün arka üst kısmındaki havalandırma deliklerinin tam içinden

önce hafiften duman çıkmaya başladı...mönitörü alevler sarana kadar bizim salak sekreter olayın farkına varamadı tabii... o kadar salakmış ki korkmadı bile....aaa bundan ateş çıktı demezmi

neyse söndürdük güç bela

işin ilginç tarafı mönitör ertesi gün çalıştı

• Sekreter sarışın mı?
  • %99 sarışındır
  • pohahahahaha
  • halen çalışmakta mı

• [Deleted by Admins]
  • Abi 3 hafta falan oldu sanırım kokuda gitti monitorde canavar gibi çalışıyo valla.yaza kadar idare etsin benide yaza tumden sistem değişcek zaten.
  • Sonuçta suratına patlayacak hali yok ama günün birinde iflas etmesi kuvvetle muhtemel.
  • heran gidici senin monitor ama yeni bir pc aldiginda ups eksik etme
  • dostum besleme kondanstoru patlamıstır 220mf/400v al tak bir tane birşey olmaz ama dikkat et etrafı temizle parcanlıstır o :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.