Şimdi Ara

Budapeşte'de çalışmak için iş teklifi aldım, yaşam konusunda bilgi sahibi olan varmı? [GÜNCEL] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Macar sevgilim var istedigin her soruyu sorabilirsin

Keske benimde senin gibi calisma sansim olsa orda anca evlenicen vs.

Yilda 10 defa giderim macaristana

Budapeste bizim istanbula gore daha ucuz diger sehirlere gore daha pahali

Kizlari cok guzel

Para birimleri forint eskiden 100 forint 1 lira tekabul ediyordu simdi bizim para ayvayi yedikten sonra yaklasik 100 forint 1.3 tl

Kislari soguk hatta cok soguk -20 derece kadar bazen

Bu arada arkadaslarin dedigi gibi maaslari cok dusuk

1000 euro alirsan opte basina koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 19 Şubat 2017; 0:19:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar az önce Budapeştedeki işletmenin sahibi ve işvereni ile mülakattan geldim. Benden başka bir aday daha var, ben çıktıktan sonra o girdi mülakata. O eleman ekstradan rusça da bilyormuş. Benim avantajım ise şirket içerisinde referansım olması. İnsan kaynakları müdürü yengem oluyor. Tanıdık güvendik birini tercih edeceklerini umaraktan haber bekliyorum. Yarın iş için kimin seçildiği belirlenecek ve haber verecekler. Eğer ben seçilirsem 1 hafta içinde burada eğitim sürecine başlayacağım. 3 ay kadar burada çalışıp sistemi öğrendikten sonra budapeşte'ye gideceğim inşallah. Gelişmeleri editleyeceğim. Eğer gidebilirsem de konuyu macaristanla ilgili bol caps ve videolu hale getireceğim. Yolculuk-budapeştede yaşam- fiyatlar vsvsvs gibi kapsamlı bir konu yapacağım. Şans dileyin beyler^^
  • güncell
  • Kinu guncel arkadaşalar yarin haber gelecek insallah. Yorumlarinizi bekljyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.