Şimdi Ara

Budapeşte'de çalışmak için iş teklifi aldım, yaşam konusunda bilgi sahibi olan varmı? [GÜNCEL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
8.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaz 2 haftami budapestede geçirip çoğu bolgesine hakim olacak kadar gezdim hocam,sorulariniz varsa yardimci olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • budapeşte çok güzel şehir. ben gittim hayran kaldım geri döndüm. köprü kenarında o manzarada sevgilinle yazın oturup edeceğin muhabbet on numara olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1477

Hep hayalimdeki olay üniversiteyi bitirip yurtdışından iş teklifi almak hep bunun hayaliyle yaşıyorum inşallah bizede olur

İnşallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlingolson

Bu yaz 2 haftami budapestede geçirip çoğu bolgesine hakim olacak kadar gezdim hocam,sorulariniz varsa yardimci olabilirim

selam hocam, genel olarak yaşam, fiyatlar ve insanlar hakkında görüşlerinizi alabilri myiim ? teşekkürler
  • Budapeşte'yi gezerken "Burada yaşanır aga" diye geçirmiştim içimden. Çok çeşitli mekanlar var, özellikle benim sevdiğim sakin sakin takılmalık içeceğini içmelik soft müzik çalan mekan çok fazla. Mimarisi çok iyi şehrin ve gece Budapeşte gündüzki Budapeşte'den bir başka. Işıklandırmayı gerçekten çok iyi yapıyorlar. Gördüğüm kadarıyla aktivite konusunda da hiçbir sıkıntı yok. Macarlar da iyi insanlardır, 3 tanesini yakından tanıdım 3'üyle de aram çok iyiydi. Budapeşte'de gezerken de yolda birine yol sormuştum. Adam o kadar nazik bir şekilde cevapladı ki dedim herhalde bunu bizim burada bir kişi bile böyle cevaplamazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Bu işleri nasıl buluyorsunuz veya teklif geliyor hocam ^^

Rastlantı ve biraz da şans hocam ekstra bir şey yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Kardes git. Benim romanya vardi 1000 euro tum masraflar sirketin pasaport resmi dahi cikartiyolardi gitmedim dibimde 2 bomba patladi aklim olsaydi giderdim dememek icin git kurtul vallahi kurtul senin yari fiyatina calisirim ayrica macaristan kotu ulke degil

Tesekkurler hocam yorumunuz icin. Kabul edilirsem kesinlikle gitmeyi düşünüyorum. Orasi hakkında bilgi sahibi olan birilerini bulabilirsem cok yardimci olacak..

• Uzun süreli yaşam şartlarını bilmiyorum ama 5 gün kadar yazın budapeşte de konaklamıştım gerçekten güzel bir ülke. Yaşanacak albenisi var, en azından can güvenliğin olur. Malum ülkemizde 5 dakika sonra ne olacağın belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Uzun süreli yaşam şartlarını bilmiyorum ama 5 gün kadar yazın budapeşte de konaklamıştım gerçekten güzel bir ülke. Yaşanacak albenisi var, en azından can güvenliğin olur. Malum ülkemizde 5 dakika sonra ne olacağın belli değil.

Yorumunuz icin tesekkurler hocam:)

• Macarlar aslında Türk kökenlidir. Hun Devleti'nden göç edenler oluşturmuştur ülkeyi ->HUNgary.

Jobbik ülkenin 3. büyük partisidir. Ve Turan'ı benimserler.

Orada Türklere bir şey yapmazlar ve demezler.

Budapeşte güzel bir ilimizdir. Hayat orada güzel ve sakindir. Git ve kendini kurtar.

Bir sıkıntın olursa da Dzsudzsak Office var tam merkezde. Oraya gidip selamımı ilet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Macarlar aslında Türk kökenlidir. Hun Devleti'nden göç edenler oluşturmuştur ülkeyi ->HUNgary.

Jobbik ülkenin 3. büyük partisidir. Ve Turan'ı benimserler.

Orada Türklere bir şey yapmazlar ve demezler.

Budapeşte güzel bir ilimizdir. Hayat orada güzel ve sakindir. Git ve kendini kurtar.

Bir sıkıntın olursa da Dzsudzsak Office var tam merkezde. Oraya gidip selamımı ilet.

bilgiler için teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

budapeşte çok güzel şehir. ben gittim hayran kaldım geri döndüm. köprü kenarında o manzarada sevgilinle yazın oturup edeceğin muhabbet on numara olur

İnşallah olur hocam iş teklifi de gidebilirim... Yorumunuz için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

quote:

Orijinalden alıntı: carlingolson

Bu yaz 2 haftami budapestede geçirip çoğu bolgesine hakim olacak kadar gezdim hocam,sorulariniz varsa yardimci olabilirim

selam hocam, genel olarak yaşam, fiyatlar ve insanlar hakkında görüşlerinizi alabilri myiim ? teşekkürler

Yasam gayet kaliteli çoğu avrupa ulkesindeki gibi insanlar rahat,genc nüfus ingilizce biliyor,partilemeyi ve eğlenmeyi iyi biliyorlar,ırkçılık kesinlikle yok ve trafik,toplu yaşam cok düzenli,fiyatlar konusunda bizim paramiza göre kiyaslarsak benim gittigim tarihe göre pahalandi çünkü değer kaybetti paramiz ancak hala gayet ucuz,alkol ve atistirmaliklar cok ucuz,et ve sut ürünleri abartılı fiyatlarda degil turkiyeden alım gücü yüksek yani.

Ev kiralari cok pahali gerçekten,ben arkadaşımın evinde kaldım ve parlamentonun yan sokagindaydik,şehrin kalbi oluyor yani ve kirasi 30 metrekarelik bi oda icin 1300 liraydi o günkü kura göre,evler gercekten pahali merkezi bolgelerde,disarilara gittikce 1000 lira altina bulunur sanırım.

• Hocam ne isle mesguldunuz ? Daha once soruldu mu bilmiyorum ama kusura bakmayın..

• Hocam bu yurt disindan teklif nasil geliyor ? Tanidik vasitasiylami ? Sirket sizi nerden taniyorda , goruyorda cagiriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NaughtyDogg

Hocam ne isle mesguldunuz ? Daha once soruldu mu bilmiyorum ama kusura bakmayın..

Estağfurullah hocam, dokuz eylül işletme mezunuyum. turizm bölgesinde yaşıyorum alt kademe yönetim işlerinde çalıştım, bar garson vs değil yani. deneyimlerim ve referanslarım mevcuttu. bu da biraz şans oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techonup

Hocam bu yurt disindan teklif nasil geliyor ? Tanidik vasitasiylami ? Sirket sizi nerden taniyorda , goruyorda cagiriyor ?

şirketin insan kaynakları müdürü yengem oluyor. ama torpil mevcut değil. o sadece işten haberdar etti. standart prosedürü uyguluyoruz.
  • Macaristan'da ne kadar maas almayi planliyorsun?

Cok fazla vereceklerini dusunmuyorum da ama budspeste guzel memleket tsbi turistik olarak ben yasamak istemezdim orda

• quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Macaristan'da ne kadar maas almayi planliyorsun?

Cok fazla vereceklerini dusunmuyorum da ama budspeste guzel memleket tsbi turistik olarak ben yasamak istemezdim orda

1500-2000 euro arası başlayacağım eğer olursa.

• Hiç düşünmeden gidin hocam. Zorlanırsınız başlangıçta fakat alışırsınız elbet. Fakat burada yaşamaktansa orayı tercih ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.