Şimdi Ara

BUDERUS GB012 TASARRUF ÖNLEMLERİ VE OTM-P ODA TERMOSTADI SORUNU ÇÖZÜMÜ!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
332
Cevap
18
Favori
85.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Malesef yonlendirme yapacak kadar bilgi edinemedim ancak calisiyor yani. Ev yerden isitma oldugu icin daima ayarladigim sicaklikta kaldi evin ici ama. Dustugunu veya yukseldigini pek hatirlamyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otm-p oda termostatı gb012 kombiye normal on off yerine mi yoksa başka yere mi bağlanıyor modulasyonlu başka yere diye duydum yanlış duymuş olabilirim teşekkürler

• e.altundag E kullanıcısına yanıt

Kılavuzda,75,75,54 olan ayarların ismi ne yazıyor,yani kalörifer maksimum ısı vb. gibi.Ben de kendi kombi de bu ayarları bulup bakmak istiyorum.Benim Buderus kombi ama modeli farklı.Servis ayarlarına giriş farklı ama sonuçta isimler aynıdır...

• Arkadaslar kombime su basiyorum ama bar hareket etmiyor dolayisiyla su basinci ne durumda bilemiyorum kombinin isitmasinda bi sorun yok.Ama bu sorun kafama takildi varmi bilgisi olan.

• ozandr kullanıcısına yanıt

Hocam benimde aynı şekilde debimetresiz kollektör. Nedir durum ısınmanız nasıl ? Pompa devri ayarı felan demişsiniz gb012 bende de var . Salonda 2 hat var ama 50 derecede yakmama rağmen iyi ısınmıyo . Küçük odanın ısısı iyi . Yatak odası salondan biraz daha iyi . Mutfak koridor banyo idare eder . Bu yazdıklarım bugün 0 derece Ankara havası ile . Siz yazınca merak ettim ısınmanızın durumunu .

• Birkaç gündür gb012 kombo d5 arızası veriyor, resetliyorum bir süre sonr yine d5 arızası. Alev yakmıyor, ısıtmıyor. Ne yapmak lazım. Yoğuşma giderini kontrol ettim tıkanma yok. Sıcaklık sensörü falan mı bozuldu acaba.

• aytacortac A kullanıcısına yanıt

Kirlendiğinden olur. Tıkalı değilse fişini çek, yoksa eşanjörü söküp tortuları temizlemek lazım, eşanjörü temizlemek pahalı iş, tortular ıslanınca kısa devre yaptırıyor,

• aytacortac A kullanıcısına yanıt

Fiş derken; eşanjörün sağ alt köşedeki soketin birini sök ve bantla izole et

• Merhaba arkadaşlar. Bu kombi için bi ot almayı düşünüyorum da. Rc100 ve alpsmart akıllı termostat arasında kaldım sizce hangisini almalıyım, farkları nelerdir acaba ?

m.trendyol.com
    ALPSMART Wifi Akıllı Uzaktan Kombi Kontrol Ünitesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://m.trendyol.com/alpsmart/wifi-akilli-uzaktan-kombi-kontrol-unitesi-p-34935691

Hocalarım sizin tavsiyeniz nolur? Alpsmart 400 TL civarında buderus 650yi buluyor

@ultimatetnctr
    @disintegration

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanrianubis -- 31 Aralık 2021; 13:19:21 >

• İyi günler evi yazın aldım ve buderus gb012 kombi var sıcak su kullanıyorum ancak petekleri çalıştırmak istediğimde çalışmadı kannımca oda termostadı varmış sökülmüş bi video da gördüğüme buraya köprü tarzı bişey yapılması gerekiyomuş yardımcı olucak birileri var mıdır şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnalbantbasi -- 21 Kasım 2022; 16:30:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mnalbantbasi kullanıcısına yanıt

2 ucu köprülenmesi laxım eğer ki dediniz gibi oraya oda termostatı baglandıysa

• Buderus GB012 Kombim var, kombiyi açıp dikkatlice temizliğini yaptım ve topladım. Petekler ısınıyor fakat musluklara sıcak su gelmiyor (ilk 2-3 sn sıcak su geliyor sonra soğuyor) sorun ne olabilir?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.