Şimdi Ara

Buderus Logamatic Tc100 Oda Termostatı Sunucu bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar türkiyede çok az kişi tc100 birinci nesil kullanıyor ve servisler bu konuda yetersiz kalıyor. Benimde problemim kazana bağlanıyor, wifi ye bağlanıyor(wifi de herhangi problem yok) ama sunucuya bağlanmıyor ve dünya işareti üzerinde çarpı işareti çıkıyor. Dolayısıyla akıllı telefon üzerinden erişim yapamıyorum. Fabrika ayarlarına dönmek için resetleme yaptim fakat bu sefer sıcaklık değeri santigrat ken fahrenheit oldu. Sunucuya da bağlanamadığım için akıllı telefon üzerinden sıcaklık birimi değişimini yapamıyorum. Çaresiz kaldım. Mersinde ki servisler bu konuda bilgisiz. Varmı yardımcı olabilecek birileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan3335 -- 4 Ocak 2020; 10:17:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buderus Logamatic Tc100 Oda Termostatı Sunucu bağlantı Sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Modem üzerinde bir ayar yapılması gerektiğini düşünüyorum. Telefonun wifisini açıp cihazı bağladığım da sıkıntı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccmehmet -- 1 Kasım 2020; 7:50:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorundan mustaribim, eski tip modemlerde sorun olmuyor yeni tip modemlerde bağlanma sorunu oluyor. bazı modemlerde 5g kapatılınca sorun çözülse de bazılarında 5g kapatılsa bile sorun çözülmüyor.

• Bu konu ile ilgili gelişme var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.