Şimdi Ara

Buderus Logamax UO 62 Kombi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Buderus Logamax UO 62 Kombi bugün sipariş verdim ancak nette bu kombi ile RC-10 kumandanın beraber geldiği ve RC-20 nin opsiyonel olduğu yazmakta ancak aldığım yer RC10 kumanda nın dahil olmadığını söylemekte. Bu saatte Buderus müşteri hizmetleri çalışmıyor. Acaba bu konuda bilginiz var mı ? Satın aldığım yer kendisine mi saklamakta kumandayı bana vermek yerine ?

Birde nasıl bilirsiniz bu kombiyi ?

• ligeia L kullanıcısına yanıt
    Konvansiyonel kombilerin en iyilerin içindedir tek kusuru pahalıdır premix fiyatına satılıyor. RC-10 OT'nin standart olduğunu sizden duydum. Bazı satıcalar fiyatı cazip hale getirebilmek için kampanya yapmış olabilir.
  • Teşekkür ederim cavap için.

İşin doğrusu netten bir kaç yerden fiyatlarına baktım. Baktığım yerlerde RC10 kumanda dahil demekteydi. Buna istinaden bu düşünceye kapıldım işin doğrusu.

Aslında premix yoğuşmalı cihaz alıp almamak konusunda baya bir kararsız kalmış durumdayım. Dairemin yalıtımına diyecek yok ve 85 metre kare bu nedenle satan arkadaşlar beni vazgeçirdiler. Doğru kararmı verdim bilemiyorum bu konuda.

Ayrıca Buderus markasını sevmekteyim işin aslı ve aklımada ki ilk kombi Logamax Plus GB 0 72 idi.

Galiba aslında tavsiye ye ihtiyacım var bu konuda iş işten geçmeden zira yarın sabah arayıp değiştirme opsiyonum bulunmakta halen.
    Para sıkıntı değilse GB072 ile değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ligeia

Teşekkür ederim cavap için.

İşin doğrusu netten bir kaç yerden fiyatlarına baktım. Baktığım yerlerde RC10 kumanda dahil demekteydi. Buna istinaden bu düşünceye kapıldım işin doğrusu.

Aslında premix yoğuşmalı cihaz alıp almamak konusunda baya bir kararsız kalmış durumdayım. Dairemin yalıtımına diyecek yok ve 85 metre kare bu nedenle satan arkadaşlar beni vazgeçirdiler. Doğru kararmı verdim bilemiyorum bu konuda.

Ayrıca Buderus markasını sevmekteyim işin aslı ve aklımada ki ilk kombi Logamax Plus GB 0 72 idi.

Galiba aslında tavsiye ye ihtiyacım var bu konuda iş işten geçmeden zira yarın sabah arayıp değiştirme opsiyonum bulunmakta halen.

evinizde yalıtım varsa premix yoğuşmalı kombiden başka birşey düşünmeyin
    buderus gb72 iyi tercih olur,biraz pahalıdır ama mükemmel bir cihazdır.24kw ısıtma kapasitesi ve 30kw kullanım suyu kapasitesi vardır.buderus gb72 alırsanız yanında buderus rc 10 modülasyonlu oda termostatı almanızı öneririm,bazı siteler buderus rc10'u ücretsiz verir

• Saolun arkadaşlar.

Aynen sizinde dediğiniz gibi yaptım gb72 ile değiştirdim kombiyi.
    Hayırlı Olsun güzel seçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.