Şimdi Ara

Buderus RC100 oda termostatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende gb062 ve rc100 var. 2 senedir sorundur kullaniyordum ama 2 aydir kombiyi 50 dereceye alıyorum oda sıcaklığı 22 derece termostat 23.5 derece ayarlı olmasına rağmen kombiyi çalıştırmıyor. Sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablo bağlantılarını kontrol ettiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim ama bir sorun görünmüyor. İşin aksine yakın zamanda akrabamada aynısından aldım onda da benzer sorun oluştu servis söktü götürdü 2 hafta oldu ses seda yok...
  • hocam çözdünüz mü acaba? bende de aynı modülden var cihaz sanki benim ayarladığım sıcaklığa göre değil de peteklerde dolaşan suyun soğumasına göre çalışıyor gibi. bakım çalışması ve arıza nedeniyle yaklaşık 12 saat elektiriğimiz kesildi ve sonrasında böyle oldu.

• hamza_kadir kullanıcısına yanıt
    Hocam çözme adına hicbirsey yapmadım. Bir kaç defa cihazı resetledim. En son devre dışı bıraktım 1 hafta kullanmadım yani. Sonra geri taktım 2 gündür sorun yok gibi..ürünün montajını kendim yaptığım için garantide yok...
  • Merhaba... Rc 100 oda termostatı hassasiyeti ne kadar. Örneğin 23.5 dereceye ayarladığımızda kaç dereceye çıktığında kombiyi yavaşlatıyor yada durduruyor. Yada kaç dereceye düştüğünde çalışıyor.

Birde oda sıcaklığını tam olarak gösteren menüsü var mı örneğin 23.2 gbi ben bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vaillant Oda Termostatı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.