Bildirim
buderus tavsiye
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
buderus kombiler bosch kombilerle aynı cihazlardır, buderus gb72 hariç
bütçede sıkıntı yoksa buderus gb72 alın yanında buderus rc 10
diğer modeller bosch kombilerle eş değerdir -
çokta bilgili degilim ,ama çok canım yandı fatura ve ısınamama konusunda petekler ve tesisatta sıkıntı olmamasına rağmen petekler üst kısımları hariç ısınmıyor desen yeridir .. -
tesisattan kaynaklı sorun olabilir,sonuçta kombilerin pompa gücü bellidir
bence kombi almadan önce tesisata baktırın,tıkanıklık olabilir,peteklerin içi yapay çamur dolmuş olabilir,borularda tıkanıklık olabilir,kombinin altındaki filtrelere bakın,pislik olabilir,peteklerde ters bağlantı olabilir.peteklerin havasını alın..bunun gibi birçok sorun olabilir,kombi tek başına çözüm değildir -
Peteklerde hava yok tesisat su tahliyesi yapıldı ve temiz şu dikkatim çekti alt daire ile bizim tesisat ve petekler aynı firma yaptı petekler demirdöküm plus tek fark kombi alt kat demirdöküm nitro aynı değerlerde yanmasına rağmen peteklere gayet sıcak ben aynı randuman alamadım şaştım kaldım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tugy75
Peteklerde hava yok tesisat su tahliyesi yapıldı ve temiz şu dikkatim çekti alt daire ile bizim tesisat ve petekler aynı firma yaptı petekler demirdöküm plus tek fark kombi alt kat demirdöküm nitro aynı değerlerde yanmasına rağmen peteklere gayet sıcak ben aynı randuman alamadım şaştım kaldım
tesisatın sirkülasyonunda sıkıntı olmadığına eminseniz
buderus gb72+buderus rc10
ayrıca kombiye yakın peteklere ve mutfağa kaliteli termostatik vanalar taktırın:danfoss ra 2000
evin ortasına da buderus rc10, termostatik vanaların ayarı,oda termostatına göre 1c aşağıda ayarlayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 20 Mart 2015; 23:11:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X