Şimdi Ara

BUG (BUYING MERCHAND)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bi kac gündür birkac ezik charın, itemleri degerinin cok cok üzerinde buying merchandta actıklarını gordum..Tabiki yakın cevresinde aynı itemi yine degerinin üzerinde satmaya calısan baska bir char wardı..sanırım buying merchand üzerinde yolunda gitmeyen birşeyler war..Arkadaşların bu konuda Dikkat etmeleri gerektigini düşündüm ve konu acma ihtiyacı hissettim..

• merhaba,

Senin dedigin olayda ;diger buy kuran çantayı dolduruor agırlığını veya yer bırakmıor sen kar edicem die alırken zarar ediorsun itemi fiyatından fazla alarak.aldıgın itemi buy kurana satamıorsun.
    sabah msnye girdim banada sölediler çok kişinin itemi ve üstündeki para gitmiş buying merchant kuranların ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum.forumlara bakıyorum ilk konuyu sen açmışsın burada daha ağzı yanan olmamış demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankart -- 10 Şubat 2010; 12:48:23 >
  • Bahsettiğiniz üstünde para olmadan yüksek fiyata buying kurmaksa yeni birşey değil bu.CE ile yapılıyordu sanırım.Ayrıca insanın üzerindeki itemin paranın gitmesine sebep olacak birşey de değil.Biraz kafası çalışan bu saçmalığa düşmez zaten.
  • Bu bug buying merchant olayı çıktığından beri var .. Olayı açıkliyim ..
    İnventory'yi dolduruyorsunuz , 1 veya 2 boşluk bırakıyorusunuz .. Buying merchantı kuruyorsunuz .. Fiyat yazdıktan sonra onay peceresi geliyor , o sırada inventoryyi açarak kaç boşluk bıraktıysanız üstünüzden okadar item çıkartıyorsunuz .. Buying merchanta item sürüklendiğinde inventory dolu oldugundan buying merchant bozuluyor ..
  • O bug chaostan sonra kalktı
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

O bug chaostan sonra kalktı

Haklı olabilirsin caosta denemedim bizzat .. Aynı buga sokmanın farklı bi yöntemi bulunmuş olabilir ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wall pp
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Restless-

quote:

Haklı olabilirsin caosta denemedim bizzat .. Aynı buga sokmanın farklı bi yöntemi bulunmuş olabilir ..

belki...
  • Bu tür şeyler çok basit fakat gerçekten çok etkilenen oluyor.Gerçekten bu oyunda zarara ugramamak işin tesaduflere inanmayın derim ;)
    Yani adam bi itemi aşşada 1gb pazara koymus arkada 3gb buying varsa bu işte bir iş var demektir ;)
  • cypherda adam chitin +7 30m den buy kurmus bi kaç metre ilerde 25m +7 chitin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

cypherda adam chitin +7 30m den buy kurmus bi kaç metre ilerde 25m +7 chitin

Bunda da bi art niyet aramayın artık,cyper piyasasını bilemicem ama citin +7 nin 10m olucak hali yok ya :)
  • quote:

Tamam abi senin yanında boynumuz kıldan ince
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

cypherda adam chitin +7 30m den buy kurmus bi kaç metre ilerde 25m +7 chitin

Bunda da bi art niyet aramayın artık,cyper piyasasını bilemicem ama citin +7 nin 10m olucak hali yok ya :)

Geçen gün tam da parayı ticaret itemine çevirdiğim zaman pazarda dolaşıyorum. Bir yerde 5 gb ye warrior 8 shell var. İleride 570 den buy var. Başında bekliyorum clandan herkese yazıyorum kimsede 5 gb yok. Sonra birisi aldı. Adamı takip ettim gidip sattı. Temiz 70m. Ama piyasayla alakasız fiyatta olan itemlere yönelmeyin. Mesela +1 chitin kolluk 50m e konmuşsa birşeyler ters gidiyor demektir.

• art money yada cheat engine ile üstündeki parayı arttıyırosun ve paranın yetemiyeceği bir miktarda buing kurabilisoun adam gelip itemi bastımı bozuluyor para fln gelip gitmiyor. bu şekilde yapılıyor.

ama programları kullanmayın 2 gün bann atıyor cheat enginenin fixlenmiş exesi var ama :)
  • Arkadaşlar buying merchanta Durability'si full itemler satılıyor. Yani adam rpr edilmemiş bir silahı 100 m den koyup sen ilerde 300 m e buying e satarım hesabı ile alıyorsun. Rpr yi yapana kadar adam bozuyor buying merchantı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.