Şimdi Ara

Bug in ares

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önceliklle merhabalar. Benim aresteki charımla en son gecen Fw de dc yedim şimdi grer grmez dc alıyorum yani oyun girip start dediğim an char 3 sn görebiliyorum kıpırdamıyo bile. Fakat Char dc yerken yatmş girdiğim an ölü göüküyor fakat Fw kalesinn içerisinde byerde kalmış charm hergrşmde dc alıyorum bug report ile ilgili yardımcı olacak varmı metin örneği anlatıklarımı kısaca özetleyerek bi metin. :(((

• quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

arkadaşlar önceliklle merhabalar. Benim aresteki charımla en son gecen Fw de dc yedim şimdi grer grmez dc alıyorum yani oyun girip start dediğim an char 3 sn görebiliyorum kıpırdamıyo bile. Fakat Char dc yerken yatmş girdiğim an ölü göüküyor fakat Fw kalesinn içerisinde byerde kalmış charm hergrşmde dc alıyorum bug report ile ilgili yardımcı olacak varmı metin örneği anlatıklarımı kısaca özetleyerek bi metin. :(((

Arama Butonunda Ara Orda Sana Yardımcı Olabilecek Konular Bulabilirsin Bu Tür Konular Vardı
  • başka bilgisayardan dene Modeme reset at yada Sro resmi forumundan Bug Reportla ve bugu belirt yardım etsinler.
  • Üst konulara bir bak derim...
  • çok araştrdm ama bug report metin örneği bulmadm ingilizcem de yok maalesef :(
  • Buyur dostum...

http://forum.donanimhaber.com/m_29377630/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 25 Temmuz 2009; 17:48:34 >
  • özür dilerim uykusuzluktan dikkatli bakamadm herhalde gözümden kaçmış olucak, saolun buldum konuyu şimdi, Bug report la yazı yazdım ama şimdi de siteye grremyorum cvpa bakmak için site bakımda mı acaba
    quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Buyur dostum...

http://forum.donanimhaber.com/m_29377630/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skyrim alduin's wall bug yardım
    13 yıl önce açıldı
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabı e-mail e yolluyorlar.. 1 hafta içinde.
  • Tşkrler ss ekleyemedm ama maile oyuna ble gRemiyorum. bakalım ilgilenecekler mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Cevabı e-mail e yolluyorlar.. 1 hafta içinde.
  • ilk maili resimsiz attım cvplanmadı. Müteakiben SS ekleyerek Forum da verilen maile in aynısını yazdım hemen cvp verdıler Forum da yardımı olan herkese tşkkr ederm ama Şuan hala Chara gremedm. işlem yapıcaklarını söylediler.
  • 1 hafta içinde çarın ordan kurtarılmış olur merak etme dostum. çok kişinin başına geliyor..
  • Muhtemelen Salı günü açarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.