Şimdi Ara

Buggy Nerden Bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yaşım 17 aşağıda resmi bulunan buggy almak istiyorum fakat nerden bulurum Türkiyeden bilemiyorum.Ve bununla trafiğe çıkılırmı? ve bunu kullanmak için A2 Motor ehliyeti şartmı ? bende var A2.Lütfen cevablayın aşağıda buggy:

Buggy Nerden Bulabilirim?

• upupupupupupupuo
  • İnternette araştır bulabilirsin ancak yaptırıyım dersen yardımcı olablirim
  • 2 kişilik en az 150 cc motorla buggy düşünen biriyim. buggy hakkında merak ettiğim konular var.

evden çıkıp 50 km gdip 50 km dönüş 100 kmlik bir doğa gezisi yaptığımızı farz edelim böyle bir araç dayanır mı? (allahın dağında kalır mıyız)

diyelim yapmaya karar verdik, fiat 126 bis ya da , volkswagen bettle (halk arasında wos wos ya da tosbağa ) gibi arkadan motorlu bir araç belirlenip ateşleme, yürüyen aksam ve aktarma organları tamamen aynı gruba ait seçilse olsa montaj daha kolay olmaz mı?

sağ ve sol arka lastiklere iki adet peugeot ya da mobilet motoru bağlanarak çift motorlu bir tasarım düşünülebilir mi? bunun denge beabinde daha doğru olacağını düşünüyorum. arazide biri arıza yapsa diğeri zar zor da olsa yerleşim birimine götürür.
  • Vay be ! bununla trafige bile çıkılır nerdeyse....
    ikinci el suzukiler filan daha ucuzdur da bundan kim bilir atvler bile 5.000 lira seviyesinde çünkü.....
  • Resimdeki araç kabinli çift kişilik ATV motor oluyor fakat pek tutulmadığı için bulmanız biraz zor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33338293/tm.htm arkadaşım burada sayfası var kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • resimdeki araç atv deil o namıdeğer buggy trafiğe çıkmak istiyorsan bikere en az 10000 tl yi gözden çıkaracaksın
  • Buggy yaptim motoru 13hp 390cc zincir ve dislileri takicam bu konuda bilgim yetersiz dişli ve zinciri hangi olcude oluca ve motor ve otomatok şanziman var şanziman cikisina zincir dişli den başa birsey takilacak mi bukonuda bilgisi olan varsa banayardimci olmasini rica edicem.
    .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden gibi sitelerden utv diye aratılırsa çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.