Şimdi Ara

Emülatör oyunlarını nerden bulabilirim ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana geniş arşiv emülatör oyunları lazım arayıp bulup indirmekle halledebileceğimi sanmıyorum bunları satan varmıdır acaba nerden bulabilirim

• Nintendo'nun GameCube ve Wii dışındaki bütün platformlarının oyunlarının tek bir sayfada indirme linki olarak toplandığı bir konu var forumun birinde. Eğer isterseniz PM olarak yollayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Nintendo'nun GameCube ve Wii dışındaki bütün platformlarının oyunlarının tek bir sayfada indirme linki olarak toplandığı bir konu var forumun birinde. Eğer isterseniz PM olarak yollayayım.

Bi zahmet bekliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

arkadaşlar bana geniş arşiv emülatör oyunları lazım arayıp bulup indirmekle halledebileceğimi sanmıyorum bunları satan varmıdır acaba nerden bulabilirim

Hangi konsolların oyunları ama ? Nes , snes , sega genesis falan mı ? Öyleyse torrent sitelerinde hepsinin bir paket olarak toplandığı içerikler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

arkadaşlar bana geniş arşiv emülatör oyunları lazım arayıp bulup indirmekle halledebileceğimi sanmıyorum bunları satan varmıdır acaba nerden bulabilirim

Hangi konsolların oyunları ama ? Nes , snes , sega genesis falan mı ? Öyleyse torrent sitelerinde hepsinin bir paket olarak toplandığı içerikler var.

Sega dreamcast oyunları..özellikle istenilen oyunlar punisher captan commando cadillac&dinassours ve özellikle virtua striker 2002

Bu ve bunun gibi oyunları arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Buralardan istediklerini bulabilirsin

http://www.romnation.net/srv/toprated.html

http://www.theisozone.com/downloads/xbox/

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_ISOs/1

hocam bu konuda bilgi shibi olduğunuzu düşünüyorum bu mevzu biraz benim için önemli sevdiğim birinin mutlu olması anlamında fakat neredeyse bu konularda hiç bilgim yok...girdiğim sitelerden bir kaç farklı oyun romunu indirdim fakat rar dosyasının içinden yine 4 rarlı bi dosya çıktı bunudamı birleştirmem gerek ve bunları oynamak için tavsiye edeceğiniz emülatör nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emulator nasıl kurabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her oyun genelde tek bir rar dosyası şeklinde olur.Bunu emulator programının içindeki rom dosyasının ıcıne atmanız gerek.Eğer dreamcast oyunu falansa birden fazla rar ya da iso dosyası şeklinde olabilir.Onları da çıkarmadan emulator programının ıcındekı rom klasorune atacaksınız.

Hangi emulatoru kullanacagınız da hangi konsolun oyununu oynamak istediğinize baglı.Her konsolun emulatoru farklıdır.Atıyorum nes konsolunun oyunlarını oynamak ıcın nes emulatoru ındırmenız gerek.Dreamcast oyunlarını oynayabilmek ıcın dreamcast emulatoru kullanmanız gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.