Şimdi Ara

BugrArzu In Ronark//Karakter tanıtım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hep beni yatırıyon cz de bir gun ben seni yatıracam pusu kuracam sana nık exselans1
  • çok güzel char güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RogueHunter -- 29 Nisan 2007; 20:03:08 >
  • kanka bide dedinya neden 2kere np giiti diee ardreamdada oluyo adaamlar 2kez kesio bug o bug yapıolar kestiği adamı 5-6kere kestiğni gördüm tekrardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyTeK

kanka bide dedinya neden 2kere np giiti diee ardreamdada oluyo adaamlar 2kez kesio bug o bug yapıolar kestiği adamı 5-6kere kestiğni gördüm tekrardan

walla bilmiorumda ayrı adamlar kesti ilginç birşey
  • quote:

http://www.resimekle.gen.tr/imagehosting/images/7p460724.jpg

Bende online olmuşum orda krimo
  • Guzel Tanıtım

(oOMuRGuLLuOo In Ronark)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga55 -- 2 Mayıs 2007; 14:44:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga55

Guzel Tanıtım

(oOMuRGuLLuOo In Ronark)

oo murgullu bana ikide birde ezik diyip durma Son gelişme olarak Emerald ring ve +1 gold ring yaptım..bitane daha +9 hp küpe alırsam 12+1 yapıyorum
  • iida bende rom la ep aldım
  • Suan Kac K Np War Az Mıs Sende Yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga55

Suan Kac K Np War Az Mıs Sende Yaw

rom düşünüyorumda boss kesemiom bişi yapamıom item yok yanianca ticaret o da çok cüzzü fiyatlarda oluyor roma daha toshack yetmioküpelerle sorunum yok dual 12+1 yaptımmı yeter belt görev bırakıcam ztn iron belt-ske-glass olmadıkça kolye EP war ztn yüzükleride rom yapmam gerekir..Sonrası Allah kerim

• Char server a göre gerçekten guzel...
    Umarım daha iyilerini yaparsın

Sanırım çok karşılaşacagız bundan sonra bende 62 ye dayandım

RocckclimbeR from ronark karus mage
  • k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga55 -- 2 Mayıs 2007; 15:50:32 >
  • kısa zamanda iyi işler yapmışsın helal olsun sadece lvle aban yeni serverlarda itemden çok level daha çok önemli bence ...
  • güzel
  • resimler niye açılmıyor...Ah ah yeni oynayan arkadaşlar görün hangi itemlerle oynanıyormuş ronarkın ilk açıldığı zamanlar gold ring +1 falan woe +6 şimdi +9 set olsada işlemiyor..

ilk woem çok değerliydi ya..Param yoktu o zaman koxperlere ok satıyordum sundiest önünde öyle buss parası kasarak +0 dan tek tek basmıştım ah ulan ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 21 Nisan 2010; 23:35:10 >

• ayrı etten üniversitemin ilk senesinde kasıyordum bu charı..kız arkadaşım knight oynamamdan bunaldığı için o da başlamıştı oyuna o yüzden ortak isim koymuştuk işin ilginç yanı hala ilişkimiz devam ediyor kesintisiz geçenlerde bu charımı aramıştım ama bulamadım kimde olduğunu bi bulsam parasına bakmadan alıcam charı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

ayrı etten üniversitemin ilk senesinde kasıyordum bu charı..kız arkadaşım knight oynamamdan bunaldığı için o da başlamıştı oyuna o yüzden ortak isim koymuştuk işin ilginç yanı hala ilişkimiz devam ediyor kesintisiz geçenlerde bu charımı aramıştım ama bulamadım kimde olduğunu bi bulsam parasına bakmadan alıcam charı ya

karakteri akaraya aktardık. Sana 500 tl. 1lvl'a düştü ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

resimler niye açılmıyor...Ah ah yeni oynayan arkadaşlar görün hangi itemlerle oynanıyormuş ronarkın ilk açıldığı zamanlar gold ring +1 falan woe +6 şimdi +9 set olsada işlemiyor..

ilk woem çok değerliydi ya..Param yoktu o zaman koxperlere ok satıyordum sundiest önünde öyle buss parası kasarak +0 dan tek tek basmıştım ah ulan ah..

:)

• Resmin Linkine Tıklıyınca " Hata! Bu bağlantı bozuk. " Diyor.
  • up ama linkler kırık 404 not found
    en kıl olduğum yazı abi virüs alarmından sonra nasıl bulamazsın ya hay senin.... neyse
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.