Şimdi Ara

BugrArzu In Ronark//Karakter tanıtım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

ayrı etten üniversitemin ilk senesinde kasıyordum bu charı..kız arkadaşım knight oynamamdan bunaldığı için o da başlamıştı oyuna o yüzden ortak isim koymuştuk işin ilginç yanı hala ilişkimiz devam ediyor kesintisiz geçenlerde bu charımı aramıştım ama bulamadım kimde olduğunu bi bulsam parasına bakmadan alıcam charı ya

karakteri akaraya aktardık. Sana 500 tl. 1lvl'a düştü ama

tamam..

• guzel char
  • quote:

Orijinalden alıntı: GenozHealzU

guzel char

• hey gidi günler hey özlüyorum o günleri bu arada nicktede adı geçen kız arkadaşımla 6.yılın sonunda nişanlandık, düğünde bi 6 sene sonra inş oyuna bak resmen hayatımda bir parça olmuş

bu arada itemlere bak ya, ronarkın başı hey hey hey gidi günler

• 5 yıl olmuş resimler de açılsa nostalji olurdu
  • duygulandım :( :( :( :(

Hasanco nabıyosun ya,

Muhabbetlere bak ya, masumluk akıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 3 Eylül 2015; 3:36:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

duygulandım :( :( :( :(

Hasanco nabıyosun ya,

bu arada benimde 10 gün civarında 62 level charım vardı Ronarkta sende pathosdan geçmiştin dimi. Hey gidi günler.

Serverlar boş mu nedir? Şuanda niye kimse forumu kullanmıyor hayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 3 Eylül 2015; 4:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EloivSirhc

duygulandım :( :( :( :(

Hasanco nabıyosun ya,

vayyyyy yasiyo musun sen

8 yil oncesi vay be guzel gunlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Vict0ry İnanır mısın hala bir charım var ve hala mageyim çok nadir giriyorum bakıyorum anılarım canlanıyor eslantta boss kovalıyorum boş vaktim olursa evde canım sıkılırsa falan giriyorum hala..

@CONQUER. Hasancım iş güç yardıyoruz, gıda sektöründe bir fabrikada fabrika müdürü olduk bursadayız ama hala içimizde Glypdonottan buss parası kasarak dark wane +7 yaparken ki heyecanı yaşama isteğimiz var

şaka maka şahsi karakterimi oyun karakteri çok etkiledi. Klan sayesinde uyum içinde yaşamayı, söylenilebilecek neredeyse tüm yalanları, karşı tarafın niyetini, düşünsem daha yazacağım 10-15 olayı bana o yaşlarda öğreten bir oyun oldu ve onun sayesinde belki de bir şeyler yaptık.. O yüzden seviyorum bu oyunu, eskisi gibi exp kasma şansımız yok ama bu seferde yaşımız büyüdü, belli gücümüz oldu, o zaman açıklarını bu şekilde kapatıyoruz eski bir dostu, eski bir oyuncağımı görmüş gibi oluyorum bu oyunda, acısıyla tatlısıyla beraber büyüdük ; çok şey yaşadık ; gerçekten.. Aşık olduk oyundaydık, askere gittik oyundaydık, oyuna girince bütün o anılarım canlanıyor, magic anvilde merdivenlere doğru dönükken bastığım +8 fulitol geliyor aklıma, o an gerçek hayatta ki gündemde ki konular bile geliyor aklıma..

Neyse bu kadar konuşmadan sonra oyuna girdim bir SS aldım, Bugrarzudan selamlar

BugrArzu In Ronark//Karakter tanıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 4 Eylül 2015; 2:54:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.