Şimdi Ara

Bugün 1 Mayıs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Klokt

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Che.

quote:

Gaziantep'de terör saldırısıyla başlamışlar işe.Solculara karşı durmak bir insanlık görevidir, siyasetten bağımsız olarak.Umarım hepinizin kafası ezilir.

Link atar mısın?O görevi tamamlayamadınız tabi siz daha.Ondan böylesiniz.

Edit:Şimdi gördüm haberi.Meydandaki adamlarla alakası bile olmayan bir patlama.İyice saçmalamaya başladınız siz.Önünüze gelene terörist diye etiket yapıştırmaya iyice alıştınız.Bunu belli terör örgütleri yapmış olsa bile hangi hakla tüm solculara bu şekilde imalarda bulunabiliyorsun.Çatlasanız da patlasanız da bugün hepimiz meydandayız.

Bütün haberlerde sosyal medyada forumda terör saldırısı var niye link istedin anlamadım
    http://www.haberturk.com/gundem/haber/1233135-gaziantep-emniyet-mudurlugu-onunde-patlama

Siz derken kimleri kastediyorsun tahmin edebiliyorum ancak ben "insan" olarak solculara karşı çıkıyorum.Manisa'da Gaziantep'de Ankara'da belki de yarın benim şehrimde solcu örgütlerin bombaları benim gibi ortalama kendi hayatını yaşamaya çalışan insanlara zarar verirken ve solcular bu saldırıları kutlarken sevinirken anarken ne tür bir davranış içinde bulunmamızı bekliyorsun ki ? Görevimi tamamlamaya çalışıyorum evet, hayatta kalma görevimi

O bombaları solcu örgütler patlatıyor tabi

Adamlar da ne kadar akıllıysa 1 Mayıs'ta kendi kendilerini kötülemek için bomba patlatıyorlar vay be ne zeki bir taktik .

7 Haziran'dan beri her yerde bombalar patlıyor şehitler veriyoruz bunların hepsi solcular yüzünden zaten pkk solcu bir örgüt ya aman hepsi öyledir kesin .

Adamlardaki stratejik zekaya hayran kaldım kendi bayramlarında bombalar patlatıp antipati topluyorlar AKP oyları artıyor maşallah böyle bir stratejiyi ben ne gördüm ne duydum .

Solcuların çok büyük çoğunluğu Pkk nın uzantısı Hdp merkezli örgütlü.Öyle olmayan kaç tane solcu var ? Sürekli ses çıkardıklarından görüyoruz, duyuyoruz.Üniversitede, haberlerde, sosyal medyada her yerde.Sen solcu örgüt sayma Pkk'yı, neredeyse bütün solcular onunla bağlantılı gruplardayken.Gerçekler değişmez yine.

Pkk'nin marksist-leninist cizgiden yillar once ciktigini anlamak mi istemiyorsunuz anlamiyor musunuz

Her solcuyu PKK yandaşı sanıyorlar.Burda defalarca PKK'yi eleştirmeme ve kötülememe rağmen hala da utanmadan terörist diyebiliyorlar.Asıl davamızı koruyacak olanlar bellidir, onlardan desteğimizi kesmeyeceğiz.PKK dava için değil artık sadece kendi ve emperyallerin ortak emelleri için çalışmaktadır.Bunu da gayet iyi görüyoruz merak etmeyin.

• 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun.

Çalışanların hayrına olan en ideal sistem kapitalizmdir, yani serbest piyasa sistemidir. Devlete de çağrım bu yöndedir; savunma ve adalet sisteminin yanı sıra birkaç kurum haricinde alınan vergiler ve sebepleri kaldırılsın, bireylerin gelirine adına vergi denilerek kesilen, direkt ve dolaylı "haraç toplama" sistemi son bulsun, işçilerin ve işverenlerin üstündeki denetim-müdahale sistemi son bulsun.
  • Eklemek istiyorum bugün gördüğümüz halkların kardeşliği masalınıda ilk ortaya atan bu vatan haini deniz gezmiştir. Bunu savunanların pkklılardan hiçbir farkı yoktur.

Apo denen bebek katilide dahil olmak üzere hepsi deniz gezmiş izinden gitmektedir ;

https://youtu.be/T76UHTqqUss

Bugün 1 mayısta heryerde apo ve kominist çaputların bir arada durmasının sebebide budur. Yani bazı kesimin taptığı deniz , mahir ve diğer vatan hainleri yüzünden bu ülkede 1 mayıs bir süre kutlanmamalıdır. İşçi bayramından çok herşeye benziyor zaten.

BOZKURTLAR ULUSUN TANRI TÜRKÜ KORUSUN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Aramıza teröristleri almıyoz kanka ya. Gezi'de de kovduktu zaten"

http://www.hurriyet.com.tr/bakirkoyde-1-mayis-40097453
  • Emekçiler tüm yıl boyunca döktükleri alın terini meydanlarda kutluyor.

Bugün 1 Mayıs

Bugün 1 Mayıs

Bugün 1 Mayıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 1 Mayıs 2016; 15:08:35 >

• .Che. kullanıcısına yanıt
    Bir mayıs işçi bayramında ki Kürdistan paçavralarına yorumun nedir? İşçi bayramı ya hani ?
  •  Bugün 1 Mayıs
  • 1 Mayıs'ı beğenmeyen zihniyet,köy Enstitüsü gibi cumhuriyet tarihin en büyük projesini bitiren zihniyet aynı ne beklenirki bu sağcı kesimden.sonra niye bu haldeyiz şehit cenazesi niye geliyor bu kadar diyorlar.köy Enstitüsü olsaydı bugun bambaşka Türkiye olacaktı.siz hala 1 mayısa abd nin gözünden bakmaya devam edin,az kaldı orta doğu bataklığa dönmemize

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

Bir mayıs işçi bayramında ki Kürdistan paçavralarına yorumun nedir? İşçi bayramı ya hani ?

1 Mayısla alakasız olduğu için iyi bakmam.Biz izinli eylemimizi yaptık Bakırköyde sıkıntı yaşamadık.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.