Şimdi Ara

Bugün 13 Yıllık Seri Son Bulacak. (1500 TL basıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bilen bilir gece geç saatlerde mesaj yazıyorsam önemli bir şey oldu demektir. Bugün saat 11 gibi yemeğimi yedim, yarım saat sonra asmr videoları açarak uykuya dalmaya çalıştım. Ekranda fısıldayan güzel kız birden simsiyah saçlı ve beyaz yüzlü canavarımsı bir varlığa dönüştü ve yine fısıldayarak "sürpriz oyna" dedi birkaç kez. Tabi bu arada elimi kolumu yüz kaslarımı vs oynatamıyordum Bildiğiniz karabasan işte. Sonrasını hatırlamıyorum. Yarım saat önce berbat bir halde uyandım. Bunların bir rüyada mı yoksa karabasan esnasında mi olduğunu bilmiyorum. Neyse kalkınca bugünkü maçlara baktım, bir sürü sürpriz maç var hangisine oynayacağım derken kızın siyah ve beyaz renklere bürünmesi aklıma geldi ve Beşiktaş'tan bahsettiği kanısına vardım. Sabah en yakın bayii ye gidip 2 garanti maçla beraber 1500 liralık kupon yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen Ahmet Çakar'ı çok fazla izlemiş yada dinlemişsin . Bence bura yerine erteme yaz böyle yazıları malum Ahmet Çakar yaşlandı seni alsınlar programa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç berabere bitecek. Oran şikesi diyorum ve sallıyorum. 3.10 beraberlik oranı.
  • 3-3 berabere Bjk 3-0 öne geçecek Fb yakalicak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-0 bitecek.
  • papua yeni gineden arkadaşın kayınçosu mesaj attı sabah kuşlar taş atmış kapısının önüne beşiktaşa oyna dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.