Şimdi Ara

Bugün 7 senedir takıldığım arkadaşla dostluğu bitirdim,benim yerimde olsanız napardınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şunu desene "7 senedir yapışık olan keneyi ÇIKARTTIM" diye.

Arkadaşlık VS boş iş bunlar. Tek yamuğuna bakar insanları silmem için. Daha önce 14 yıllık kankamı silmiş adamım tek yalanından ötürü. Nerde kardeş belledik, gözünün içine baktık, adam yerine koyduk, kazık yedik o "adam"lardan. O yüzden hiç tahammülüm yok. Hiç de vicdan yapamam. Umrumda olmaz. Allahaya yakın bana uzak der geçerim.

Ha ama şöyle durumlar da var, yıllardır tanıdığım, ama daha yüz yüze 1 kere bile görüşemediğim kardeşim dediğim kişiler var bu forumda. Her gün konuştuğum ya da yıllar sonra konuştuğumda bile aynı şekilde sevgi ile birbirimize bağlı olduğumuzu hissettiğim Adamlar. Onları yerleri bambaşka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt

Biz denk gelemedik..

Allahın sevgili kuluymuşsun hocam..

Şanslıymışsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber 48youtube
    Partisinin 7. Olağan Kongresi için Malatya'da bulunan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın esnafla diyaloğu dikkat çekti. Servisçi olduğunu belirten vatandaş Erdoğan'a, "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" dedi. "Bu bana çok abartılı geldi" yanıtını veren Erdoğan, "Keyif çayı bu. Bu çayı iç" diyerek çay dağıttı.
    https://www.youtube.com/watch?v=CXlHi5cHGP4

Bu Laf Bana Abartı Geldi,

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.