Bu herifin yemeği benden yol parası benden.. sigarası da benden.. içecekte benden.. herseyi ben ödüyorum.. 7 senedir bunu İstanbulu beleş gezdirdim.. Araba en az 2000 yakmıştır,ful depo ile gezerim zaten neyse 1 ay once 500 tl pizza aldım buna.. Kendiside bana baska bir gun doner ısmarladi.. içeceği yine ben aldim Dün arkadaşın biriyle tag a binmisler.. adam keklemis bunları.. 196 tl 100 tl borcum arkadaşıma borcu vermem lazım.. dedi.. Bende en sonda dayanamadım espriye vurarak dedimki.. La biz seni o kadar gezdiriyoz yediriyoz iciriyoz.. Bana 1 kurus bile vermedin.. Yazdım kenara dedim gülerek.. Oda dediki istediğin yere yaz.. Daha binmeyecem arabana.. sende benden para koparıyon.. Ben onca arabaya bindim senin kadar para teklifi yapanı görmedim dedi.. Birader sen benim arabaya 7 24 biniuosun dedim.. Adam seni 1 günlüğüne yoldan almış evine götürmüş dedim.. Hatrı vardir dedim.. onu herkes yapıyor dedim.. İsim var dedi kaçtı gitti.. Değer verdikçe bi tarafı kalkan insanlar var.. Sevgilinize eşinizden başka kimseye değer vermeyin Benim yerimde olsanız napardıniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün 7 senedir takıldığım arkadaşla dostluğu bitirdim,benim yerimde olsanız napardınız?
-
-
Yeri gelir eşin, dostun, sevgilin artık kim varsa şu üç kuruşluk Dünyada bir tarafları kalkıp seni arkadan bıçaklar.
Salla hayattasın nefes alıyorsun önüne bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 senedir aklına gelmedi şimdi mi geldi
-
bir 7 sene daha besleseydin elemanı az olmuş.
neyse saf olmazsın artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Teddy_ -- 27 Mayıs 2024; 22:53:5 > -
Dersimi aldım bu saatten sonra hocam..
Valla saflık bende var doğru söylüyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef hocam kendim gibi sanarım herkesi
Hayatta olmam bile bana işkence ama dur bakalım.. Allah büyüktür..
Kanka en baştan ilişki yanlış başlamış ben bu arkadaşlar arasında bunu ben alayım diğerini sen ısmarla olaylarına karşıyım herkes kendi ödesin yoksa bir taraf sürekli hesap yapıyor içine atıyor sonra patlıyor bu kadar para muhabbeti dönen biriyle arkadaş olmam zaten ben
Haklısın hocam kime değer verdiysek kalkıyor bi tarafları
Benimde başıma böyle bir olay geldi yukarıda bir arkadaş yazmış bu kadar zaman niye bekledin diye çünkü diyorsun kaç yıllık arkadaşım arkadaş kolay kazanılmıyor kaybetmek istemiyorsun görmezden geliyorsun yanlışlarını ben yanlış anlıyorumdur öyle düşünmemiştir öyle yapmamıştır diye diye kendini rahatlatıyorsun ama öyle değil bu çok yanlış aynı yanlışı 2-3 kere yapıyorsa konuşacaksın diyeceksin yüzüne karşı olmuyorsa eyvallah
Hocam insanoğlu acımasız.. sen ne kadar yukarı taşısan onlar seni aşağı çeker insan nankördür..
Hakedene iyilik yapmak lazım..
Millet ne kadar geniş, ben arkadaşım bana kahve ısmarlasa içime oturuyor parayı ödemek için fırsat kolluyorum
-
herkes kendi parasını ödese sıkıntı olmaz
-
Kanka iyi niyetini, güzel kalbini yine de kaybetme derim. Hayat tecrübesi edinmiş oldun, olumlu yönünden bakmaya çalış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok kanka bu hiçbir kurus odemicek.. herseyi senden.. gezdiricen yediricen sevgili gibi.. evinden alıcan özel şoförü gibi geri evine kapısına birakacan.. sigara sen alacan.. bu herifle takıldığım zaman para kalmiyordu yanımda.. şimdi Bayadır takılmadım.. param artmaya başladı..
valla maaşım olsa öderim maaş yokki.. aylık alıyorum pederden,700 800 onla idare ediyorum..
Saol hocam ✋️
Bu çok doğru. Sessiz olan taraf derdini sıkıntısını dile getiremediği için içine içine atıyor, sonrasında daha da büyük problem oluyor. Bu her ilişkide böyle.
-
quote:
7 senedir bunu İstanbulu beleş gezdirdim..
gezdirme demeyelim de, arkadaşının muhabbeti hoşuna gitmiş ve sen de onunla birlikte gezmeyi tercih etmişsin diyelim.
gezdirmek deyince şöyle anlaşılıyo: sanki arkadaşın sana hiçbir muhabbet sunmadı da, o tura katılan müşteriymiş, sen de beleş araç hizmeti veren biriymişsin gibi anlaşılıyo.
arkadaşınla vakit geçirmekten hoşlanmış olmasaydın, 7 sene o arkadaşını yayına alıp gezmezdin kesinlikle.
burada sıkıntı şu: farklı farklı arkadaşlar bulup arkadaş çevremizi genişletmek kolay değil. arkadaş dediğin şey şak diye hemen bulunmuyo. böyle olunca mevcut arkadaşlarla idare etmek zorunda kalıyoz. bizde araç varsa ve mevcut arkadaşımızda araç yoksa, gezip-tozma eylemlerinin maddi yükünü paylaşma konusunda bi dengesizlik oluşuyo. muhabbet iyiyken bu dengesizliği kafa yormuyosun. yarın bi gün muhabbet bozulunca da, ilk olarak bunu kafaya takıyosun. olay kaba taslak bundan ibarettir. çok kişi benzerini yaşamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Mayıs 2024; 9:7:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hatalısın.
Eğer arkadaşın için para harcamak hoşuna gitmiyorsa, en başından harcamayacaktın. 7 senedir para harcıyordun da sorun yoktu, şimdi batmaya başladı, hem de 100TL için...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kanka en baştan ilişki yanlış başlamış ben bu arkadaşlar arasında bunu ben alayım diğerini sen ısmarla olaylarına karşıyım herkes kendi ödesin yoksa bir taraf sürekli hesap yapıyor içine atıyor sonra patlıyor bu kadar para muhabbeti dönen biriyle arkadaş olmam zaten ben
|
bir 7 sene daha besleseydin elemanı az olmuş. neyse saf olmazsın artık |
7 senedir aklına gelmedi şimdi mi geldi |
Benzer içerikler
- trio tedavi paketi kullananların yorumları
- gölge haramileri ne demek
- ferdi tayfur"un kaç şarkısı var
- popo terlemesi
- konteyner kullananların yorumları
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X