Bildirim
bugün aldığım xboxa oyun tavsiyesi
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geow serisi derim hocam. TPS oyun -
Gears of war 1-2-3
Forza 4
Mass effect 2
Batman arkham city
Assassins creed 2-Brotherhood-Revolutions
Dark souls
Skyrim 5 -
gears of wari nişan alma red dead redemption gibimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat231 -- 23 Kasım 2011; 23:00:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cellat231
gears of wari nişan alma red dead redemption gibimi?
hayır -
guncel -
geow, forza, cod, batman, assasin creed..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pepe Kontes -- 24 Kasım 2011; 9:40:26 > -
forza 4 ün demosunu oynadım hayran kaldım acaba bütün bölümlerin grafikleri böylemi ve pist değilde sokak yarışıda olsa daha güzel olurdu asasins creed revalotions geow war 3 ümü alayım direk yoksa 1-2 gereklimi cod pc de oynadım dark soulsada bakayım birde gta4 pc de kasmıstı acaba xboxta nasıl? -
Row the Third -
Assassin's Creed Revelations
Collector satılıyor İnternette 10 numara oyun -
Klasik bir cevap ama: Gears of War serisinin hepsini oynamaya bak -
GeOW zaten söylenmiş. RDR, Batman: AA, Batman: AC, Assasins Creed 2, Ninja Gaiden 2 gibi oyunları da kesinlikle oynamalısın. -
red dead redemption mutlaka oynamalısın -
quote:
Orijinalden alıntı: ZgodaN
red dead redemption mutlaka oynamalısın
Sen imzanı doğru yazdığına emin misin -
Halo 4 (Exc)
Black ops 2
Forza horizon (Exc)
Geow 3 (Exc)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X