Şimdi Ara

Bugün alıyorum yardım lütfen. RTE mi RXT mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
13.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_bulls

Bu paraya alabileceğin donanım en fazla abs,klima,cam otomatiğidir

Araç alırken her zaman en yüksek model ve kilometre göz önüne alındığına göre bence 2000-2001 arabları bırak önerilerim;

http://www.sahibinden.com/45_000_km_de_2004_model_palio_go-59WQQaXQQ11222421WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/12_300_onikibinucyuz_km_de_cokcok_az_kullanilmis_full_metalik-08WQQaXQQ16673405WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/servis_bakimli_kia_rio_orjinal_gelen_alir_benden_bu_kadar-73WQQaXQQ16558845WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2006_model_suziki_alto_full-96WQQaXQQ16586284WQQpXQQdisplayitem

sonra bunları satarken ne yapcam :D hadı palio bir sekılde satılıyo ama suzukı alto veya dıgerı bıraz zor satılır :D ayrıca bende hb clıonun durusu hıcbırınde yok dostum. tek sorunum rte 1.6 16v mi rxt ( yani full donanımlı olan ) 1.6 8v mi ?

• 16 valfte yaklaşık olarak 15-20 beygir fark eder buda daha güçlü
    ve dolayısıyla rampalarda daha az zorlanma va yakıt ihtiyacı azlır
    bence :)
    bende clio 1.4i vardı 75 bg.
    1.4i 16v olanları 98 bg
    1.6i 16 v olanlkarı 115 bg olması lazım yanılmıyorsam (min 110bg)
    anlaması çok kolay motorun üstünde kocaman yazıyo zaten eğer yazmıyo sa
    yok ruhsatta yazıyo yok kullanma klavuzunda yazıyo falan derlerse de inanma
    1.4 16 valf olanların farları dışı aynı fakat içleri çift seninkilerin farları farklı ve bg güçleri 100 bg kadar işaretlemişler aklında bulunsun
  • bence RXT. ayrıca bu araçları alırken 16v olmasına dikkat etmen gerekiyor. (1.6 16v motorlar megane motorudur)
    8v motorlu olanlar 16v olanlardan daha fazla yakıyor.
    fiyat konusuna birşey diyemiyeceğim
    RXT ile tarfikte arkanda kalanların nal toplayacağına emin olabilirsin
    (kendi aracımdan sonra beğenerek kullandığım ender araçlardandır)
  • ben olsam clio almazdım,illa clio alacaksam bari çok temiz olsun derdim.Çok temiz arabalar sıfır keyfi veriyor güzel oluyor.70.000 de az kmdir ama 22.000 gerçekten çok temizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicombilgisayar

Arkadaşlar 2 araba var 2 sının arasında kaldım ve bugun yada yarın alıyorum Allah'ın ıznıyle. 2 sıde temız arac ozellıklerını yazıyorum asagıya sizce hangisi alınır ?

Renault Hectback 2000 model
    1.6 16V
    Km : 29900
    RTE Modeli ( RXTnin bir düşük modeli )
    2 Airbag

--------------------------

Renault Hectback 2000 model
    1.6 16V
    Km : 71000
    RXT Modeli ( En Fullu )
    4 Airbag
    Yancamlar elektrikli

Linkler
    RTE olan 29900 de ------>http://www.sahibinden.com/29900km_de_2000_model_clio_1_6_16v_rte-42WQQaXQQ17120414WQQpXQQdisplayitem
    RXT olan 71000 de ------->http://www.sahibinden.com/2000_model_clio_4_airbak_klima_4_lastik_yeni_71_km-26WQQaXQQ17174384WQQpXQQdisplayitem

Sanki bana RTE yani 30000de olan daha temiz gibi duruyo. Sizde birkaç ekstra ozellik için 40000 km fark goze alınır mı ? Hangisini tercih etmeliyim ?

Ayrıca arkadaşın biri 2000 model araba alacağına bunu al demiş mesaj atmış
    http://www.sahibinden.com/acil_!!!_temiz_2005_kalos_1_4_sx_16v_full_sahibinden_en_uygun_-18WQQaXQQ17184508WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2#mega

kafan karıştı ...

Kesinlikle RTX modelini al..!! Ben 4 sene RTE kullandım, hem 8 valf hem daha çok benzin tüketiyor hemde daha yavaş gidiyor..!!RXT hem 16 valf, hemde donanımlı araçtır. Araba 71.000km yol yapmış hemde 9 senede.yani yıllık 8.000km ki bu da çok uygun araba km.si için.

• quote:

Orijinalden alıntı: gozden84
    Kesinlikle RTX modelini al..!! Ben 4 sene RTE kullandım, hem 8 valf hem daha çok benzin tüketiyor hemde daha yavaş gidiyor..!!RXT hem 16 valf, hemde donanımlı araçtır. Araba 71.000km yol yapmış hemde 9 senede.yani yıllık 8.000km ki bu da çok uygun araba km.si için.

bunun 16 valf oldugunu sanmıyorum dostum . 16 valf mı kı bunlar ?
  • Yetkili servisten ezpertiz raporu al mutlaka 50 TL civarı falandır ve güvenilirdir
  • bencede rxt yi al ama km yi mutlaka kontrol ettir.

9 yaşındaki bir arabanın 29900 km de olması bana imkansız gibi geliyor

senede 3300 km eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apuskal -- 29 Eylül 2009; 21:06:18 >
  • palio clio'nun yanında araba sayılmaz
  • Arkadaşım ben olsam rxt yi alırdım satarkende hiç sorun yaşamazsın palio kadar hızlı satılmaz ama yinede kolay satılır. Arkadaşların dediği gibi motoruna bi baktır 16 V olanlardan olsun ben rxt lerde 8 V motor olduğunu bilmiyordum ilk defa duydum. bende rta var ben geçen yıl krizden önce 12.000 e almıştım o zamanlar 13500 14000 den aşağı bulamadım diye rta aldım yoksa rxt ler kesinlikle çok hoş arabalar fabrika verisi 1.4 16 V olanların şehir içinde 8,9 litre gibi bişeydi. Pişman olmadan kullanabileceğin araçlar. Km lerine bi baktır km leri bana oldukça az geldi.
  • 8V motorlar genelde otomatik şanzımanla satıldı o Clio'larda.

Otomatik için iyide, manuel alınacaksa 16v alınmalı bencede.
  • Eeee sonuç dostum ne aldın
    bugun alıytom demiştin
  • evetttt bugun 71000 dekı rxt yı aldım. 8V ama olsun ne yapalım 16V o fıyata temız clıo yok. tesekkur ederım arkadaslar hersey ıcın. umarım ıyı yapmısımdır.
  • hayırlısı olsun güle güle kazasız belasız kullan
    eğer hızı çok sevmiyorsan 16 v yi çok aramazsın
    8 v de kötü değil
    16 v bence tek avantajı aynı yakıt ile daha fazla beygir gücü
    1.6 lt motorla da bir çok aracı geride bırakırsın :)
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • ben de ilana tıklayınca neden açılmıyor diyodum, hayırlı olsun
  • :) sagolun arkadaslar artık ben de renocuyum. Valla arabayı nısantasından aldım nısantasından esenlere gelırken 180 ı gordum ve bassam daha gıderdı de trafik malum :D tek sorun aırbag servıs ısıgı yanıyo bazen kendılıgınden sonuyo. dayıma sordum sag on koltugun altında aırbag kabloları var onlar oynayınca yanar dedı ama baktırcam.
  • Megane lar güzel araba tavisye ederim ama benzinli . Bizde Megane 1 almaya karar vermiştik ama benzinli oldugundan tüp takmak gerekir diye düşündük ve karar değiştirdik. Şimdi Megane 1 parasında 1.5 dizel kangoo yada 1.5 110hp hyundai accnet almaya karar verdik. Sende bi düşün derim.

Dememe kalmadı arabayı almışsın hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 1 Ekim 2009; 18:20:13 >
  • geçen sene bi rxt alacaktım 4 hava yastıgı sis farı çelik jant klima abs 4 hoparlör direksiyondan kumandalı teyp elektrik kontrollü dış dikiz aynası yol bilgisayarı vardı ve farları mercek degildi.Araç 1.6 8v diye biliyorum.
  • Rte almamisdir umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.