< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BUGÜN ALTIN ALINIR MI? (2. sayfa)
-
-
alınır çünkü yaşlı insanlar için başka seçenek yok. borsaya mı yatırsın kripto mu alsın :)
dolar euro yerine altın almak daha mantıklı. alsın bence. altın geri gelebilir ama yine eninde sonunda artacak.
-
Niye eurodan mantiklk hocam
Bugun ben euro aldim borcum için alirken 10 15 kurus zarar ettim bi aldim bum diye 5 10 dk sonra artti zararim kapandi omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ğlkede yatırımda yapılmaz omg. neye yatıracağını şaşırdı millet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
altın almak daha yatırım gibi bir şey. euro bir yerin para birimi.
chatgpt4o cevabı
Euro ve altın arasındaki yatırım tercihi, yatırımcının risk toleransı, yatırım süresi ve piyasa beklentilerine bağlıdır. Ancak genel olarak her iki varlık da farklı özellikler taşır:
1. Euro:
• Euro, bir dövizdir ve Türkiye’deki ekonomik ve siyasi durumlardan etkilenebilir. Döviz kuru değişimleri, merkez bankası politikaları, enflasyon ve küresel ekonomik koşullar euroya olan talebi etkileyebilir.
• Kısa vadeli dalgalanmalardan yararlanmak isteyen yatırımcılar için döviz alım-satımı cazip olabilir.
2. Altın:
• Altın, güvenli liman olarak görülen bir emtiadır. Genellikle ekonomik belirsizlik dönemlerinde yatırımcılar altına yönelir.
• Altının uzun vadede enflasyona karşı koruma sağladığı düşünülür. Ekonomik krizler ve piyasa dalgalanmaları sırasında değer kazanma eğilimindedir.
• Altın fiyatları da döviz kuruna bağlı olarak değişir, özellikle Türkiye’de altın fiyatları dolara endekslidir.
Eğer daha kısa vadede kazanç arıyorsanız, piyasa koşullarını yakından takip ederek euro almayı düşünebilirsiniz. Ancak uzun vadede güvenli bir yatırım arıyorsanız, altın daha mantıklı bir seçenek olabilir.
avrupa kötüye giderse deli gibi euro basıp euro değerini mok edebilir. altında öyle bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 28 Ağustos 2024; 18:3:20 >
-
Alsın ama internet bankacılığından alacaksınız mesai saatleri içinde alın. Ayrıca makas farkı düşük olan bankaları tercih edin.
-
Başlık o kadar güncel ki her gün yüzlerce tık alıyor konu
Paranın %25 ini altın %25 ini döviz %25 ini hisse senedi %25 ininde faize koyup sepet yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hamza bey kimse bu konuda net bir şey söyleyemez.Şu an altın zirvelerde daha da yukari gidebilir ya da düzeltme yapabilir.Basılan kağıda paralel ilerlese zaten çoktan 10k usd olmuştu onsu ama nedense amerikalı kovboylar bir şekilde tutuyorlar.Iç piyasada da doları tutuyorlar.Daha da tutabilirler ya da biraz gevşetebilirler.Bunları yapacaklar dışında kimse bilemez ve kimse kimseye al ya da alma diyemez.Bu tamamen sizin tercihinize bağlı
Merhaba merkez bankası başkanı Fatih Karahan misiniz
Hocam ben kesinlikle dolar tavsiye etmem amerikan ekonomisi kötüye gidiyor gecen sene ons 1800 1900 dolardi suanda 2500 dolar olağanüstü bir kayip sadece 1 senede yasanmis yani
Euro biraz daha mantıklı gibi geliyor ab çok temkinli hareket eden bir yapı
5 6 aya araba alma planlari da varmis bir yerden daha gelecekleri varmis vs ben altin almayin dedim bugun yine çünkü tum bankalara baktim sitelerinden bazilarini aradim en uygunu kuveytturk bile piyasadan 25 lira fazlaya satiyor sattigi altini sen tlye cevirmek isteyince de 80 lira falan makas koyuyor
Evine al sakla desen imkansiz ben evimde hiçbir sey saklamiyorum kimseye de tavsiye etmem dedektör ile evinizi 10dkda tarayip bulurlar kapi kilidi araba kilidi hepsini açmak hirsiz icin bedava bi iş
Yani bilemedim ben en son euro alin dedim çekildim kenara zaten 1 milyon tlye az bir Euro geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara yerde buldugum 25 kurusu bile vermem kripto=SCAM
Altın alıp yastık altında ekonomiye bi katkısı olmadan yıllarca duracağına faize atıp bi işe yaraması daha faydalı ülke için. Faiz haram deyip o faize para koyan adamın parasıyla kredi çekerken nakit avans çekerken kimse haram demiyo işinize geldiği gibi...
Nakit avans ve kredi de haram ben hiç kullanmadım çok çok zorunda kalmazsam da kullanmam herkesi suçlamayın hocam
Benim etrafımdaki faiz haram diyen herkes kredi çekip evini arabasını aldı.
Cevren bozuk demek ki
Neysa teyzem 35000 Euro almış geçmiş ben de euro aldim bugun kendime en mantiklisi euro
Altın alirsan fiyuuuu alirken de satarken de ayri ayri samarliyorlar euroda hic degilse yilda yuz3 5 enflasyon var
son up last pain
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X