BUGÜN ALTIN ALINIR MI?
-
-
Yav yasli basli kadin :D
Hocam son 1 ayda inanilmaz artmis 2500den 2750ye çıkmış
Bir de gelecek ay belki bozup bir seyler alma ihtimalleri varmış
Tlde dur desen olmuyo dolar euro nolur belli değil altin bi garip anlamadim ben bu işi
Ha bu arada bankadan alacaklar altini kağıt üstünde yani
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga tlde durmazlar ya
Faize atiyorlardi eskiden simdi ona da vermiyorlar
Paraya dokunmadan 1-2 yıl altında kalabilecekse alsın derim.
Ons 2510 şuan, 2 yıla 3500-4000+ seviyelerini göreceğini düşünüyorum.
(ytd)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 27 Ağustos 2024; 12:20:21 > -
Teyze faiz düşünmüyor galiba (ben de düşünmem hem haramımsı hem de bi devalüasyonluk canı var)
Altın euro ve dolardan daha fazla kazandırır, ons yükseliş trendinde. (ytd)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 27 Ağustos 2024; 12:17:42 > -
Selcoin var youtube ta bi son videolarını gözden geçir derim ona göre karar verebilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Altın yerine pepe alsın 0 enflasyon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarısını altın, yarısını %49 dan bono alsın, istediği zaman karını bozmadan çıkar.
-
Ne bonosu lo
PPF
Para Piyasası Fonu
-
www.aktifbank.com.trN Kolay Bono | Aktif Bankhttps://www.aktifbank.com.tr/n-kolay/yatirim/n-kolay-bono
-
üstad altın her zaman alınır ama tek şartı var uzun vade satmayacaksan elinde tutacaksan
-
Haramımsı ne? Dümdüz haram ve en büyük günahların başlarında geliyor. Millet çatır çatır yerken kârda olduğunu zannediyor ama ahirette en büyük pişman olacakları şeylerden biri olacak
Hocam haram olan riba riba ile faiz aynı değil diyerek insanları yönlendiren bir görüş mevcut
Şimdi dediklerini hatırlamıyorum ama ikna ediciydiler
Güvenilir hocalar bunun bir kılıf bulma çabası olduğunu söyler. İmtihan tam da böyle olur insan nefsine hoş gelen şeyleri rahat yapabilmek için kılıf bulur bu da öyle bir şey. O zaman faiz nerde faiz olacak
Eskiden aklım karışmıştı ama şimdi tekrar baktım faiz kesinlikle riba ile aynı ve haram
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yıllar sonra ameliyat yerinin ağrıması
- avrupa yakası en büyük lcw mağazası
- b12 ve omega 3 aynı anda kullanılır mı
- yüzüm sivilce doldu
- en iyi dondurulmuş patates markası
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X