Şimdi Ara

Bugun arabanin motorunu yikattim tamamen maceraymis (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wd40 la yıkamak sacmalıkdan baska birşey değil.. her şeye wd40 Yakında yemeklerde de kullanacaklar tat veriyor diye

Motor temizliği için ayrı spreyler var veya o da yoksa kompresor ile benzin sonra detaylı silip kurulamak..
  • Aracı servisi ilk götürmemde vaktiniz varsa aracı ve motoru yıkayalım motoru dışarda yıkatmanızı tavsiye etmeyiz dediler. Dışına vakit yok ama motoru yıkayın dedim. Neticede bozulursa kendileri yaparlar. Onun haricinde yıkatacağımı sanmıyorum vr bence çok gerekli birşey de değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kaputu kapatıp aylarca açmayan birisi olmadığım için her yıkamada büyük ihtimal siler temizlerim sıfır aldığımdan beri motoru siler dururum servisdeki eleman bile tertemiz maşallah diye övgüde bulunmuştu.

En iyisi kısa aralıklarla silmek zaten yeni arabalarda yağ kaçırdı leke oldu falan derdi de yok her araba yıkadığınızda motoruda silin olsun bitsin.
  • Yetkili Renault servisi motor çalışırken köpük fırçalama ardından basınçlı su ile yikayarak temizlemisti.pek ozenerek de yapmadı bu işi. Arabada tık yok sapasağlam. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.