Şimdi Ara

Bugun Areste Ne Oldu ? + Türk GM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DErken Araya BiFF girdi :)
    oda kasıp kavurdu..

arkasından da türk gm den tercüme geldi :)

ve bunlardan snra ares1 e reset atılacak diye bi uyarı geçti.
    aynı saatlerde bi arkadaşım da ,Cypherde CZ ye girilmi,yor dedi. acaba bütün swerverlara özel bi durum mudyu bu..

* arese de türk gm gelmiş ya hayırlı olsn. adını sanını bilen var mı ?

**MouRN benim :) BiFF in "Dont Panic BiFF iS HeRe" lafına karşılık bi espiri yapayım dedim :D kimse gülmedi :P

• birazdan resimleri eklicem bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 9 Kasım 2005, 0:38:17 >
  • ya abi sen onu brıak buna bak,

kızın1i ncikli kişi player ve ben onun admin yada admin dostu oldugundan uzun zamandır emındım ve çarşamba gecesi yani bugun saat 00:22 de hata ıle yazmıs oldugu yazıya bakın sımdı resimde ;

RESİM >http://img279.imageshack.us/img279/2491/adsz8oe.jpg

Benim arkdaş hacklendi kendisi üye basbas bagırıyoruz maıl atıoruz tınlayan yok adam elemanla özel muhabbet edıyor ne işse ?
    size şu kadar söyliyeyimki GM turk olayı işin içine girdi kight düzelmeye giderken daha çok batıcak.Buradan bana laf soylıcekler olacagını bılıyorum turklere ozel bısı degıl ama bızım ınsanlarımız bazı seylerın cıvkını cıkartıyorlar ve bu seferde cıvkını cıkartıcaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 9 Kasım 2005, 0:36:59 >

• slyn arkadaşım o mesajı bende gördüm. a3'de savaş başlamıştı ve bende kapıda bekliyordum. Orada biriyle beraber GM ile muhabbet ettik. O yazı geçtiğinde GM içeride Human olarak Orc'larla savaşıyordu

Biz kapıda girmeyi bekliyoruz, GM "kapıda durmayın içeri girin sizin yerinize ben savaşıyorum" dedi, biz de "kapı açılmadı" dedik, zaten 3-5 kişiydik, savaşa girmeden geri döndüm.

Yani GM'in hata ile yazmış olduğu şey değil. Ayrıca kizin1i'ne GM'lik teklifi geldi, ama o kabul etmedi. Şimdi sınırlı GM. Yani bazı yetkileri var ama GM değil. (kizin1i ile uzun bi muhabbetimiz olmuştu)

Aşağıda resim var. Senin attığın ss'deki mesajın öncesi ve sonrası...

http://img269.imageshack.us/my.php?image=gm9yz.jpg

NOT : Türk GM'in ismini biliyorum ancak şimdilik vermeyeceğim (zaten kendisi oyunda açıklıyor. Dikkatli olursanız görürsünüz)

• Peki neden kızın1i nickli oyuncuya teklif geldi de sana gelmedi ?
    Bu soruya cvp verir misin

Bende playerim sende playersin benım arkdaslarımda player neden onlara degılde bu kişiye geldi onun ne ayrıcalıgı vardı sence gm denilen kişinin bu kişi ile alakası nedir her playerden gm seçiorlar mı yada başvuru yapabiliyor muyuz Neden o da başkası degil ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeraltından Notlar -- 9 Kasım 2005, 1:33:30 >
  • kizini istanbullu arzu diye bi kız bende fotosu vardı ama formatla birlikte silindi
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyn

Peki neden kızın1i nickli oyuncuya teklif geldi de sana gelmedi ?
    Bu soruya cvp verir misin

Bende playerim sende playersin benım arkdaslarımda player neden onlara degılde bu kişiye geldi onun ne ayrıcalıgı vardı sence gm denilen kişinin bu kişi ile alakası nedir her playerden gm seçiorlar mı yada başvuru yapabiliyor muyuz Neden o da başkası degil ?

Normal forumlardaki mantık KE'de de geçerli. Forumlarda mod olmak için bazıları başvuru kabul ediyor ama çoğu forumda mod'luk görevini Adminler üyeleri izleyerek teklif ediyorlar. kizin1i için de sanırım durum budur.

Oyunda bazı kullanıcıların (oldukça) ayrıcalıklı olduğu doğrudur. Kimsenin görmediği itemlerle dolaşan user'lar var. Maalesef yapacak bişey yok.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    8 ay önce açıldı
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım benım bıldıgımde k1z1n1i nın ankara balgatta cafesı war gıtmıstım we orda onla oynuan bı kız wardı bıraz muhabbetten sonra tabı benle cok muhabbet etmedı ama oturmaya karar werdım ama kafaeye bakınca oturmadım cafe full empıre we +60 gıbı bısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: comeCZ

arkadasım benım bıldıgımde k1z1n1i nın ankara balgatta cafesı war gıtmıstım we orda onla oynuan bı kız wardı bıraz muhabbetten sonra tabı benle cok muhabbet etmedı ama oturmaya karar werdım ama kafaeye bakınca oturmadım cafe full empıre we +60 gıbı bısı

hadi ordan de get. arzunun bu oyuna bi hastalıktan dolayı başladığını biliyorum. bi hastalık geçirmiş ve işini herşeyini bırakıp bu oyuna başlamış. ve lwl 70 oldu. fakat bi kaç kişi (bende dahil) onu çok havalı olduğu için sevmiyorduk. o da charını bıraktı. şu anda yeni bi buffer açmış lwl 56ydı en son

• ulan ne ünlüymüs k1z1n1i
    birisi cafesinde birisi hasta yatag1nda birisi. ..... yanl1s anlamay1n
  • quote:

Orjinalden alıntı: hizlinet

kizini istanbullu arzu diye bi kız bende fotosu vardı ama formatla birlikte silindi

ilginç pm lerle ilgili bi topic de adamın birine sövüp sayıodu kıza bak bee kızlar knight ı ele geçirmeye başladı buraya da burunlarını soktular ya bravoolimpia da elMorad ların son kralı da kız 'jessy'
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

quote:

kizini istanbullu arzu diye bi kız bende fotosu vardı ama formatla birlikte silindi

ilginç pm lerle ilgili bi topic de adamın birine sövüp sayıodu kıza bak bee kızlar knight ı ele geçirmeye başladı buraya da burunlarını soktular ya bravoolimpia da elMorad ların son kralı da kız 'jessy'

kız mı?
    bir kız kralımız eksıktı

• quote:

Orjinalden alıntı: RaGno_Freedeick^^

quote:

quote:

kız mı?
    bir kız kralımız eksıktı

evet 20 yaşında hatta bi ara drop ratei %1 artırmıştı tepeye bütün bilgilerini yazmıştı

• /pm mahina
  • Kim Hortlattı bunu yahu :D
  • quote:

quote:

ben olimpiaya geçeyim beri

• Beyler neden böle bi kıskançlık yapıosunuz ki ayrıca gm yi gm ler belirlemez kol adminleri tarafından belirlenir bende gm ile konustum 2 tane arkadasın kayıp şifresni aldım ayrıca gm olmak için oyun u çok ii bilmek lazım sen gm olduğun zman spot spot dolasıp kosp mu arıcan yoksa kendine edit cahrmı yapcan ayrıca kızın1 70 lvl paladin i real para ile satılma neden ile banlandı???
    jade_real e patriot clan ı başkanı na real para ile char sattığı için char banlandı
  • benim bildiğim kızın1i nin adı arzu vede çok güsell bende vardı resmi bu arada kızın1i hacklendi areste kinghts clanına girin istatisliklerde enson 40 lwl e düşmüştü 2-3 hafta önce
  • Evet sana katılıyorum kızcağızgm olalı daha 2 gün oldu bu kadar kısa sürede gm değişiceğini sannetmem...
    quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

/pm mahina
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.