Şimdi Ara

BUGUN ARSENAL'LA MAÇ VAR AMA BENDE HİÇ HEYECAN YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben gaza gelmeye devam ediyorum. Yine de umudum var

Umarım bizi yanıltır futbolcular her ne kadar çok zor olsa da
  • Heyecan veya umut belki yok ama yine de macı izler takımı desteklerim neden bilmiyorum ama hala takımın toparlanıp ersun hocanın basarılı olacagına dair bi his var bugün degil belki ama bi gün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yarı 2 tane salladınız mı alırsınız maçı yeter ki 2 tane sallayın
  • onlar sizin sahada 3 tane atmışsa siz de orada atabilirsiniz. gerçi uefa sizi men ederse bir anlamı kalmaz ama olsun. cezayı önümüzdeki sezon başlatsa da biraz ülke puanı artsa fena olmaz açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

ilk yarı 2 tane salladınız mı alırsınız maçı yeter ki 2 tane sallayın

Avatar tamamda abi bu imza nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

DK 2de sow karşı karşıya kaleciyi geçerken kaleci onu düşürüyor , szcezny kırmızı kart , penaltı . dk 2 1-0 gol kuyt(p) , sonra şansa bi gol daha al sana 2-0 , sonrası da artık gol yemeden 1 gol atmaya bakıcaz . 3 sene önceki fb 3-0 bursa , bursa 3-1 fb kupa maçı gibi olmasın da istersek fark yiyelim . güiza atmıştı 90da 3-1 olup rahatlamıştık hani

Galip gelsekte, Cas men eder bizi. UEFA Fenerimi ister Arsenal'imi ister gruplarda?

Ki, turu geçmemiz imkansız.

Oyunun başında onlar 10 Kişi kalacakta. Sen iyi oynuycanda.. Üstüne penaltı kazanacanda.. Ölme eşşeğim ölme.

benim bildiğim fenerbahçe arsenali geçerse cas bu senelik bir ceza veremiyodu seneden itibaren başlıyodu diye biliyorum

• ortaokuldayken Bekir diye birisi vardı hasta fenerli , adam dedi biz Mancester i (Mancesterda ) yenicez, başkan öyle bir konuştu ki ikna oldum dedi.nerdeyse okulun yarısıyla kutu kolasına iddia ya girdi.sonuç biliyosunuz tarihi Mancester maçı : şimdi diyorum ki:
    nerdesin Bekiiiiiiiiirrrrr!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Biz de 3-0 yenilmiştik ilk maç ama ikinci maç turu kovalamıştık.

Kaldı ki Arsenal'dan bahsediyoruz, bir Real Madrid değil. Ancak siz bu futbolla işiniz çok zor UEFA'da dahi.

Sizin 3-0 yenildiğiniz maçta kaç tane pozisyonunuz vardı ? Kaldı ki ligin ikinci yarısı ve oturmuş bir takım kimliğiniz vardı,

bugün daha yolun başında tel tel dökülen, miyadını doldurmuş bir hoca ve geçen seneki ruhtan yoksun futbolcuların karşısına neftçi baküyü de koysan neticesi kocaman bir sıfırdır.

Takımdaşlarım yanlış anlamasın, fenerbahçeden kanserbahçeye gidiyor durum,maalesef. Görünen köy uzakta değildir ;)

• Herşey ersun yananla baglı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

DK 2de sow karşı karşıya kaleciyi geçerken kaleci onu düşürüyor , szcezny kırmızı kart , penaltı . dk 2 1-0 gol kuyt(p) , sonra şansa bi gol daha al sana 2-0 , sonrası da artık gol yemeden 1 gol atmaya bakıcaz . 3 sene önceki fb 3-0 bursa , bursa 3-1 fb kupa maçı gibi olmasın da istersek fark yiyelim . güiza atmıştı 90da 3-1 olup rahatlamıştık hani

Galip gelsekte, Cas men eder bizi. UEFA Fenerimi ister Arsenal'imi ister gruplarda?

Ki, turu geçmemiz imkansız.

Oyunun başında onlar 10 Kişi kalacakta. Sen iyi oynuycanda.. Üstüne penaltı kazanacanda.. Ölme eşşeğim ölme.

BUGUN ARSENAL'LA MAÇ VAR AMA BENDE HİÇ HEYECAN YOK

• Tek korkum 3den fazla gol yemeyelim ve en az 1 tane atalım.

Hezimete uğramak takımın çöküşünü hızlandırır
  • İlk yarı 0-1 veya 0-2 bitse..sen gör o zaman heyecanı...

• Hocalıgını bılmem ama bu adam Fenerbahçe'ye ne zaman geldı Aykut kocaman 3 sende sıstem oturtmaya calıstı beceremedı bu adamın 2 ayda yapmasını mı beklıyorsun hocam.
  • heyecan olması için bir sebep var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhemir

ortaokuldayken Bekir diye birisi vardı hasta fenerli , adam dedi biz Mancester i (Mancesterda ) yenicez, başkan öyle bir konuştu ki ikna oldum dedi.nerdeyse okulun yarısıyla kutu kolasına iddia ya girdi.sonuç biliyosunuz tarihi Mancester maçı : şimdi diyorum ki:

aynen paf takimini dagitmistiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: WHDDTD

quote:

ortaokuldayken Bekir diye birisi vardı hasta fenerli , adam dedi biz Mancester i (Mancesterda ) yenicez, başkan öyle bir konuştu ki ikna oldum dedi.nerdeyse okulun yarısıyla kutu kolasına iddia ya girdi.sonuç biliyosunuz tarihi Mancester maçı : şimdi diyorum ki:

Yaşın yetmez canım senin Eric Cantonalı manu yıllarına. Hatırlayamazsın o günleri.

• Çare Fenerbahçe Ülker. Obradovic'le başarıdan başarıya koşacağız
  • Kasarlarsa 3 tane daha yer geliriz. Sağolsunlar çok iyi hale getirdiler Fenerbahçemizi. Hala da para dökmeye devam ediyor koyun taraftar. Gram heyecan yok. Maçında bu gün olduğunu şimdi öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

Orijinalden alıntı: WHDDTD

quote:

Yaşın yetmez canım senin Eric Cantonalı manu yıllarına. Hatırlayamazsın o günleri.

yav he he

• Bildiğin maçın o olmadığını anlayınca anca yav he he. Googlela bakalım kimmiş hangi yıllarmış hangi maçmış, stres yapma

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.