Şimdi Ara

bugün bana küfür eden biri hakkında ''yakalama kararı'' çıkarttım ssli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
7.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereyi yapılmasını istemişsin . Mahkeme de yapmış. Hoş sen söylemesen de yapardı. Ayrıca bir not. E tebligat numarası paylaşmışsın bence onu sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu turbo açtı sandım
  • Turbo neden eski hesabını geri vermiyorlar? Alışamadım bu yeni hesabına.
  • Helal olsun hocam peşini bırakma böyle adi çocuk tecavüzcüleri yüzünden ülke düzelmiyor helal olsun tekrardan

• cekirge hikayesi var biliyomusun

• Selam hocam iyi yapmışsınız hocam.

• Umarim Cuma aksami yakalanir da Pazartesi'ye kadar nezarette bekler.
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt
    Cümlelerimde düşmanca bir şey yok aksine sizi düşünüp yapıcı sizin hayatınızı iyi anlamda değiştirebilecek şeyler yazıyor.
  • mahkemeye ne kadar masraf ediyorsun hocam avukatın felan var mı ?
  • Tebrik ederim. Umarım okkalı bir ceza alarak hukukta emsali olabilecek bir dava olur.

Sosyal medyadan önüne gelene hakaret edebileceğini sananlarada güzel bir örnek olur.

Başkalarına küfür / hakaret etmenin suç olduğunu ÇOĞU insanın öğrenmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Adminler mesajımı silmiş :D? Niye sildiniz mesajımı

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Helal usta hukuk okusan yargitay baskani olacak adamsin
    Turbo zaten hukuk okuyordu yarıda bıraktı
  • Kanıtlarım olduğu gibi durur hala, facebook üzerinden tanımadığım bir adam cinsel saldırı mesajı atmıştı bana. Savcılığa şikayet ettim, cevap ise kısacası şuydu: Facebook sadece ağır suçlar söz konusu olduğunda mahkemeye yazışma bilgilerini vs veriyormuş. Basit suçlar için adalete yardımcı olmuyormuş. Davaya güzel bir dilekçeyle itiraz etmeme rağmen gelen cevap kağıdında yine reddedildim.

Ayrıca şöyle bir konuda var: Ankara'da bilgisayar tamircisi Pema Bilgisayar daki Ramazan adlı şahış 150 TL mi iade etmesi gerektiği halde iade etmiyor, bu konuya da konu dışında değindim.
    Kısacası bu ülkede adalet sadece kadın ismidir desem suçlu ben olurum ve yargılanırım, o yüzden böyle birşey demesem iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolineam

Hayır hocam

Alıntıları Göster
    Bence şahısı bul 6 ay kalkamayacak şekilde döv.

Bu tipler için hukuğu ortaya çıkartırsan seni daha ezikler, güçsüz zayıf görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.