Şimdi Ara

bugün bana küfür eden biri hakkında ''yakalama kararı'' çıkarttım ssli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
7.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde etti bu küfürü reiz?
  • İyi etmişsin de zaten siz istemesenizde ifadesi alınamayan sanıklar için mahkeme yakalama kararı çıkartmak zorundadır. İfadesi Alınmak Üzere Yakalama kararı çıkartılır ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılır. Dediğin gibi cuma değilde haftaiçi mesai saatlerinde yakalanması durumunda ifadesini verdikten sonra serbest bırakılacaktır. Daha önceden adli sicil kaydı yoksa küfür sabit ise hagb kararı alıp yoluna devam edecektir. Eğer adli sicil kaydıda varsa 1.500 Tl civarında bir para cezası ödeyecektir oda taksitli olarak. Maalesef bu kadar. Tabi bunlar benim tahminim.

Maalesef diyorum çünkü hiç biri suçunun karşılığı değil. Geçmiş olsun.
  • Turbo bi dava açma rehberi yap yav, biri bize hakaret edince nasıl dava ederiz, masrafı ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo nie bos konular acip duruon bak ben ucretsiz mezar konusu aciom bi faydamiz oluo hicolmassa
  • Hocam konuyla alakasız ama kusura bakmazsınız umarım. Benimde bir dolandırıcılık mezvum varda suçlu kişinin adresini ve TC kimlik numarasını bilmediğim için icra takibi başlatamıyorum. Müracaat savcılığında da dönüş uzun sürüyormuş ve kesin bir şey olmuyormuş araştırdığım kadarıyla. Sizden rica etsem müsait bir zamanınızda bana yardımcı olabilir misiniz acaba ?

• İyi tazminat kazanıyorum ben de bu yolla:) birşey olmaz sanıyorlar ama.... ofofof.

Yakalama emri iyi hocam. mis. illa gbt'ye takılacak. manevi tazminat da ekleyiniz lütfen, istirham ediyorum.:)
  • Insanlarda ar, namus , vicdan , utanma kalmamis. Bebege , allaha , kitaba laf nasil edilir neden edilir .

Butur kufurleri edenlerin cok kotu ve seytani kisiler oldugunu dusunuyorum. Umarim yokolurlar

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi kontrol edin adınıza dava açılmış olabilir
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    ben hakaret etmedim ciddi sordum yani cidden normal değil ama yapar mı yapar
  • En iyisini yapmışsınız. Klavye başına geçen sanal ortam diye ağız ishali olup çıkıyor.

• Hafta sonu yakalanırsa Pazartesi beklenmiyor. Hafta sonu nöbetçi mahkemece ifadesi alınır. Sadece mesai saati dışında yakalanırsa geceyi nezarette geçirir. Bir de dilekçende Cumhuriyet Savcılığına yakalama için müzekkere yazılsın demişsin. Yakalama emrini mahkeme çıkarır, savcılık ile bir ilgisi yok. Hakim sistemden onayı yaptığında kolluk sisteminde anında aranıyor.
  • Seninle uğraşmak zorunda kalan hukuk insanlarına üzülüyorum. Işte herkes vatandaşlık haklarından yararlaninca turbo gibi işi gücü dert çıkarmak, insanlarla ugrasmak olan yararsız birisini insan yerine koyup işleme almak zorunda kalıyorlar...

• linea ne kadar çok dava açtıysan uyap portalı sık kullanılanlara eklemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan y

linea ne kadar çok dava açtıysan uyap portalı sık kullanılanlara eklemişsin
    Uyaaptan savunma yapıyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu nöbetçi hakim var, pazartesiye bekletmezler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.