Şimdi Ara

bugün bana küfür eden biri hakkında ''yakalama kararı'' çıkarttım ssli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaya_es

Hafta sonu nöbetçi hakim var, pazartesiye bekletmezler.
    Gece yakalanırsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla umutlanma. Serbest bırakırlar. Hele ki torpili varsa sana bile ceza gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt
    Gece yakalanırsa evet gözaltında kalır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu arkadaşı Bloklayın da bizden ekmek yiyemesin. Es kaza bir şey dersiniz dava açar bu adam hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Şu arkadaşı Bloklayın da bizden ekmek yiyemesin. Es kaza bir şey dersiniz dava açar bu adam hemen

• İyi yapmışsınız hocam ellerinize sağlık bu yobazlara karşı hepimiz bunu yapmalıyız aslında üşenmeden.Küfür etmemeyi öğrenir artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam en doğru şeyi yapmıssınız artık herkes bu ülkede kendini mafya falan zannediyor her canı istediği şeyi / söylemleri söyleyebileceğini zannediyor.
    herkes herkese diklenir küfür eder olmuş sen karşındaki insana küfür etme hakkını nereden buluyorsunda küfür ediyorsun! ettin isen cezanı yiyeceksin
    artık herkes önüne gelene dikleniyorlar ne olmus la bunlara böyle? en güzelini yapmıssın böyle diklenen kekolara cezalarını kesmek gerekiyor
  • küfür yanlış olmuş fakat kimse kimseye durduk yere küfür etmez sanırım.
    mahkemelerin bu tip ufak olaylarla meşgul edilmesi asli durumdaki vakıaların yargılanma sürecine olumsuz etki etki edecektir.
    ayrıca sanal ortamdan edilen hakaretler vs. neden ciddiye alınmaktadır onu da bilmem adamı engellersin muhatap olmazsın devamı gelirse şikayet yoluna başvurursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

küfür yanlış olmuş fakat kimse kimseye durduk yere küfür etmez sanırım.
    mahkemelerin bu tip ufak olaylarla meşgul edilmesi asli durumdaki vakıaların yargılanma sürecine olumsuz etki etki edecektir.
    ayrıca sanal ortamdan edilen hakaretler vs. neden ciddiye alınmaktadır onu da bilmem adamı engellersin muhatap olmazsın devamı gelirse şikayet yoluna başvurursun
    en ufak şeyleri bile bahane edip küfür edenler var oysaki gerek bile olmuyor bu durduk yere küfür etmek oluyor işte
    son zamanlarda ülkede en ufak sorunu konusarak değil ARTİSTLİK yaparak çözmeye calısan kekolar var
  • ulan şu milletin uğraştığı şeylere bak, o bana küfreti şu bana küfretti, millet Mars'ı Ay'ı konuşur uğraşır, bizimkilerde şu anama küfretti şu babama küfrtetti aha bakın şöyle yaptım böyle yaptım, büyük başarı çok büyük, ülkeni din kotarıcıları, rant yapılanmaları yönetiyor, bunların yandaşları işe bile gitmiyor ayda 10 milyar maaş alıyor, bu sana en büyük hakaretken bunlarla uğraş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2020; 9:49:17 >
  • Helal hocam hakkini savunmani taktirle karsiliyorun her zaman

• eline sağlık turbo.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

eline sağlık turbo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Helal hocam hakkini savunmani taktirle karsiliyorun her zaman

• Bizde inandığ

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.