Doğum Günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun. Kutlamaları hiç sevmem ama başkasının doğum gününü kutlamayı seviyorum.
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerDoğum Günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun. Kutlamaları hiç sevmem ama başkasının doğum gününü kutlamayı seviyorum.önce kendini bi tanıtırmısın,tanımadıgım kişilerin doom gününü kutlamak hiç adetim deildir doom günün kutlu olsun,kaça bastın bu arada holo nun fake i olmayasın
quote:Orijinalden alıntı: tylorönce kendini bi tanıtırmısın,tanımadıgım kişilerin doom gününü kutlamak hiç adetim deildir doom günün kutlu olsun,kaça bastın bu arada holo nun fake i olmayasın Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tylor önce kendini bi tanıtırmısın,tanımadıgım kişilerin doom gününü kutlamak hiç adetim deildir doom günün kutlu olsun,kaça bastın Hayırdır haci hızlı girdin? İkemetgah ilmuhaberesi de ister misin?
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: tylor önce kendini bi tanıtırmısın,tanımadıgım kişilerin doom gününü kutlamak hiç adetim deildir doom günün kutlu olsun,kaça bastın Hayırdır haci hızlı girdin? İkemetgah ilmuhaberesi de ister misin?Alıntıları Göster [Deleted by Admins]
quote:Orijinalden alıntı: Deleted User[Deleted by Admins]Alıntıları Göster saolun arkadaşlarrr sınıf arkadaşlarım bile hatırlamadı yaa yok böle bişi
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinsaolun arkadaşlarrr sınıf arkadaşlarım bile hatırlamadı yaa yok böle bişiAlıntıları Göster Daha sabah belki akşam süpriz hazırlarlar nerden bilcen
quote:Orijinalden alıntı: tylorönce kendini bi tanıtırmısın,tanımadıgım kişilerin doom gününü kutlamak hiç adetim deildir doom günün kutlu olsun,kaça bastın bu arada holo nun fake i olmayasın Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun hoplazıplaoynacoş.gif
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerDoğum Günün kutlu olsun. İyi ki doğmuşsun. Kutlamaları hiç sevmem ama başkasının doğum gününü kutlamayı seviyorum.doğum günün kutlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: aspcidoğum günün kutlu olsun hoplazıplaoynacoş.gifAlıntıları Göster dogum günün kutlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinsaolun arkadaşlarrr sınıf arkadaşlarım bile hatırlamadı yaa yok böle bişiAlıntıları Göster bu arada ben betül 19'a girdim
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinbu arada ben betül 19'a girdimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Allaaaaaa..Hucuuuuuuummm... İlk önce ben kutladım bak.Unutma.
quote:Orijinalden alıntı: NeFin_NeFinbu arada ben betül 19'a girdimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Şunu baştan söylesene yaf.. Doğum günün kutlu olsun fake..
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Şunu baştan söylesene yaf.. Doğum günün kutlu olsun fake..Alıntıları Göster yaşımda bi anormallik falanmı varda benim haberim yok
quote:Orijinalden alıntı: beckhirquote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Şunu baştan söylesene yaf.. Doğum günün kutlu olsun fake..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Allaaaaaa..Hucuuuuuuummm... İlk önce ben kutladım bak.Unutma. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Şunu baştan söylesene yaf.. Doğum günün kutlu olsun fake.. ----- mutlu yıllar
quote:Orijinalden alıntı: çaaariquote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Allaaaaaa..Hucuuuuuuummm... İlk önce ben kutladım bak.Unutma. quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Şunu baştan söylesene yaf.. Doğum günün kutlu olsun fake.. ----- mutlu yıllar Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin yaşımda bi anormallik falanmı varda benim haberim yok Tamamdır.Sinyal alındı.Artık burası gereksiziler falan diyerek durumu izah etme bahanesi ile PM atılabilir.
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin yaşımda bi anormallik falanmı varda benim haberim yok Tamamdır.Sinyal alındı.Artık burası gereksiziler falan diyerek durumu izah etme bahanesi ile PM atılabilir.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: ewremAlıntıları Göster çaarı +1 bi feyke bile sulanıosunuz ya, daha ne diyim Doğum günün kutlu olsun Nefin
quote:Orijinalden alıntı: öcüüüçaarı +1 bi feyke bile sulanıosunuz ya, daha ne diyim Doğum günün kutlu olsun Nefin Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun
quote:Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGerquote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Allaaaaaa..Hucuuuuuuummm... İlk önce ben kutladım bak.Unutma.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: NeFin_NeFin bu arada ben betül 19'a girdim Allaaaaaa..Hucuuuuuuummm... İlk önce ben kutladım bak.Unutma. Bu arada doğum günün kutlu olsun