Bildirim
Bugün BİM den maltana dan alan varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Meyve suyumu hacim bunlar.Birde fiyatı kaç tl ? -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aCti0n`
Meyve suyumu hacim bunlar.Birde fiyatı kaç tl ?
Aromalı malt içecegi kardes.alkolsüz bira yani4 lü paket halinde satılıyor 3.80 4 lü paket ben 2 tane 4 lü aldım biri ananas digeri kayısı şeftali idi galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazZ_07 -- 24 Aralık 2010; 14:41:12 > -
kaç tl fiyatı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 24 Aralık 2010; 14:37:43 > -
quote:
helal bira bunlar bim birası -
quote:
Orijinalden alıntı: vodka vişne
quote:
helal bira bunlar bim birası
Sonradan çaktım davayı hocam.Çaktırma -
5 tane doritos 375 gr cips, 2 tane de 500 gr simbat antep fıstığı aldım 10 tanede toblerone almayı planlıyordum ama yoktu -
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Sorun ney?? -
Hocam hangi aramolısını tavsiye edersiniz.Birazdan almaya gidicem.Helalse içmek gerek -
quote:
Orijinalden alıntı: Permanent.
5 tane doritos 375 gr cips, 2 tane de 500 gr simbat antep fıstığı aldım 10 tanede toblerone almayı planlıyordum ama yoktu
akşam arkadasların gelıcek galiba -
quote:
Hocam hangi aramolısını tavsiye edersiniz.Birazdan almaya gidicem.Helalse içmek gerek
Ananas en güzeli bencecamlı da içince daha bi güzel oluyor ama bime sadece kutu lu gelmiş
-
Kardeş şuan Bimlerde satılıyor mu bu içecek ?
Varsada şişelisi mevcut mu ?
Ve hala içen varsa fiyatı ne kadar ? -
yaw bimde schorle var 75 kuruşa müthiş her gittiğimde alırım ve şiddetle tavsiye ederim elmalı yüzde 80 oranında elma suyuyla yapilmiş kaliteli bişey tavsiye ederim -
Bimin değil ki. Ülker ürünü bu maltana.
Ama çok güzel oluyor heryerde içmek.Kalabalık bir yerden geçtiğinizde herkes size bakıyor.
-
Bim'e baktım yoktu Nerede bulabiliriz?
-
Yıllardır Amerika'da kök birası (root beer) olarak satılan alkolsüz bira en sonunda Türkiye'ye adam akıllı geldi demek. -
hadi bakalım güzeldir inş :) -
Le'maltana
Benzer içerikler
- yurtdışından gelen aramaları engelleme türk telekom
- arkadaş kalalım diyen erkek
- hint kınası gusül abdesti geçirir mi diyanet
- beretta 7.65 orjinal nasıl anlaşılır
- dijital tartı her seferinde farklı tartıyor
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
- indirimler ne zaman başlıyor
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X