Bildirim
Bugün Bu gece Yarın sabah Alınıcak Gold 5s- canlı -
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oncelikle ii aksamlar suan zaten telefoncular 2000tl kapali kutu gold aliyorlar o yuzden bu fiyata gold bulmniz imkansiz. Dusunurseniz 5s gold var elimde 32gb 2300 den verebilirim jelatinli kutu vodafone alinma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi akşamlar.telefoncular 2000 e alıyor da forumda 1975 e siyah mevcut zaten .gold değil diyiceksiniz ama illa vardır yine satan.
32 gb ihtiyacımdan fazla oldugu için düşünmüyorum teşekkür ederim.
16 lık aramaya devam.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Siyah bulabilirsiniz sikinti gold renginde zaten ins bulursunuz.
kısmet bakalım inşallah. iyi satışlar size de. ______________________________
-
Hocam macera aramaya gerek yok stokta ürün 3 günde elinde
100 tl fazla ver al gitsin veya enpara ile 1960 tlye cihaz senin -
en para ile 1960 liraya alamazsınız... 2149-100= 2049 liraya alırsınız...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SumbulzadeVehbiEfendi
en para ile 1960 liraya alamazsınız... 2149-100= 2049 liraya alırsınız...
Hocam havale fiyatından kartınızdan çektirceksiniz..havale fiyatı 2063 tl..gelecek ayda 100 tlyi iade edicek enpara cihazı 1963 tl ye alıcaksınız -
hocam en para ile alırken havale fiyatından alamıyorsunuz... 2149 liradan alıyorsunuz en para bir sonraki ayın 5. iş gününe kadar 100 liranızı iade ediyor 2049 a geliyor... deneyin isterseniz... -
2063 e apple da var zaten hani sıkışan olur satmak isteyen olur ben deneyim şansımı.
pasaport derdim de yok hni yurtdışı olursa da sorun değil benim için.öneri için teşekkür ederim hocam @orkan_pp.1______________________________
-
En iyisi storeden almaktir :) he fazladan satan cikarsa bende almak isterim pm ile bildirmeniz yeter
acil lazım olmasa storedan alıcam ama şimdi havale çek bilmemne yap ugraş dur.keşke telefonu vermeden sipariş etseydim ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X