Bildirim
bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
futbolcularin yerinde olsam bende giderim her şeyde yarı yarıya vergi varken futbolcular kemiksiz alıyor paralarını ohh -
beşiktaslılar fenerliler akacak şimdi konuya gelmeden cevaplarını vereyim.quote:
Orijinalden alıntı: Bonafide
futbolcularin yerinde olsam bende giderim her şeyde yarı yarıya vergi varken futbolcular kemiksiz alıyor paralarını ohh
1-tayyip istemese o aziz yıldırım 1 dakika dahil duramaz o klubün basında.
2- vodofone arena yı beşiktasın tek basınamı yaptığına inanıyorsunuz tapelerde bile çıktı stada maddi olarak tayyip de yardım ediyor. -
abdürahim albayrak'ı sevmeme nedenlerinin başında gelen 2 şeyden biri.. Diğeride i love you hocam sevdası zaten.quote:
Orijinalden alıntı: kunffbedfb
beşiktaslılar fenerliler akacak şimdi konuya gelmeden cevaplarını vereyim.
2- vodofone arena yı beşiktasın tek basınamı yaptığına inanıyorsunuz tapelerde bile çıktı stada maddi olarak tayyip de yardım ediyor.
Alıntıları Göster -
Yapacak birşey yok, Aziz yıldırım operasyonu cemaat yaptı dedi, Fikret orman e-bileti destekliyorum dedi, şimdide Albayrak ve ekurileri bizim yönetimi ele geçirdi maalesef.quote:
2- vodofone arena yı beşiktasın tek basınamı yaptığına inanıyorsunuz tapelerde bile çıktı stada maddi olarak tayyip de yardım ediyor.
Alıntıları Göster
En azından bizim yönetim geçici çok şükür.
-
O kadar sözdüğünüz Ünal Aysal döneminde var mıydı böyle hareketler ? İşte sırf devlete yanlamadığından kimseye biat etmediğinden Ünal Aysal büyük başkandıquote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
Yapacak birşey yok, Aziz yıldırım operasyonu cemaat yaptı dedi, Fikret orman e-bileti destekliyorum dedi, şimdide Albayrak ve ekurileri bizim yönetimi ele geçirdi maalesef.
En azından bizim yönetim geçici çok şükür.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi
O kadar sözdüğünüz Ünal Aysal döneminde var mıydı böyle hareketler ? İşte sırf devlete yanlamadığından kimseye biat etmediğinden Ünal Aysal büyük başkandı
Ünal Aysal döneminde o kadar istememize rağmen hiç randevu vermediler. Ünal Aysal ekonomi nedeniyle eleştirilebilir ama bu konuda hakkını teslim etmek gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
O kadar sözdüğünüz Ünal Aysal döneminde var mıydı böyle hareketler ? İşte sırf devlete yanlamadığından kimseye biat etmediğinden Ünal Aysal büyük başkandı
Ünal Aysal döneminde o kadar istememize rağmen hiç randevu vermediler. Ünal Aysal ekonomi nedeniyle eleştirilebilir ama bu konuda hakkını teslim etmek gerekir.
Ünal Aysal basketbol takımına salon yapımına izin için bireysel olarak randevu istiyordu. Takımı böyle komple alıp bildiğin yanlama gösterisi yapmaya değil . -
Cumhurbaşkanlığı siyasi makam değildir ilk bunu öğrenin sonra burada yorum yapın. -
Nasıl değildir bugün cumhurbaşkanı bir cumhurbaskani gibi değilde bir parti lideri gibi hareket ediyor...bunu kendi de söylüyor zaten ? -
quote:
ahahahahaha ulan ahahahahahaha
tayyip elinden gelse yıkacak stadı yazdığına bak adamın
-
Ünal Aysal sadece Galatasaray'ın çıkarlarını düşünüyordu. Hatırlarsanız twitter yasağı geldiğinde resmi siteden açıklama yapmıştık böyle yasak olmaz diye.quote:
Orijinalden alıntı: VeZiLay
Cumhurbaşkanlığı siyasi makam değildir ilk bunu öğrenin sonra burada yorum yapın.
Neyse göz yumacaz artık Albayrak ve Duygun'un ne olduğu belli. Paraleldir Ak partidir bilmem ne gidin bi Galatasarayın başından yahu.
Üşüyoruz Ünal Reyis -
Size göre öyle, bunu kendi söylüyor kısmı da tam bir yalan aslında hiçbir zaman böyle söylemedi ancak senin haber kaynakların doğru bilgiyi yazmadığı için sen öyle sanıyorsun. -
.quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Ünal Aysal sadece Galatasaray'ın çıkarlarını düşünüyordu. Hatırlarsanız twitter yasağı geldiğinde resmi siteden açıklama yapmıştık böyle yasak olmaz diye.
Neyse göz yumacaz artık Albayrak ve Duygun'un ne olduğu belli. Paraleldir Ak partidir bilmem ne gidin bi Galatasarayın başından yahu.
Üşüyoruz Ünal Reyis
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 2 Temmuz 2020; 13:59:12 >
-
quote:
Cumhurbaşkanlığı siyasi makam değildir ilk bunu öğrenin sonra burada yorum yapın.
Nasil değil la adam basbakandan cok konusuyor basbakandan daha fazla etrafa saldiriyor. Eski cumhurbaşkanı Gül olsa neyse de kardes adam RTE yani ulkenin sahibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen
quote:
Nasil değil la adam basbakandan cok konusuyor basbakandan daha fazla etrafa saldiriyor. Eski cumhurbaşkanı Gül olsa neyse de kardes adam RTE yani ulkenin sahibi
Sonuçta siyasi makam değil bu duruş kişiliğinden kaynaklanıyor aslında Cumhurbaşkanlığı makamının yetkisi çok sınırlı yetki başbakanda. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
quote:
Ünal Aysal döneminde o kadar istememize rağmen hiç randevu vermediler. Ünal Aysal ekonomi nedeniyle eleştirilebilir ama bu konuda hakkını teslim etmek gerekir.
Ünal Aysal basketbol takımına salon yapımına izin için bireysel olarak randevu istiyordu. Takımı böyle komple alıp bildiğin yanlama gösterisi yapmaya değil .
Tamam işte bende onu diyorum. O zaman öyle bir randevuyu bile vermediler. Gerçi komple takım olarak geliyoruz desek verirlerdi mi bilmem. Twitter olayından sonra işler tam koptu zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen
Ünal Aysal sadece Galatasaray'ın çıkarlarını düşünüyordu. Hatırlarsanız twitter yasağı geldiğinde resmi siteden açıklama yapmıştık böyle yasak olmaz diye.
Üşüyoruz Ünal Reyis
Duygun dedenin tek amacı Gs üzerinden prim yapmak geleli iki ay oldu ama takımdan çok Fener'i Cumhurbaşkanını ağzından düşürmüyor. -
quote:
Hoaydaaaaa -
Yalakaları görmüş oluruz en azından güzel haber.quote:
Orijinalden alıntı: tnevel92quote:
Hoaydaaaaa
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- promo forma ne demek
- ultraslan hangi tribünde
- futbolcuların bileklerine taktığı bant
- passolig debit plus nedir
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- football manager 2024 ücretsiz
- fc 25 galatasaray
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X