Şimdi Ara

bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
3.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • albayrak haklı kötüleyenler 2000li solcular
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

O kadar sözdüğünüz Ünal Aysal döneminde var mıydı böyle hareketler ? İşte sırf devlete yanlamadığından kimseye biat etmediğinden Ünal Aysal büyük başkandı

Taraftarlarimizin cogu ak partiye oy vermekte diyen kisi buyuk baskan unal aysaldi

Sonra özür dileyen yanlış anlama olduğunu söyleyende Aysal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

23 yıldır ilk kez senden utanıyorum galatasaray.
    gözlerim doldu resmen.

Galatasaraydan neden utanıyon sebep olan kişilerden utan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

Yeni yonetimin ne kadar hukumetci oldugunu anlamak istemeyenlere gelsin bu haberler. Vergi affi icindir bu ziyaretler. Omurgasiz insanlar var aramizda maalesef.

yeni yonetim hukumetci degil. rte nin 1 no'lu adami rok kendisi soyledi. ima etti yani. duygun yarsuvat yine cumhuriyetci liselilerin adayi diye. galatasarayda zaten oyle olmayan biri zor baskan olur. ama hukumete yalanmak zorundalar. yeni turkiye boyle. yoksa basina is aciyorlar. duygun yarsuvatin 78 yasinda hukumetle ne isi olacak. belli ki gs 'ye zeval vermesin diye ugrasiyor. omurgasizlik, onursuzluk denilebilir ama hukumetci oldugunu hic sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bugün yaşananlar gelecek için ibretlik olaylardır.
    Ne yani beyaz sarayı gören Abd vatandaşı, Buckingham sarayını gören ingiliz, eyfel kulesini gören fransız mı olmak isteyecek.
    Cümlenin içinde mantıklı hiç bir şey yok, sadece iktidara şirin gözükme çabası var.
    Yapın bunları, yapın ki bazı şeyleri herkes görsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unal Aysal ı ozledik şimdi,ne olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım
  • Çözüldü denilen sorun metro. Bu ülkede el öpmeyene hizmet yok maalesef. Vergi affı daha önce olmadığı gibi şimdi de olmayacaktır. Ancak her kulübün yaptığı gibi vergide yapılandırma olacaktır.
  • antonidas kullanıcısına yanıt
    Şu anda efendisinin elini öpen Yıldırım Demirören sizin başınızda değil miydi yıllarca? Siz de öyle miydiniz o yıllarda? Az karakterli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Abdurrahim Albayrak: "Cumhurbaşkanlığı Sarayı muhteşem bir saray.Bazı yabancı futbolcularımız hayran kalıp,Türk vatandaşı olmaya karar verdi"

bu ne abi saray gorup turk vatandasligina mi gecilmek istenir. yalanir da bu kadar yalanmaz yahu.

Camiye neyim götürselerdi bari,imana gelip müslüman olurlardı belki

• Berkin elvan'ın cenazesi çok değil bir kaç ay önce..

bugün cumhurbaskanının makamına çıkıyor takım

• Galatasaray'ın ve takımın taraftarlarının üstüne yükleneceğinize bir aynaya bakın.
    Zamanında fenerbahçe tribünlerinde tek hassasiyeti fenerbahçe ve vatan olan askerler amigoluk yapıyordu lan.
    Bizim beşiktaş ta aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Cumhurbaşkanı'nı seversiniz sevmezsiniz size kalmış ama o makama saygı duymak gerekir. O yüzden buradaki yorumlar çocukça açıkçası her şeyin bir olacağı var. Yolu yordamı var.

O makamın artık bir saygınlığı kalmadı.Galatasaray gibi, toplumun her kesiminden destekçisi olan bir kulübün,cumhurbaşkanlığı ve başbakanlığı eş şekilde yürüten birinin ayağına gitmemesi gerekir.Abdürrahim'in bir isteği varsa gider kendi görüşür.Bütün takımı peşinden sürüklemesine gerek yok.İnsanları takımdan soğutacaklar.
  • şampiyonluk yolunda büyük bi adım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrum7

Şu anda efendisinin elini öpen Yıldırım Demirören sizin başınızda değil miydi yıllarca? Siz de öyle miydiniz o yıllarda? Az karakterli olun.

demirören öyleydi ama biz asla.
    Fenerbahçe taraftarları adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan pankartları açarken.
    Biz tek adam Mustafa Kemal Atatürk pankartı açtık.
    Biz asla ve asla klüp başkanını koşulsuz-şartsız desteklemedik.
    Demirören'i yaptığı transferle ve saçtığı paralar nedeniyle sürekli eleştirdik.
    Taraftar birbirine girdi.
    Demirören'i sürekli istifaya davet ettik.
    Biz zaten karakterliyiz, merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraf çıkmamış tekrar ekliyorum;

• Kafayı yiyeceğim vallahi önceki senelerde ne güzel ülke gündeminden bir haber yaşıyordum kafam rahattı keyfim yerindeydi. Yemin ediyorum haberleri her açtığımda başıma ağrılar giriyor.
  • midesi olan futboldan uzak durur. her geçen gün iğreniyorum ülke futbolundan. beyaz futbol ülke futbolunun özetidir. futbol dışında her şey var.
  • albayrak vergi indirimi için yalvarmaya gitmiştir...
  • Abdürrahim sen insan değilsin. ben hep biliyordum da bazıları sanki ilk defa seni böyle görmüşcesine şaşırıyolar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.